Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabiki de hamilesin süper maşallah hemen kimse sormadan ben sorayım belirtiniz var mıydı ?
teşekkür ederim inşallah allah mübarek ayda isteyen herkese bu sevinci yaşatır.

adetim 3 gün gecikti ama adet olacak gibi bel ağrım vardı. bi de ayaklarım bacaklarım çok uyuşuyor. dün sabah mutfağa gittim börek bile çok kötü yumurta koktu burnuma. bi de iki üç kez kasıklarımda şiddetli batmalar oldu ne zaman yerimden ani kalksam kasıklarım acıyordu bıçak saplanmış gibi. şimdi daha sakin kalkıyorum korkudan

ben bu belirtileri ve gecikmeyi oruç tutuyorum diye ona yormuştum ama koku hassasiyeti çok acayip oldu çok sevdiğim sucuk, börek gibi şeyler bile kötü koktu. bi de iftardan sonra aşırı midem bulanıyordu orucu bıraktım adet olcam nasılsa diye baktım olmuyorum dün gece dayanamadım test yaptım.

Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah kan ver bakalım
Hata ihtimali bana göre yok çünkü bende hamile olmadan hiç çizgi çıkmadı ve hayalet de olsa Bi çizgi gördüğüm zaman hamile olduğumu öğrendim emin olmak için kan ver istersen hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır bebişin
Evet cok sukur bu ay kaldimama dedigim gibi ne kadar etkilidir bilemem,denemekten zarar gelmez bence
Canım benim annemde bana beline bardak çekilince hamile kalmış hep öyle anlatır bardak çekildi sana hamile kaldım o ay diye tabi ben 4.cüyüm ne kadar etkisi var bilemem ama 38 yaşındaymış annem beni doğurduğunda bence Bi etkisi vardır yakınında senin için de hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
böyle :) ama dün hiç çizgi yoktu. Adetim 5 gün geçmişti.
Bugün tekrar yaptım ve sonuç bu..
Çizgi gayet var canım tebrik ederim

Teşekkür ederim. şimdi bi test daha yaptım onda da silik çizgi çıktı aynı şekilde hiç beklemeden göründü. pazartesi randevu aldım kadın doğuma gideceğim

Canlarım keseyi gördük 4.5 mm rahime yerleşmiş haftasına göre normal dedi çok şükür dua eden herkesten Allah razı olsun Rabbim dileyen herkese yasatsin bu duyguyu kalp atışı için çok erken kesenin içinin dolması lazım dedi ayın 17 sinde gel dedi

Hadi inşallah değerin kat kat artsin

İnşallah canım ben de çarşambaya randevu aldım bakalım zaman hiç geçmiyor

4 haftalıkken mi kese göründü Z zesamu93
Evet canım ama bu ultrason cihazi çok duyarlıymis daha cok küçük dedi . Ultrason cihazının duyarlılığına göre değişiyor 300 TL muayene ucreti odedim özel klinikte gittiğim yerde yani bazı ultrason cihazlarının ölçüm düzeyi daha düşük oluyo ondan bazıları 4. haftada göremiyor canım senin kaç haftalik ve gordunuzmu keseyi?

Pazartesi gideceğim işte 5 haftalık olacak pazartesi inşallah görürüz

Benim arkadasim 10 ile ogrendi ustelik kac gun gecmisti adetinden gec dollenme olmuş kizi oldu masallah Allah bilit irasini dusermi kalirmi

Kizlar bana motivasyon oluyor yazdiklariniz cok tskler ama olmazsa da cok gecmeden olacagini hisediyorum cok sukur bu degeri de gormek bir umut bana...
Yarin hersey belli olcak eger yukselirse umudumuz devam etcek.dualarinizi bekliyorum saat 9 20 de randevum yrn sabah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…