Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
Canım çok erken yapmışsın çatlatma iğnesi etkisi vardır testler e güvenme en erken 8.günde ya da 10.günde yap hatta direk kan testi yaptır ben de tüp bebek tedavisi yaptığımda öyle yapmıştım biraz daha dayan canım 😇

Canım neden öyle oldu bende üzüldüm baya umutluydum ama herhalde bu mevsimsel şeyler sana da oldu hayırlısı olsun inşallah 🙏
Demek ki gerçekten 18inde yumurtlama oldu
Reglm gelir muhtemelen bu haftasonu; gelmezse söktürücüye başlarım artık sağol kuzum
Crp kandaki enfeksiyon canım
Onu biliyorum da ASO diye bir değere bakmış o da antikor degeriymis romatizmal bir hastalığın.
Önüne gelene bakmış 🤣
Sonucunuz çıkmış hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim çok aratmasin evlatlarimizi tez zamanda nasıp etsin 🙏🙏💜💜
Allah razı olsun hayırlısı inşallah
Yaaaa ben sana kesin gozuyle bakıyordum.. neyse zamanı var demekki rabbim çok bekletmeden versin insallh kuzu..
İnşallah canım Allah razı olsun🥰

Selam kızlar
Hcg <0.25 çıkmış
Neden regl olmadım acaba 🤭
Canım vardır bundada bi hayır doğru zaman ne zamansa o zaman olsun sıkma canını 😙😘hiç kendini uzme yine denersiniz sağlığın yerinde çok şükür belki stresten böyle olmuştur canım bi kadın doğumcuda görün istersen

Canımm 😘
Ay benim aile hekimim aslında dahiliye uzmanı
Dün bir sürü başka şey istemiş

Demin girdim 2 değer daha var sayfada biri 193 biri 1.02😂 şok oldum
Ama alakasız birisi ASO değeri diğeri CRP
Resmen ortaya karışık kan testi almışlar benden😂

Hcg hala çıkmadı yaaa
Canım crp vücutta iltihap yada enfeksiyon varmı onun tespiti için bakıolar bildiğim kadariyla

X