- 24 Şubat 2009
- 885
- 289
Test yaptın mı?Benmde bu gun 6. Gunu gecikmenin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptın mı?Benmde bu gun 6. Gunu gecikmenin
O da doğru. Ama yarını da bir bekleyeceğim ya. Pazartesi eşimle doktora gideceğiz zaten olmazsam kan veririmOlabilir tabiki hepsi Bi ihtimal ama böyle gecikince insanın aklında dönüp duruyor ister istemez o yüzden dedim negatif de olsa kafan daha rahat olur regl olurum diye beklersin
9 gün once kan vermistim negatifti sonrada ne test yaptım nede adet oldumTest yaptın mı?
Sizlerin yorumunu cok merak ediyormKizlar sonucum cikti
40 saat onceki degerim 12,47idi
Bugun 18,51 cikti.
Ben azaldi diye dusunuyordum ama artmis.
Pazartesi tekrar test yaptiracagim bakalim artcak mi?
Doktor cok erken yakalamis olabiliriz takip etcez dedi.lekelenmem yok 2 gundur.ultrason icinde rahim kalinlasman iyi dedi.
Beklmeedeyiz halaa
Insallah her sey güzel giderSizlerin yorumunu cok merak ediyorm
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah yükselmeye devam ederSizlerin yorumunu cok merak ediyorm
Kız bi da mı test yapsan acabaBenmde bu gun 6. Gunu gecikmenin
Bilmiyorum ki ya negatif cikarsa hem benm hic belirtim kalmadiKız bi da mı test yapsan acaba
Bekle o zaman birkaç gün daha olmazsa yaparsın.Bilmiyorum ki ya negatif cikarsa hem benm hic belirtim kalmadi
Aynen oyle hem dun ovulasyon yaptım pik gibi çıkmadıBekle o zaman birkaç gün daha olmazsa yaparsın.
İnşallah değeriniz artar. Bişey sormak istiyorum 12.4 ile normal gebelik testinde gördünüz mü Hayalet çizgiyi?Sizlerin yorumunu cok merak ediyorm
Canım ben oğlumu 18 ile öğrendim hayalet çizgi kıl gibiydi üstelik 3 saat sonra çıktı o kıl gibi çizgiİnşallah değeriniz artar. Bişey sormak istiyorum 12.4 ile normal gebelik testinde gördünüz mü Hayalet çizgiyi?
Amin canimInsallah her sey güzel gider
Amin insallahHakkında hayırlısı olsun canım inşallah yükselmeye devam eder
Evet 4 gun once de gordum cizgi hala da hayaletİnşallah değeriniz artar. Bişey sormak istiyorum 12.4 ile normal gebelik testinde gördünüz mü Hayalet çizgiyi?
Sonra artis hizi nasil devam etti peki en cok merak ettigim buCanım ben oğlumu 18 ile öğrendim hayalet çizgi kıl gibiydi üstelik 3 saat sonra çıktı o kıl gibi çizgi
Hahhaha esim diyoki cok merak ediyorum bu cektigimiz eziyete degecekmi ayy valla bende merak ediyorum ama saldim artik kendimi olmicaksa olmicak kendimi zorluyorum olsun diye iyice kaybetmisim kendimi aylardirBen de doggyciyim ayakları diktik bakalim0