hayırlı olsun canım.. : )Merhaba. Aranıza yeni katıldım ilk oğlumda da buralardaydim ( şuan yaş 3.5) ve yine hamileyim sanırımson bat 1 Nisan dün regl olmam lazımdı olmadı ve evde idrar tahlili yaptım sonuç epey belirgin pozitif kan verdim akşama sonuç çıkar heyecanla bekliyorum
Amin canım insallah❤❤Aman ol dedikten sonra neler oluyor canım benim hayırlısı olsun rabbim herkesin gönlünün istediğini nasip etsin inşallah
2 gün var aramızda hayırlısı ile dogumlarimiz bile ardı ardına olur inşallah yaaa su koronali günlerde sağ saglim kucagimizda görelim... Yazarım tabi içim içime sığmıyor zatenhayırlı olsun canım.. : )
sonucu yazarsınız buraya. benim de sat 30 mart ben de sabah kan verdim :)
bat günü kan değerim 30 çıkınca anlamıştım. çünkü 5 gün önce testte çıkan pozitif, bat günü çok daha yüksek olması gerekirdi.Dün acildeki doktora sonuç gösterdim konuşurken göz teması bile kurmuyorlar afedersinizde hayvana muamele eder gibi yapıolar aldıkları paranın hakkını vermiyorlar bitek kanaman falan varmı yok dedim sonucu söyledi iyi dedi yolladı 2 dakka sürmedi konuşmamız sanırım kanama falan olunca kimyasal dan supheleniyolar senin bu bahsettiğin kimyasal gebelikte kanaman kaçıncı haftada olmuştu canım regl geçtikten sonrami Rabbim bidaha yasatmasin inşallah sapsaglikli evlatlar dogurursun insallah
Tutmayin mi dedi size,ben ilac verince oruc tutuyorum dedim iftarda sahurda icersin dedi.bende tutmaya devam ediyorum.yanlis mi yapiyorum acaba☹
Ayy canım ya demekki sağlıksızdı hayırlısı olsun zaten gösterdi kese gibi değil yani değişik di yoksa şimdiye bi şekli olurdu herhalde ne bilim betam düşük ya ondan içim rahatbetan ikiz gibi değil canım. benim ilk gebeliğimde bat günü hcg 32, dört gün sonra 1200 çıkmıştı.. ikizdi ama biri gelişmedi.. o zamandan beri tekrar istiyorum ikiz hayırlısı bakalım..
senin ufak bir enfeksiyondan kaynaklı sıvı birikmesi olabilir.
benim de 3,5 yaşında bir kızım var.. yoksa 2017 kasım annelerinde miydiniz?2 gün var aramızda hayırlısı ile dogumlarimiz bile ardı ardına olur inşallah yaaa su koronali günlerde sağ saglim kucagimizda görelim... Yazarım tabi içim içime sığmıyor zaten
Kimyasal gebelik oldu canım 3.gün embriyosu iki tane transfer olmuştum başta değerler yükseldi sonra düşüşe geçti malesef donrulmuş embriyo da yoktu benim tekrar tüp bebek için bir sene sonra denemeyi düşünüyorum hem maddi hem manevi olarak hazır olmak için sorun olarak ta eşim varikosel ameliyatı oldu değerleri düzeldi sonra bende pko başladı daha fazla beklememek için tüp bebek yaptırdım ama olmadı yani inşallah senin pozitif olur ve sağlık la ilerler kuzum dualarım seninle çünkü gerçekten çok zor bir dönemSenin kaçıncı gün embriyosu ve pozitif mi oldu canım
Aynen evet :) isim nebenim de 3,5 yaşında bir kızım var.. yoksa 2017 kasım annelerinde miydiniz?
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin bebisinMerhaba. Aranıza yeni katıldım ilk oğlumda da buralardaydim ( şuan yaş 3.5) ve yine hamileyim sanırımson bat 1 Nisan dün regl olmam lazımdı olmadı ve evde idrar tahlili yaptım sonuç epey belirgin pozitif kan verdim akşama sonuç çıkar heyecanla bekliyorum
Amaninnnn akraba bulmuş gibi hissettim bi an hahahahahaAynen evet :) isim ne
bat günü kan değerim 30 çıkınca anlamıştım. çünkü 5 gün önce testte çıkan pozitif, bat günü çok daha yüksek olması gerekirdi.
5 gün sonra da regl başladı ama ben anlamıştım zaten tutunmadığını.. inanılmaz regl sancıları yaşıyordum. çok şükür bunda ağrım sızım kalmadığından çok mutluyum bu sefer tutundu inşallah
aaaAynen evet :) isim ne
Hoş geldin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişinMerhaba. Aranıza yeni katıldım ilk oğlumda da buralardaydim ( şuan yaş 3.5) ve yine hamileyim sanırımson bat 1 Nisan dün regl olmam lazımdı olmadı ve evde idrar tahlili yaptım sonuç epey belirgin pozitif kan verdim akşama sonuç çıkar heyecanla bekliyorum
aynısı bana da olduAmaninnnn akraba bulmuş gibi hissettim bi an hahahahaha
Yok ya benimde nick aynı değişmedi bende hatırlayamadım ama sanırım Kasım değil eyluldeydim yada Ekim grubunda aman hatırlayamadım net :))((aaabenim nik aynı hiç değişmedi ama sizin niki hatırlayamadım. özelden yazabilir misiniz eski niki saklıyorsanız. merak ettim
Yıllar sonra karşılaşınca bizbenim de 3,5 yaşında bir kızım var.. yoksa 2017 kasım annelerinde miydiniz?
Teşekkür ederim hepimizin insHoş geldin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişin
Yok ya benimde nick aynı değişmedi bende hatırlayamadım ama sanırım Kasım değil eyluldeydim yada Ekim grubunda aman hatırlayamadım net :))((
Evet bana tutma dedi bende şaşırdım normalde doktorlar dayanabiliosan tut der ama acaba şuan çok yeni hücre bölünmesi gerçekleşiyor ya hani organlari oluşturacak hücreler ondanmi tutma dedi diyorum acaba içim elvermedi iftarla sahurda kuvvetli yiyip tutuyorum cuma günü özel hastanede kadın doğumcuya gidicem bide ona sorarımTutmayin mi dedi size,ben ilac verince oruc tutuyorum dedim iftarda sahurda icersin dedi.bende tutmaya devam ediyorum.yanlis mi yapiyorum acaba☹