Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben istiyorum bana versin Allahım inşallah
Aminnn inşallah inşallah
Ama bana beta sordu kaçtı diye bende söyledim çok da benzemiyor ikize dedi ni rahatladım ama sabahki gıcık doktor öle bişey demedi ikiz cırt zırt diye para verdik gittik oda temelli abarttı

Ben de az önce verdim 2 tüp kan bir de idrar. Allah bilir kaçta düşecek sonuç. Bakalım hayırlısı.
Canım aile hekimliğinde biraz geç çıkıyor sanırım belki erken de çıkabilir hadi v
bkalım hayırlı sonuçlar alirsin inslalah

hayırlısı olsun canım.. beta değerinden az çok anlaşılıyor evet. bir dahaki kontrolde muhtemelen kaybolmuş olacaktır o sıvı birikmesi..

Ayyy Allah'ım isteyene versin ikizi yaaa tek isterim yaa hayırlısı olsun da inş sıvı birikmesi de olabilir dlyor inş öyledir
valla olsa fena olmaz bi taşla iki kuş ☺☺biraz genetikmis aileden gelio sanırım bizde yok öle birinci derecede akrabalardan ikiz yada çoğul gebelik ondan ihtimal vermiyorum ama tabi rabbim ol derse herşey olur

hayırlısı olsun canım.. beta değerinden az çok anlaşılıyor evet. bir dahaki kontrolde muhtemelen kaybolmuş olacaktır o sıvı birikmesi..
İlk öğrendiğim değer 121 di 5 gün sonra 761 di doktorda dedi hafta belli olur zaten dedi kendiliğinden geçiyormuş sıvı tamda sıvı dediği yer bastırınca da ağrı zaten

valla olsa fena olmaz bi taşla iki kuş ☺☺biraz genetikmis aileden gelio sanırım bizde yok öle birinci derecede akrabalardan ikiz yada çoğul gebelik ondan ihtimal vermiyorum ama tabi rabbim ol derse herşey olur
Aman ol dedikten sonra neler oluyor canım benim hayırlısı olsun rabbim herkesin gönlünün istediğini nasip etsin inşallah

benim babannem, eşimin de babası ikiz. hangi taraf belirliyordu ikiz olmasını.. bizde iki tarafta da var.

İlk öğrendiğim değer 121 di 5 gün sonra 761 di doktorda dedi hafta belli olur zaten dedi kendiliğinden geçiyormuş sıvı tamda sıvı dediği yer bastırınca da ağrı zaten
betan ikiz gibi değil canım. benim ilk gebeliğimde bat günü hcg 32, dört gün sonra 1200 çıkmıştı.. ikizdi ama biri gelişmedi.. o zamandan beri tekrar istiyorum ikiz hayırlısı bakalım..
senin ufak bir enfeksiyondan kaynaklı sıvı birikmesi olabilir.

[QUTE="tulperde, post: 67946577, member: 280301"]
amin canım inşallah.. kimyasal olduğumda akşam 7 de çıkmıştı sonuç. muhtemelen yine o zamanlarda çıkar diye bekliyorum..
[/QUOTE]
Dün acildeki doktora sonuç gösterdim konuşurken göz teması bile kurmuyorlar afedersinizde hayvana muamele eder gibi yapıolar aldıkları paranın hakkını vermiyorlar bitek kanaman falan varmı yok dedim sonucu söyledi iyi dedi yolladı 2 dakka sürmedi konuşmamız sanırım kanama falan olunca kimyasal dan supheleniyolar senin bu bahsettiğin kimyasal gebelikte kanaman kaçıncı haftada olmuştu canım regl geçtikten sonrami Rabbim bidaha yasatmasin inşallah sapsaglikli evlatlar dogurursun insallah

[QUTE="tulperde, post: 67946577, member: 280301"]
amin canım inşallah.. kimyasal olduğumda akşam 7 de çıkmıştı sonuç. muhtemelen yine o zamanlarda çıkar diye bekliyorum..
Dün acildeki doktora sonuç gösterdim konuşurken göz teması bile kurmuyorlar afedersinizde hayvana muamele eder gibi yapıolar aldıkları paranın hakkını vermiyorlar bitek kanaman falan varmı yok dedim sonucu söyledi iyi dedi yolladı 2 dakka sürmedi konuşmamız sanırım kanama falan olunca kimyasal dan supheleniyolar senin bu bahsettiğin kimyasal gebelikte kanaman kaçıncı haftada olmuştu canım regl geçtikten sonrami Rabbim bidaha yasatmasin inşallah sapsaglikli evlatlar dogurursun insallah
[/QUOTE]
bat günü kan değerim 30 çıkınca anlamıştım. çünkü 5 gün önce testte çıkan pozitif, bat günü çok daha yüksek olması gerekirdi.
5 gün sonra da regl başladı ama ben anlamıştım zaten tutunmadığını.. inanılmaz regl sancıları yaşıyordum. çok şükür bunda ağrım sızım kalmadığından çok mutluyum bu sefer tutundu inşallah

benim babannem, eşimin de babası ikiz. hangi taraf belirliyordu ikiz olmasını.. bizde iki tarafta da var.
Canım benim bildiğim kadarıyla baba tarafının geni baskın oluyormuş iki taraftara varsa senin ihtimal yüksek o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…