- 16 Kasım 2020
- 1.302
- 1.384
Canım çok erken yapmışsın çatlatma iğnesi etkisi vardır testler e güvenme en erken 8.günde ya da 10.günde yap hatta direk kan testi yaptır ben de tüp bebek tedavisi yaptığımda öyle yapmıştım biraz daha dayan canımKızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
Senin kaçıncı gün embriyosu ve pozitif mi oldu canımCanım çok erken yapmışsın çatlatma iğnesi etkisi vardır testler e güvenme en erken 8.günde ya da 10.günde yap hatta direk kan testi yaptır ben de tüp bebek tedavisi yaptığımda öyle yapmıştım biraz daha dayan canım
Anladım canımŞimdi benim hesabıma göre 6 haftalıkdı doktor 5 yada 5 buçuk hafta diyor canım
Yaaaa ben sana kesin gozuyle bakıyordum.. neyse zamanı var demekki rabbim çok bekletmeden versin insallh kuzu..Selam kızlar
Hcg <0.25 çıkmış
Neden regl olmadım acaba
Demek ki gerçekten 18inde yumurtlama olduCanım neden öyle oldu bende üzüldüm baya umutluydum ama herhalde bu mevsimsel şeyler sana da oldu hayırlısı olsun inşallah
Onu biliyorum da ASO diye bir değere bakmış o da antikor degeriymis romatizmal bir hastalığın.Crp kandaki enfeksiyon canım
Allah razı olsun hayırlısı inşallahSonucunuz çıkmış hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim çok aratmasin evlatlarimizi tez zamanda nasıp etsin
İnşallah canım Allah razı olsunYaaaa ben sana kesin gozuyle bakıyordum.. neyse zamanı var demekki rabbim çok bekletmeden versin insallh kuzu..
Çok sağol canimGözün aydın canım sağlıkla gelsin bebişim inş
Canım vardır bundada bi hayır doğru zaman ne zamansa o zaman olsun sıkma canınıSelam kızlar
Hcg <0.25 çıkmış
Neden regl olmadım acaba
Benimmi yok kız hiç sanmıyorum ☺Üj bej gelirmi
Yaaaa tüh yaa çok üzüldüm canım ya hayırlısı olsun napalım geç olsun güç olmasın inşSelam kızlar
Hcg <0.25 çıkmış
Neden regl olmadım acaba
Neeee ikizmiymisYaaaa tüh yaa çok üzüldüm canım ya hayırlısı olsun napalım geç olsun güç olmasın inş
Ayyy Allah'ım isteyene versin ikizi yaaa tek isterim yaa hayırlısı olsun da inş sıvı birikmesi de olabilir dlyor inş öyledirBenimmi yok kız hiç sanmıyorum ☺senin ikiz olabilir bak
kız sen oldun mu regl?Neeee ikizmiymis
Sıvı birikmesi de olabilir kesede olabilir dedi haftaya belli olacak canım senin olsun ikizin inşNeeee ikizmiymis
ben istiyorum bana versin Allahım inşallahAyyy Allah'ım isteyene versin ikizi yaaa tek isterim yaa hayırlısı olsun da inş sıvı birikmesi de olabilir dlyor inş öyledir
İnsallah insallah ben cok isterimSıvı birikmesi de olabilir kesede olabilir dedi haftaya belli olacak canım senin olsun ikizin inş
Canım crp vücutta iltihap yada enfeksiyon varmı onun tespiti için bakıolar bildiğim kadariylaCanımm
Ay benim aile hekimim aslında dahiliye uzmanı
Dün bir sürü başka şey istemiş
Demin girdim 2 değer daha var sayfada biri 193 biri 1.02şok oldum
Ama alakasız birisi ASO değeri diğeri CRP
Resmen ortaya karışık kan testi almışlar benden
Hcg hala çıkmadı yaaa