Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallah subhanallah Allah saglikki uzun omurler versin.bakalim basladik bir maratona 2 gunde 1 kan vercez.insallah tutunursa bana keseyi gorene kdr boyle heralde.
Gönlünü ferah tut merak etme erken öğrendiğin için düşük çıkmıştır bat kaç gün vardı değerin kaçdı canım

Kızlar 4+6’yı, dün beta hcg 702,5 çıktı. Değer çok şükür iki günde bir 2’ye katlanarak arttı. Ama hep kasığımda bir batma hissediyorum özellikle de sağ tarafa doğru. 2 tane de kistim var; sağdaki 3.8 cm soldaki 2 cm olmak üzere. Bu batmalar sizce normal midir? Henüz keseye balmadık pazartesi bakacağız. Ama şu batmalar canımı sıkıyor embriyp tüpte falan mı sıkıştı diye korkuyorum hep

Gönlünü ferah tut merak etme erken öğrendiğin için düşük çıkmıştır bat kaç gün vardı değerin kaçdı canım
Canim bat 27 nisandi ama gec yumurtladim normalde 12 nisanda yumurtlamam gerekirken 15 16 nisanda ovulasyon testi pikti ve o gunden yararlandik.gec dollenme oldu muhtemelen.ama degerimin yavas artisi beni korkutuyor hep hayirlisi diyorum.saglikla gelene kdr beklemeyr raziyim.bu surec zormus gercekten.ilk cocugumda kan testi bile yptirmamistim.simdi gun asiri gitcem
2 gun once 12 cikti beta hcg
Bugun 18 kusur cikti
Pazartesi tekrar gidecegim
Sizlerle paylasacagim bakalim umarim katlanatak tutunur saglikla...

Bendeniz ilaç yiyorum masajlar yaptım ama olamadım ilaç bitince olacaksın demişti doktor bakalım ne olacak
Hayırlısı olsun canım bu kadar olmamanın sebebi ne hormonal ne farklı bir sorun çok şükür bişey çıkmamıştı herhalde oruç yeme düzeniyle alakalı ama tuhaf baya geç kaldı senin regl

Hayırlısı olsun canım bu kadar olmamanın sebebi ne hormonal ne farklı bir sorun çok şükür bişey çıkmamıştı herhalde oruç yeme düzeniyle alakalı ama tuhaf baya geç kaldı senin regl
Valla inanki anlamlandıramadım herşeyim iyiyken çok ilginç hal aldı tuhaf bana da geliyor da işte gel anlat bu doktorlara zaten en son gittiğimde nefret ettim. İlaç iç dedi olacaksın dediler bakalım ne olacak şimdi ona odaklandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…