Ne kadar güzel benimsw görünür inşallah pazartesi günü peki doktor karından mı muane ediyor bazıları alttan ediyor diye duydumBenim de 4 haftalıkken gözüktü6mmdi Çarşamba günü
Tam olarak 4 hafta kaç günlüktu seninki canimBenim de 4 haftalıkken gözüktü6mmdi Çarşamba günü
Gözün aydın darısı minnak kalbe inşallah canımÇok şükür keseyi gördük canım❤
Bende Çarşamba gidecem canımİnşallah canım ben de çarşambaya randevu aldım bakalım zaman hiç geçmiyor
Hayırlı olsun canım gözün aydinböyle :) ama dün hiç çizgi yoktu. Adetim 5 gün geçmişti.
Bugün tekrar yaptım ve sonuç bu..
Amin canım benim çok saol insallahGözün aydın darısı minnak kalbe inşallah canım
Hayırlı olsunnnAmin canım benim çok saol insallah
Amiin inşallah siz de görür rahatlarsınızNe kadar güzel benimsw görünür inşallah pazartesi günü peki doktor karından mı muane ediyor bazıları alttan ediyor diye duydum
Sağol canım senin de hayırlı olsun gözün aydınTam olarak 4 hafta kaç günlüktu seninki canimbenim 4+0 da 4.5 mm olarak gorundu seninde gözün aydın olsun tekrsrdan
Hayırlı olsunnndarısı kese görmek için bekleyenlere inşallah
Benim daha 4+1Amin canım çok saol darısı sana ve dier bekleyenlere insallah
Çok saol canimAmiin inşallah siz de görür rahatlarsınızbenim karından gördü evet
Sağol canım senin de hayırlı olsun gözün aydın4+4dü benim
Sabredebiliosan çok iyi bişey bu canimBenim daha 4+15 veya 6 da gitmek istiyorum doktora
InsallahhhCanlarım kadın doğumcuda randevum var oraya gidicem birazdan bana dua edin@tulperdeArsoney Metsi6 M Maviiiiiiiii @Yusra3 ve ismini hatırlayamadıgm etiketliyemediklerim dua bekliyorum hepinizden canlarim
Bide onu duyaydık valla içimiz rahat edecektiAmin canım benim çok saol insallah
Hamişsin tebrik edrim. Bu erken gebelik testi mi. Benimde adetim 4 gün gecikti dayanamayıp kaset test yaptım tek cizgide kaldımböyle :) ama dün hiç çizgi yoktu. Adetim 5 gün geçmişti.
Bugün tekrar yaptım ve sonuç bu..
Wala zor ama malum pandemi sürekli hastaneye girmek istemiyorum. Gitmisken kesedir kalbidir duyayımSabredebiliosan çok iyi bişey bu canim☺
Ama beni etiket yapmamışsın yoksam buraya girmesem görmeyecektim etiketini ponciğim yaCanlarım kadın doğumcuda randevum var oraya gidicem birazdan bana dua edin@tulperdeArsoney Metsi6 M Maviiiiiiiii @Yusra3 ve ismini hatırlayamadıgm etiketliyemediklerim dua bekliyorum hepinizden canlarim