Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Be
benim De akıntım önce gelir 2 gün sonra çıkar çift çizgi

Merhaba bende sizin gibi 5+2 7mm boş kese göründü. Perşembe günü tekrar gideceğim 6+2 olmuş olacak. İnşallah görürüz canım benim
merhabalar canım şükür ki kesemizi gördük benim de 9 mm inşallah perşembe güzel haberler ver bize canımm
Teşekkür ederim balım bademim Allah razı olsun çok teselli ettin beni hakkını helal et canım
yaa kuzum benim sen de hakkını helal et canım arkadaşım nisan ayı gebelik planlayanlar grubundan geldik buralara inşallah güzel haberlerle ayrılıcaz bitanem sen gönlünü ferah tut gayet normalmiş ben sabahtan beri araştırdım

Kizlar kan sonucum cikmis, yarin dediler hic bakmiyordum bir baktim ve degerim 8300lerde rabbime sukurler olsun hamileyimmm
Hayırlı olsun. Yok yere beklemişsin günlerce.. halbuki bi test yapsan çıkacakmış neyse böyle daha bi sürpriz olmuştur. Yarın gitsen bile keseyi görürsün ama sen ona da hemen gitmezsin şimdi

Hanımlar ben çok kötüyüm 2 gün önce idrar testimi burda paylaşmıştım herkes hayırlı olsun demişti, dün akşam beta hcg 128 çıkmıştı, bugün ise 180 oldu doktor sağlıklı gelişmediğini ve düşmesi gerektiğini dile getirdi. Ya kendisi düşecek ya da iğne yapılacak. Daha önce yaşayıp sonra 2 sene bekleyip tüm tetkikleri yaptırmışken bunu yeniden yaşamak beni mahvetti.

Hayırlı olsun canım ne güzel bi sürpriz olmuş. Çok da geçmiş olsun.. yüksek ateş gebeliğin ilk dönemi zararlı olabiliyor canım. Acaba bi kadın doğum uzmanıyla mı görüşsen belki kullanabileceğin ilaçlar önerir.

Canım dün akşamdan bugüne daha bir gün bile geçmemiş. Yarın akşam aynı yerde aynı saatte tekrar ver bakalım. Değerin düşmemiş sonuçta yükseliyor.

doktor nasıl oyle bır sey dıyebılıyor ya ıkıncı gun 260 olması lazım bır gun once 190 -200 e denk gelıyor senınkıde %100 un bı tık altı artmıs ,kı %60 artmış bıle olsa nolmal yanı sakın moralını bozma

İnşallah

Hayırlı olsun. Yok yere beklemişsin günlerce.. halbuki bi test yapsan çıkacakmış neyse böyle daha bi sürpriz olmuştur. Yarın gitsen bile keseyi görürsün ama sen ona da hemen gitmezsin şimdi
Uzulmeden daha cok sevinc yasadik iyi ki boyle yapmisim ama negatif gormeye gucum yoktu Cumaya randevu alabildim, bu kez bekletmicem
Bu arada paylastigim deger yuksek mi normal mi kizlar sat 21 martti

( cok uzuldum. Cok zor bir durum Allah sabir versin canim. Insallah en kisa zamanda uzuntun sikintin gecer.

Canım Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah bebisin de hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al insallah minigini❤

Canım çok geçmiş olsun kan ver bakalım bu arada tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hemde bir kadın doğuma gözük bence
Amin inşallah canım Allah razı olsun valla arife günü gidicem kalp atışını Bi duyalım tam bayram olucak allahın izniyle
Kizlar kan sonucum cikmis, yarin dediler hic bakmiyordum bir baktim ve degerim 8300lerde rabbime sukurler olsun hamileyimmm
Canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah baya güzel yüksek çıkmış değerin ikiz olmasın
Canım 48 saat geçmeden yapılan teste göre artışın gayet iyi farklı bir Dr a görün ve 2 gün olucak şekilde artışını takip et bence henüz moralini bozmak için çok erken rabbimden umut kesilmez hele bu mübarek günde
Kizlar teessuf ederim. Bir ovu testimi sordum bir kisi cevap verdi. Ben bir cok kisinin tecrubesini paylasmasini beklerdim. Askolsun size
Canım ben hiç ovulasyon testi yapmadığım için bişey yazamadım kusura bakma yoksa bilgim olsa yazayım valla

Hayırlı olsun maşallah seninki oldukça ilerlemiş bir gebelikmis
Kizlar teessuf ederim. Bir ovu testimi sordum bir kisi cevap verdi. Ben bir cok kisinin tecrubesini paylasmasini beklerdim. Askolsun size
Benim ovu testleri hakkında bilgim yok o yüzden bir şey yazmadım

Ikiz mi gercekten ikiz degeri mi bu ? ya Allahim isteyene versin ama cok zor ikiiiz

Hayırlı olsun maşallah seninki oldukça ilerlemiş bir gebelikmis

Benim ovu testleri hakkında bilgim yok o yüzden bir şey yazmadım

Tamam canim sagol. Ben de yapiyorum ama benim de bilgim yok galiba tutturamiyoruz. Internette cok kaynak var ama kimisi pikten onceki iki gun daha onemli diyor. Kimi catlamayi yani siliklesmeyi gordukten sonraki gun ve sonrasi diyor. Kafam cok karisti. Bizim tum o 5 gunu degerlendirdigimiz zaman da oldu ama o zaman da acaba sperm konusunda sikinti mi oldu da olmadi diye dusunuyorum. Yani off iste oyle carsaf carsaf test fotosu gondermek zorunda kaliyo insan. Icimi sana doktum helal et hakkini

Amin insallah, çok teşekkür ederim Kızımı doğum yaptığım hocaya mesaj attım ama bi dönüş yapmadı daha

Ay estağfurullah dök tabi ki :)
Eşin uzakta değilse yani akşamları eve geliyorsa açıkçası ben sana haftada 2 defa ilişkiyi tavsiye ederim ovulasyona gerek olmaz
Çünkü spermler zaten 72 saat yaşıyor. Bu şekilde ilişki de zorlama gibi olmaz

Ovulasyon testleri insanda ister istemez strese sebep olur diye düşünüyorum.
Kaçıncı ay bu denemenizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…