Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba. Aranıza yeni katıldım ilk oğlumda da buralardaydim ( şuan yaş 3.5) ve yine hamileyim sanırım 🤭 son bat 1 Nisan dün regl olmam lazımdı olmadı ve evde idrar tahlili yaptım sonuç epey belirgin pozitif kan verdim akşama sonuç çıkar heyecanla bekliyorum 😍
hayırlı olsun canım.. : )
sonucu yazarsınız buraya. benim de sat 30 mart ben de sabah kan verdim :)

hayırlı olsun canım.. : )
sonucu yazarsınız buraya. benim de sat 30 mart ben de sabah kan verdim :)
2 gün var aramızda hayırlısı ile dogumlarimiz bile ardı ardına olur inşallah yaaa su koronali günlerde sağ saglim kucagimizda görelim... Yazarım tabi içim içime sığmıyor zaten 🤭🤭

Dün acildeki doktora sonuç gösterdim konuşurken göz teması bile kurmuyorlar afedersinizde hayvana muamele eder gibi yapıolar aldıkları paranın hakkını vermiyorlar bitek kanaman falan varmı yok dedim sonucu söyledi iyi dedi yolladı 2 dakka sürmedi konuşmamız sanırım kanama falan olunca kimyasal dan supheleniyolar senin bu bahsettiğin kimyasal gebelikte kanaman kaçıncı haftada olmuştu canım regl geçtikten sonrami Rabbim bidaha yasatmasin inşallah sapsaglikli evlatlar dogurursun insallah😍😙😘😘😙😍
bat günü kan değerim 30 çıkınca anlamıştım. çünkü 5 gün önce testte çıkan pozitif, bat günü çok daha yüksek olması gerekirdi.
5 gün sonra da regl başladı ama ben anlamıştım zaten tutunmadığını.. inanılmaz regl sancıları yaşıyordum. çok şükür bunda ağrım sızım kalmadığından çok mutluyum bu sefer tutundu inşallah :dua: :anneadayı:
[/QUOTE]
Çok şükür canim sağlıkla. Gelsin bebisin ınsallah için rahat olsun sende zaten vücuttaki değişiklikleri farketmissin bence bebisin sana tutundu ve sağlıklı bisekilde duruyor yerinde masallah ona😊😍

T tulperde canım bu arada doktora sordun oruç tutayım mi dedim tutma dedi folik asit ve d vitamini kullanıyorum dedim kullanmaya devam et dedi sende varsa folik asit falan kullan doktora gidene kadar😍😍
Tutmayin mi dedi size,ben ilac verince oruc tutuyorum dedim iftarda sahurda icersin dedi.bende tutmaya devam ediyorum.yanlis mi yapiyorum acaba☹

betan ikiz gibi değil canım. benim ilk gebeliğimde bat günü hcg 32, dört gün sonra 1200 çıkmıştı.. ikizdi ama biri gelişmedi.. o zamandan beri tekrar istiyorum ikiz hayırlısı bakalım..
senin ufak bir enfeksiyondan kaynaklı sıvı birikmesi olabilir.
Ayy canım ya demekki sağlıksızdı hayırlısı olsun zaten gösterdi kese gibi değil yani değişik di yoksa şimdiye bi şekli olurdu herhalde ne bilim betam düşük ya ondan içim rahat

Senin kaçıncı gün embriyosu ve pozitif mi oldu canım
Kimyasal gebelik oldu canım 3.gün embriyosu iki tane transfer olmuştum başta değerler yükseldi sonra düşüşe geçti malesef donrulmuş embriyo da yoktu benim tekrar tüp bebek için bir sene sonra denemeyi düşünüyorum hem maddi hem manevi olarak hazır olmak için sorun olarak ta eşim varikosel ameliyatı oldu değerleri düzeldi sonra bende pko başladı daha fazla beklememek için tüp bebek yaptırdım ama olmadı yani inşallah senin pozitif olur ve sağlık la ilerler kuzum dualarım seninle çünkü gerçekten çok zor bir dönem 🙏

Merhaba. Aranıza yeni katıldım ilk oğlumda da buralardaydim ( şuan yaş 3.5) ve yine hamileyim sanırım 🤭 son bat 1 Nisan dün regl olmam lazımdı olmadı ve evde idrar tahlili yaptım sonuç epey belirgin pozitif kan verdim akşama sonuç çıkar heyecanla bekliyorum 😍
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin bebisin😊😍

bat günü kan değerim 30 çıkınca anlamıştım. çünkü 5 gün önce testte çıkan pozitif, bat günü çok daha yüksek olması gerekirdi.
5 gün sonra da regl başladı ama ben anlamıştım zaten tutunmadığını.. inanılmaz regl sancıları yaşıyordum. çok şükür bunda ağrım sızım kalmadığından çok mutluyum bu sefer tutundu inşallah :dua: :anneadayı:

Allah'ım nazardan korusun inşallah bende bir an önce haftaya olsun istiyorum merakdayım çok ya

Hoş geldin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişin

aaa :KK70: benim nik aynı hiç değişmedi ama sizin niki hatırlayamadım. özelden yazabilir misiniz eski niki saklıyorsanız. merak ettim :KK70:
Yok ya benimde nick aynı değişmedi bende hatırlayamadım ama sanırım Kasım değil eyluldeydim yada Ekim grubunda aman hatırlayamadım net :))((

Tutmayin mi dedi size,ben ilac verince oruc tutuyorum dedim iftarda sahurda icersin dedi.bende tutmaya devam ediyorum.yanlis mi yapiyorum acaba☹
Evet bana tutma dedi bende şaşırdım normalde doktorlar dayanabiliosan tut der ama acaba şuan çok yeni hücre bölünmesi gerçekleşiyor ya hani organlari oluşturacak hücreler ondanmi tutma dedi diyorum acaba içim elvermedi iftarla sahurda kuvvetli yiyip tutuyorum cuma günü özel hastanede kadın doğumcuya gidicem bide ona sorarım

X