Gözün aydın canım sağlıkla gelsin bebişim inş
Ağzına sağlık canım Allah razı olsun aminn inşallah inşallah çok güzel dua etmişsinHayırlı sabahlar, günaydın kızçelerhamile olanlar hayırlı haberler alalım, minicik kalplerimizin atışlarını sağ salim duyalım, sağlıkla bebişlerimize kavuşalım Allahın izniyle inşallah henüz gebe olmayanlarda hayırlısıyla bir an evvel müjdeli bebiş haberlerinizi alırız Allahın izniyle inşallah bismillah bir gün daha başlarken bugün en hayırlı haberleri alalım, hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda nasip etsin rabbim inşallah oruç tutan kardeşlerimin oruçları kabul olsun tutamayanlarında ettiği dualar kabul olsun inşallah amin hayırlı mutlu günler hepinizi öpüyorum
Aow=(Selam kızlar
Hcg <0.25 çıkmış
Neden regl olmadım acaba
Yok canım bilmiyorum
Bi baktr arkadaşına istersenYok canım bilmiyorum
BaktırdımBi baktr arkadaşına istersen
Değer aralığı önemli ondan bir şey diyemiyorum her cihaz farklidir=) bisey yoktur inşallahBaktırdım
Bu crp düşükse bir anlamı olan bir değer değildir dedi.
Herhalde bakmisken her şeye bakmak istedi
Üst sınır 200. Su an normal sınırlar arasında canım değer ama Üst sınıra yakın tabiDeğer aralığı önemli ondan bir şey diyemiyorum her cihaz farklidir=) bisey yoktur inşallah
Tamam o zaman yoktur=)Üst sınır 200. Su an normal sınırlar arasında canım değer ama Üst sınıra yakın tabi
Canım neden öyle oldu bende üzüldüm baya umutluydum ama herhalde bu mevsimsel şeyler sana da oldu hayırlısı olsun inşallahGünaydın pozitif hatun
Amin canım inşallahGünaydın canım sabah sabah ne güzel dualar etmişsin böyle amin inşallah canim benim bugün çok güzel bi gün olur umarım pozitif haberlerle dolu bi gün olur insallah
Amin inşallah canımAğzına sağlık canım Allah razı olsun aminn inşallah inşallah çok güzel dua etmişsinAllah'ım kabul etsin inşallah
Crp kandaki enfeksiyon canımBaktırdım
Çıktımı beta ayBaktırdım
5.hafta çok bi ihtimal ama dediğin gibi heray bişey beklicez hayırlısı bakalım5. Haftada duyulmaya başlıyor yazmışlar internette de o yüzden heveslenmiştim. Neyse artık her ay bişeyi bekliicez zaten allah sabır versin en güzel bekleyişler hayırlısıyla
Şimdi benim hesabıma göre 6 haftalıkdı doktor 5 yada 5 buçuk hafta diyor canımŞimdi ne kadarlıkmış ponciğim ki onu sormadım
Sonucunuz çıkmış hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim çok aratmasin evlatlarimizi tez zamanda nasıp etsinÜst sınır 200. Su an normal sınırlar arasında canım değer ama Üst sınıra yakın tabi