Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakabilir canım doktorum isterse
Hiçbir zararı yok demişti bana doktor. İlk gebeliğimde de benim alttan görünmüştü canım kese 4+3'te.

T tulperde canım bu arada doktora sordun oruç tutayım mi dedim tutma dedi folik asit ve d vitamini kullanıyorum dedim kullanmaya devam et dedi sende varsa folik asit falan kullan doktora gidene kadar
Folik asiti gebelik düşünmeden önce 3 ay kullanmaya başlamıştım canım yani 5-6 aydır kesintisiz kullanıyorum zaten. D vitaminine de başlarım evet doktora gidince. Decavit mi neyi ilacın adı hatırladığım kadarıyla. Bir de ocean plus balık yağı önermişti bana doktorum yine kullanırım.

Bakabilir canım doktorum isterse
Hiçbir zararı yok demişti bana doktor. İlk gebeliğimde de benim alttan görünmüştü canım kese 4+3'te.
Evet canım karından baktırmak için 6000 falan olması lazımmış betanin ben o kadar sabırlı biri deilim ama maalesef

Aynen canim bende 3 ay önce başlamıştım folik asite son 5 6 hapim kaldı 3 kutunun bitmesine bu Arada benim 2 gün önce kasık batmalarim bel sizim sol kasigim falan ağrıyordu hepsi kaybolduuu sende durum ne

Aynen canim bende 3 ay önce başlamıştım folik asite son 5 6 hapim kaldı 3 kutunun bitmesine bu Arada benim 2 gün önce kasık batmalarim bel sizim sol kasigim falan ağrıyordu hepsi kaybolduuu sende durum ne
Bende de hiç yok ağrı batma falan ve çok mutluyum bu duruma
Gaz sancım ve bel ağrım oluyor bazen bu kadar.
Bi de gögüs uçlarım çok hassaslaştı dokundukça sızlıyor

Canım ben ebeden öğrendim hep sonrasında e nabızdan gördüm ama bizim asm toplum sağlığıyla aynı bahçe içinde onun için belkide ilk asmye bakıyorlar bilemiyorum
Merhaba canım kan testi yaptım ama değerim düşük çıktı bakalım inşallah yükselir bu msjimi okuyan herkesten dua istiyorum Allah rızası için
Hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah artış önemli inşallah sorunsuz geçer gebeliğin
Hayırlısı olsun canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim kız da 4+4 te vajinal gözükmüştü bir sıkıntı olmaz Dr karar verir o duruma bu sefer benim karından baktı sonrasında 2 hafta sonra çağırdı mesela

Allah razı olsun canım çok sağol darısı isteyen herkese olsun insallah

Hayırlı sabahlar, günaydın kızçeler hamile olanlar hayırlı haberler alalım, minicik kalplerimizin atışlarını sağ salim duyalım, sağlıkla bebişlerimize kavuşalım Allahın izniyle inşallah henüz gebe olmayanlarda hayırlısıyla bir an evvel müjdeli bebiş haberlerinizi alırız Allahın izniyle inşallah bismillah bir gün daha başlarken bugün en hayırlı haberleri alalım, hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda nasip etsin rabbim inşallah oruç tutan kardeşlerimin oruçları kabul olsun tutamayanlarında ettiği dualar kabul olsun inşallah amin hayırlı mutlu günler hepinizi öpüyorum

Günaydın pozitif hatun

Günaydın canım sabah sabah ne güzel dualar etmişsin böyle amin inşallah canim benim bugün çok güzel bi gün olur umarım pozitif haberlerle dolu bi gün olur insallah

Sanada günaydın honkii ponki eğlenceli nickli iptim
Canımm
Ay benim aile hekimim aslında dahiliye uzmanı
Dün bir sürü başka şey istemiş

Demin girdim 2 değer daha var sayfada biri 193 biri 1.02 şok oldum
Ama alakasız birisi ASO değeri diğeri CRP
Resmen ortaya karışık kan testi almışlar benden

Hcg hala çıkmadı yaaa

Enfeksiyon mu var bogazda değer aralığı yok gerçi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…