Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir tabiki hepsi Bi ihtimal ama böyle gecikince insanın aklında dönüp duruyor ister istemez o yüzden dedim negatif de olsa kafan daha rahat olur regl olurum diye beklersin ☺️
O da doğru. Ama yarını da bir bekleyeceğim ya. Pazartesi eşimle doktora gideceğiz zaten olmazsam kan veririm

3 tanecik ovu testimi pik onces,pik, çatlama şeklinde denk getirrirsem helal bana😅
Saat kacta yapsam iyi olur kızlar?

Son düzenleme:
Kizlar sonucum cikti
40 saat onceki degerim 12,47idi
Bugun 18,51 cikti.
Ben azaldi diye dusunuyordum ama artmis.
Pazartesi tekrar test yaptiracagim bakalim artcak mi?
Doktor cok erken yakalamis olabiliriz takip etcez dedi.lekelenmem yok 2 gundur.ultrason icinde rahim kalinlasman iyi dedi.
Beklmeedeyiz halaa
Sizlerin yorumunu cok merak ediyorm

Kızlar merhaba size sormak istediğim bir şey var. Bugün adetimin 8. Günü artık kanamam gelmiyor fakat sabahtan ve az önce sarı sulu bir akıntı geldi. İlk defa böyle bir şey oldu neden olabilir?

Insallah her sey güzel gider🤗
Amin canim
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah yükselmeye devam eder 🤲
Amin insallah
İnşallah değeriniz artar. Bişey sormak istiyorum 12.4 ile normal gebelik testinde gördünüz mü Hayalet çizgiyi?
Evet 4 gun once de gordum cizgi hala da hayalet
Canım ben oğlumu 18 ile öğrendim hayalet çizgi kıl gibiydi üstelik 3 saat sonra çıktı o kıl gibi çizgi
Sonra artis hizi nasil devam etti peki en cok merak ettigim bu

Ben de doggyciyim ayakları diktik bakalim0😅
Hahhaha 🤣 esim diyoki cok merak ediyorum bu cektigimiz eziyete degecekmi🤣🤣🤣 ayy valla bende merak ediyorum ama saldim artik kendimi olmicaksa olmicak kendimi zorluyorum olsun diye iyice kaybetmisim kendimi aylardir🤣🤣

X