Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yeni geldim bugün pertim çıktı iki ayrı hastanede randevum vardı bir ona bir buna derken öldüm çook kalabalıktı millet hep sanırsın hasta. İlk kadın doğuma gittim tekrar gebelik testi yaptı negatif sonra ilaç yazdı duphaston diye iç olacaksın dedi. Stres Mevsimsel geçikme olblrmş normal dediler 🙈hormonlarım iyi çıktı tamam dedim masajı yapmaya başladım. Sonra böbrekten gittim o da temiz çıktı 😁 hep yorulduğumla kaldım.

Kadın doğum doktoru aşılama yapacağız haziranda dedi 😂 ben kapanma var napacağız aşılamayı deyince. Sonra hiç çocuk var mıydı dedi yok tamam ikametgah al haziran adetinle gel dedi 😂 çok sevindim. Şmdi bu anların tadını çıkartayım gelişi güzel çalışayım adet olursam bu ay 🌸 I ipti @Arsoney bende durumlar bundan ibaret...
Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım.
Ben demiştim haziran başlığı sana daha uygun olur diye 🤣
Aşılama tutacak canım inşallah 🤲
Hatta belki o zamana bile kalmaz. sen şimdi aşılama olacağının rahatlığıyla kendiliğinden gebe bile kalabilirsin. Çok amin 🤲

Merhaba canım kan testi yaptım ama değerim düşük çıktı bakalım inşallah yükselir bu msjimi okuyan herkesten dua istiyorum Allah rızası için 🥰😘😍🙏
İnşallah sağlıcakla yükselir değerlerin ve kavuşursunuz 🌸😊
Neler yaptın nasıl hamile kaldın anlatabilir misin=)
Aylardır neler denedim neler ama bu ay umudu kesiyor olduğum aydı, olmuyor işte dediğim bi ay. Tek değişiklik eşimle kendim her sabah 1 kaşık keçiboynuzu özü yedik folik asit almıştım içmiyordum bile nasılsa olmcak diye. Bide sadece yumurtlama gününde ters pozisyon denedik 1 kez o kadar. Diğerleri normaldi. Çatladıktan sonra denemedik ben karamsarlaşmıştım iyice çünkü. Bide hergünü değerlendirirdik bu kez 3 günde 2 günde 1 oldu. Başka ekstra hiçbirşey yapmadım. Panik atağım var o zorluyordu zaten ara sıra. Stres yapmayın deniyor ya bende onda bolca var :) en çok farkettiğim göğüslerim yumurtlamadan bu güne kadar hep hassastı ilk kez böyle oldu normalde hassasiyet olmaz bende. Aklıma gelenler bunlar
Hayırlısı olsun canım gözün aydın olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏
Çok sağol canım 🤗
İşte bu. Biliyordum canım hayırlı olsun 😍
Teşekkür ederim canım 😍

Amin inşallah canım Şubat ayında düşük yapmıştım o yüzden biraz gerginim o düşüğün ilk betası da 42 ydi düzenli artmıştı ama düşük oldu maalesef ☹️☹️ korkuyorum yani biraz ama elimden geldiğince aklıma getirmemeye çalışıyorum da bakalım nasip canım duanizda eksik etmeyin Allah rızası için 🥰😍😘🙏🙏
İnsanız tabi üzülüyoruz o an için ama düşüklerin çoğunun sebebi genetik bozukluk canım. Rabbimden gelen her türlü kabulümüz fakat özel çocuklar anne babaları için bu dünyada büyük imtihan.

Allah hayırlısını nasip etsin hepimize

İnsanız tabi üzülüyoruz o an için ama düşüklerin çoğunun sebebi genetik bozukluk canım. Rabbimden gelen her türlü kabulümüz fakat özel çocuklar anne babaları için bu dünyada büyük imtihan.

Allah hayırlısını nasip etsin hepimize
Öyle tabi canım herşeyin hayırlısıni nasip etsin Rabbim sağlıklı bir evlat inşallah 🙏😘😍🥰

Yaptim canim once ovulasyon yaptim cok koyu iki cizgi cikti, sonra 1 tane gebelik testin kalmisti onu yaptim, once tek cizgi cikti yok bisey diye dusundum sora farkedilmesi cok cok zor sanki yokmus gibi hafif birsey gorduk esimle ama olmayadabilir yani...yarn eczaneden yeni test alip yapcam..beni umutlandiran ovu.testi oldu, cnku hamile olunca daha erken ogreniliyor ovude yzzilmis forumda, cift cizgi cikinca umutlandim cok..bakalim hayirlisi yarn netlesir sanrm var mi yok mu
İnşallah canım hamişsindir🙏🙏😘yarın bizede bilgi ver

Bendee surekli tuvalete kosuyorum,oructa tutyorum dun regli oldum orucum bozuldu sandm ama bozmadim orucu,sanki hafif kanama gelcek gibi oldu, bugun akinti geliyor ama kan mi kan gibi de degil akinti geliyor regli baslicak sanip heyecanlaniyorum...hayirlisi canim insallah umutlarimiz bosa cikmaz...
İnşallah canım hepimizin umudu gerçek olur

Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım.
Ben demiştim haziran başlığı sana daha uygun olur diye 🤣
Aşılama tutacak canım inşallah 🤲
Hatta belki o zamana bile kalmaz. sen şimdi aşılama olacağının rahatlığıyla kendiliğinden gebe bile kalabilirsin. Çok amin 🤲

Çok teşekkür valla T tulperde sende çok güzel kalpli kadınsın benden hiç desteğini eksik etmedin çok isterim dediğin gibi olmasını 🤗Allahım sanada sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip etsin iyi ki varsınız💟😊

Yok canım yoğunluk var herhalde cidden yarına kaldı sonuç 😔

Sağlıklısın ya canım buna da şükür
Benden henüz haber yok yarın çıkacak dedi hemşire inanmadım gerçekten öyle olacak sanırım
Sağlık olsun güzel şeyler olacaksa geç olsun önemli değil. Bende sevindim sağlıklı oluşuma 🤗

T tulperde canım akşam 5 ten sonra kan verdim sonucum geç çıktı eve geldim yemek ye etrafı toparla derken anca girebildim canım sonucum 665 çıktı doktor iyi dedi acilden kan verdim perşembe yada cuma poliklinikten randevu al dedi şuan takvimde 3+5 görünüyorum sizce iyimi bu deger😙😘😍

T tulperde canım akşam 5 ten sonra kan verdim sonucum geç çıktı eve geldim yemek ye etrafı toparla derken anca girebildim canım sonucum 665 çıktı doktor iyi dedi acilden kan verdim perşembe yada cuma poliklinikten randevu al dedi şuan takvimde 3+5 görünüyorum sizce iyimi bu deger😙😘😍
Çok iyi canım 😍
2.defa vermene gerek yok o zaman.. hadi bakalım darısı başıma 😊

Çok iyi canım 😍
2.defa vermene gerek yok o zaman.. hadi bakalım darısı başıma 😊
Çok şükür canim canım darısı sana olsun insallahh 😊😍😍 büyük ihtimal direk özel bi hastanede doktora giderim maksat bi rahim duvarı kalınlığına falan baksın kese falan görünmez büyük ihtimal çünkü daha 4 hafta bile deilim maksat içim rahatlasın diyorum😊

Çok şükür canim canım darısı sana olsun insallahh 😊😍😍 büyük ihtimal direk özel bi hastanede doktora giderim maksat bi rahim duvarı kalınlığına falan baksın kese falan görünmez büyük ihtimal çünkü daha 4 hafta bile deilim maksat içim rahatlasın diyorum😊
Canım senin son adet tarihin ne zamandı ve kaç günde regl oluyordun?
Cuma görünebilir belki kese canım hadi inşallah. 😍

Aylardır neler denedim neler ama bu ay umudu kesiyor olduğum aydı, olmuyor işte dediğim bi ay. Tek değişiklik eşimle kendim her sabah 1 kaşık keçiboynuzu özü yedik folik asit almıştım içmiyordum bile nasılsa olmcak diye. Bide sadece yumurtlama gününde ters pozisyon denedik 1 kez o kadar. Diğerleri normaldi. Çatladıktan sonra denemedik ben karamsarlaşmıştım iyice çünkü. Bide hergünü değerlendirirdik bu kez 3 günde 2 günde 1 oldu. Başka ekstra hiçbirşey yapmadım. Panik atağım var o zorluyordu zaten ara sıra. Stres yapmayın deniyor ya bende onda bolca var :) en çok farkettiğim göğüslerim yumurtlamadan bu güne kadar hep hassastı ilk kez böyle oldu normalde hassasiyet olmaz bende. Aklıma gelenler bunlar

Çok sağol canım 🤗

Teşekkür ederim canım 😍
Hayırlı uğurlu olsun=)

Çok sağol canım 🤗

Teşekkür ederim canım 😍
Bir de ters iliski nası oluyor acaba?

Canım senin son adet tarihin ne zamandı ve kaç günde regl oluyordun?
Cuma görünebilir belki kese canım hadi inşallah. 😍
Kuzum son adet tarihim 2 Nisan adetim 6 gün suruyor 26 günde 1 adet oluyorum bazen 24 yada 25 güne çektiği oluyordu 26 günde bir olan döngüye göre hesaplarsam bugün bat günüm 28 nisan yani 😊inşallah canim keseyi görsem rahatlarım valla alttan baktırmak zarar verirmi acaba sen baktırmayi dusunuyo musun alttan😊

T tulperde canım bu arada doktora sordun oruç tutayım mi dedim tutma dedi folik asit ve d vitamini kullanıyorum dedim kullanmaya devam et dedi sende varsa folik asit falan kullan doktora gidene kadar😍😍

X