- 16 Mart 2015
- 369
- 341
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittim doktora için rahatladı illa paramı vermek gerekiyor vallahi ben anlamıyorum ya ben sata göre hesaplandığımda 6 haftalıkdı doktor 5-merhabalar canım şükür ki kesemizi gördük benim de 9 mm inşallah perşembe güzel haberler ver bize canımm
yaa kuzum benim sen de hakkını helal et canım arkadaşım nisan ayı gebelik planlayanlar grubundan geldik buralara inşallah güzel haberlerle ayrılıcaz bitanem sen gönlünü ferah tut gayet normalmiş ben sabahtan beri araştırdım
Çok şükürGittim doktora için rahatladı illa paramı vermek gerekiyor vallahi ben anlamıyorum ya ben sata göre hesaplandığımda 6 haftalıkdı doktor 5-
5 buçuk haftalık dedi korkma dedi 15 gün sonra kalp atışı duyabilirsin dedi rahime yerleşmiş kesen güzel yerde dedi hemen kesenin altında bi sıvı birikmesi var diyor 2. Kesede olabilir dedi haftaya belli olur dedi çok şükür demekki senle aynı gidecez kuzum biz
Çoook şükür çoook sevindim canım benim hepp böyle güzel sonuçlar al inşallahGittim doktora için rahatladı illa paramı vermek gerekiyor vallahi ben anlamıyorum ya ben sata göre hesaplandığımda 6 haftalıkdı doktor 5-
5 buçuk haftalık dedi korkma dedi 15 gün sonra kalp atışı duyabilirsin dedi rahime yerleşmiş kesen güzel yerde dedi hemen kesenin altında bi sıvı birikmesi var diyor 2. Kesede olabilir dedi haftaya belli olur dedi çok şükür demekki senle aynı gidecez kuzum biz
Ay estağfurullah dök tabi ki :)
Eşin uzakta değilse yani akşamları eve geliyorsa açıkçası ben sana haftada 2 defa ilişkiyi tavsiye ederim ovulasyona gerek olmaz
Çünkü spermler zaten 72 saat yaşıyor. Bu şekilde ilişki de zorlama gibi olmaz
Ovulasyon testleri insanda ister istemez strese sebep olur diye düşünüyorum.
Kaçıncı ay bu denemenizin
Canımın içi teşekkür ederim diloşum hepimiz alalım inşallah güzel haberleriÇoook şükür çoook sevindim canım benim hepp böyle güzel sonuçlar al inşallah
Aaa kadınla kocası süper zaten takip ediyorum zaten onlarıda canım bende bilgi tıp batıkentde Mehmet diye bir adam var ona gittim ötekiden iyiydibennde ankarada yasıyorum bu surecte 7 doktor denemısımdır hepsı berbattı dun lokman hekımde ıbrahım alanbay dıye bı dr var bıde onu deneyım dedım benım hosuma gıttı ılk defa ,tavsıyem o olur benım de dusunursen :) ama tabıkı favorım op.dr.zeliha cigdem d. güler bi bak ıstersen bunada Insallah kalp atısınıda lokman hekımde duyduktan sonra duzenlı olarak ona gıdıcem :)
Canım o şekilde yapmadım hiç normal flo programından takip ediyorum birde akıntı, 2günde 1 ilişki falan tabi ona göre bence başarılı oluyorum önceki sayfalarda kızların attıkları resimler var ordan kim yaptıysa etiketle de sor yada inst aldıysan ordan da sayfaya sormuşlardı kızlar tam adını bilmiyorum ama minikli bişey di galibaE elifafraeminatlasinannesi tamam canim sagol. Yahu aylardir deniyoruz hem de ovu testiyle. Acaba bir seyleri yanlis.mi yapiyoruz gunu mu yanlis seciyoruz diye sorayim dedim kismeden ses cikmadi. Gozden kacti heralde yoksa herkes yardimci oluyor aslinda.
Orasını doktor bakınca söyler her artış ikiz olmuyor ama bat ne zamandı tabi 2 günde bir 3 katından fazla olursa ikiz oluyor diye biliyorum canımIkiz mi gercekten ikiz degeri mi bu ? ya Allahim isteyene versin ama cok zor ikiiiz
Kız benimde aynı olucak o zaman bende 15 gün sonra kalp atışına gidicem Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahGittim doktora için rahatladı illa paramı vermek gerekiyor vallahi ben anlamıyorum ya ben sata göre hesaplandığımda 6 haftalıkdı doktor 5-
Ayy evet canım aynı zamana denk geldi desene hayırlısı olsun bakalım geç olsun güç olmasın inşallahKız benimde aynı olucak o zaman bende 15 gün sonra kalp atışına gidicem Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Dosya eklenmiyor nedense...Kizlar hic beklemezken bugun bat gunum ve regl olurum diye dusunurken hem ovulasyon hem gebelik testi yaptim, ovulasyon cift cizgi cikti, gebelik testide hayal meyal hayalet gibi bir cizgi bence var siz ne diyorsuniz yorumlarmisiniz
At canım bakalımKizlar hic beklemezken bugun bat gunum ve regl olurum diye dusunurken hem ovulasyon hem gebelik testi yaptim, ovulasyon cift cizgi cikti, gebelik testide hayal meyal hayalet gibi bir cizgi bence var siz ne diyorsuniz yorumlarmisiniz
Tarayıcıdan gir uygulamadan yüklenmiyormuş.Dosya eklenmiyor nedense...
Tarayıcıdan gir uygulamadan yüklenmiyormuş.
Cok sagol canim tarayicadan oldu.sizin gormeniz cok cok zor ama biz esimle sanki varla yok gibi hayali birsey goruyoruz..amaa emin degilim..Tarayıcıdan gir uygulamadan yüklenmiyormuş.
Çok normal canım 5-6 gün geçmiş adetin yüksek çıkması çok normal. Cuma da senden haber beklicez o zaman hadi bakalım hayırlısıUzulmeden daha cok sevinc yasadik iyi ki boyle yapmisim ama negatif gormeye gucum yoktu Cumaya randevu alabildim, bu kez bekletmicem
Bu arada paylastigim deger yuksek mi normal mi kizlar sat 21 martti
İnşallah bi şey olmaz canım. Şu an olumsuz düşünceleri bırakıp, pozitifi görmüş olmanın mutluluğunu yaşa canımAmin insallah, çok teşekkür ederim Kızımı doğum yaptığım hocaya mesaj attım ama bi dönüş yapmadı daha
Oyy ikiz geliyor deseneGittim doktora için rahatladı illa paramı vermek gerekiyor vallahi ben anlamıyorum ya ben sata göre hesaplandığımda 6 haftalıkdı doktor 5-