- 21 Aralık 2020
- 110
- 140
teşekkür ederim inşallah allah mübarek ayda isteyen herkese bu sevinci yaşatır.Tabiki de hamilesin süper maşallahhemen kimse sormadan ben sorayım belirtiniz var mıydı ?
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar selam,
bat 24 Nisandı. 6 gün geçti. bugün test yaptım. çook hafif bir çizgi gözüküyor. Umarım ben de aranıza katılabilirim gebe olarak. Dün hiç çizgi yoktu. Bugün erken sonuç veren test yapıcam. Sonucu yazarım :)
Hata ihtimali bana göre yok çünkü bende hamile olmadan hiç çizgi çıkmadı ve hayalet de olsa Bi çizgi gördüğüm zaman hamile olduğumu öğrendim emin olmak için kan ver istersen hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır bebişininşallah inşallahyaptığım ilk gebelik testiydi hata ihtimali yoktur değil mi? sabaha kadar kaç kere baktım bilmiyorum gitgide kırmızı oldu ikinci şu an baya görünüyor. sabah ilk iş gidip eczaneden gidip yeni bi test daha almak oldu ama yapmadım.
Canım benim annemde bana beline bardak çekilince hamile kalmış hep öyle anlatır bardak çekildi sana hamile kaldım o ay diye tabi ben 4.cüyüm ne kadar etkisi var bilemem ama 38 yaşındaymış annem beni doğurduğunda bence Bi etkisi vardır yakınında senin için de hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet cok sukur bu ay kaldimama dedigim gibi ne kadar etkilidir bilemem,denemekten zarar gelmez bence
Çizgi gayet var canım tebrik ederimböyle :) ama dün hiç çizgi yoktu. Adetim 5 gün geçmişti.
Bugün tekrar yaptım ve sonuç bu..
Teşekkür ederim. şimdi bi test daha yaptım onda da silik çizgi çıktı aynı şekilde hiç beklemeden göründü. pazartesi randevu aldım kadın doğuma gideceğimHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahkan ver bakalım
Hata ihtimali bana göre yok çünkü bende hamile olmadan hiç çizgi çıkmadı ve hayalet de olsa Bi çizgi gördüğüm zaman hamile olduğumu öğrendim emin olmak için kan ver istersen hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır bebişin
Canım benim annemde bana beline bardak çekilince hamile kalmış hep öyle anlatır bardak çekildi sana hamile kaldım o ay diye tabi ben 4.cüyüm ne kadar etkisi var bilemem ama 38 yaşındaymış annem beni doğurduğunda bence Bi etkisi vardır yakınında senin için de hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çizgi gayet var canım tebrik ederim
Hadi inşallah değerin kat kat artsinteşekkür ederim inşallah allah mübarek ayda isteyen herkese bu sevinci yaşatır.
adetim 3 gün gecikti ama adet olacak gibi bel ağrım vardı. bi de ayaklarım bacaklarım çok uyuşuyor. dün sabah mutfağa gittim börek bile çok kötü yumurta koktu burnuma. bi de iki üç kez kasıklarımda şiddetli batmalar oldu ne zaman yerimden ani kalksam kasıklarım acıyordu bıçak saplanmış gibi. şimdi daha sakin kalkıyorum korkudan
ben bu belirtileri ve gecikmeyi oruç tutuyorum diye ona yormuştum ama koku hassasiyeti çok acayip oldu çok sevdiğim sucuk, börek gibi şeyler bile kötü koktu. bi de iftardan sonra aşırı midem bulanıyordu orucu bıraktım adet olcam nasılsa diye baktım olmuyorum dün gece dayanamadım test yaptım.
Döndüm canım çok şükür keseyi gördükDualarım seninleeehayırlı haberlerle dön inşallah
Çok şükür keseyi gördük canımHayırlı haberlerle gel inş canım benim
Oh hadi hayırlı olsun kaç haftalık dedi?Çok şükür keseyi gördük canım❤
Son adet tarihimi söyleyince direk 4 haftalik dedi canım en aynı reglin den itibaren sayıyoruz dedi haftasıyla uyumlu dedi darısı sana olsun insallahOh hadi hayırlı olsun kaç haftalık dedi?
İnşallah canım ben de çarşambaya randevu aldım bakalım zaman hiç geçmiyorSon adet tarihimi söyleyince direk 4 haftalik dedi canım en aynı reglin den itibaren sayıyoruz dedi haftasıyla uyumlu dedi darısı sana olsun insallah
Ayy çok güzel darısı pazartesi bana inşallahhh çok sevindimmmDöndüm canım çok şükür keseyi gördük
İnşallah canım ben de çarşambaya randevu aldım bakalım zaman hiç geçmiyor
Evet canım ama bu ultrason cihazi çok duyarlıymis daha cok küçük dedi . Ultrason cihazının duyarlılığına göre değişiyor 300 TL muayene ucreti odedim özel klinikte gittiğim yerde yani bazı ultrason cihazlarının ölçüm düzeyi daha düşük oluyo ondan bazıları 4. haftada göremiyor canım senin kaç haftalik ve gordunuzmu keseyi?
Amin canım darısı sana olsun insallahAyy çok güzel darısı pazartesi bana inşallahhh çok sevindimmm
Benim de 4 haftalıkken gözüktü
Ha bide içinde embriyo oluşması gerekiomus benim daha çok yeni yani her ihtimale hazırlıklı olunması gerekiyor dedi canim
Pazartesi gideceğim işte 5 haftalık olacak pazartesi inşallah görürüzEvet canım ama bu ultrason cihazi çok duyarlıymis daha cok küçük dedi . Ultrason cihazının duyarlılığına göre değişiyor 300 TL muayene ucreti odedim özel klinikte gittiğim yerde yani bazı ultrason cihazlarının ölçüm düzeyi daha düşük oluyo ondan bazıları 4. haftada göremiyor canım senin kaç haftalik ve gordunuzmu keseyi?
Benim arkadasim 10 ile ogrendi ustelik kac gun gecmisti adetinden gec dollenme olmuş kizi oldu masallah Allah bilit irasini dusermi kalirmi
Kizlar bana motivasyon oluyor yazdiklariniz cok tskler ama olmazsa da cok gecmeden olacagini hisediyorum cok sukur bu degeri de gormek bir umut bana...Canım ben adetten 5 gün önce sadece 10.64 ile öğrendim şükürler olsun yükseldi üç günde bir 84,326,562 olarak hatta bugün yine tahlil yaptırdım bekliyorum sonucu yani gebeyim merak etme yükselecek içini güzel tut kötü düşünmeeee