Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş canım inşallah Allah razı olsun ben şimdi birde özele gidecem 3.30 a randevu aldım bakalım ne diyecek inş korktuğumuza uğramayız canım inşallah
kuzum hadi inşallah güzel haberlerle gel git bakalım ne dicekler beni de haberdar et canım
yaa çok sevindim canım benimm kurban olurum ben ona daha çok küçükler tabi inşallah bi iki haftaya kalplerini duyunca daha da rahatlarız canımm

Öyle çok şükür canım darısı başına inşallah valla senden daha heyecanlı bekliyorum sonucu hormon olduğu için uzun sürüyor inşallah bebiş vardır Allahım çok amin
Amiiin canım inşallah ya
Hadi inşallah vardır ipti aman olana kadar bi dert olunca bi dert tövbe tövbe Allah'ın gücüne gitmesin de
Aynen öyle
Sonra doğdu doğmadı derdi olacak
Canım sen hiç test yapmışmıydın evde
Yaptım Yaptım ama negatif çıktı hep
Ben kızımda da aynı şeyi yaşadığım için söktürücü almadan doktora gidip kan verdim:)
Heyecanla bekliyoruz canım kalbimiz senle atıyor hadi inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç olur canim
Allah razı olsun kızlar
Bana negatif olacak gibi geliyor ama bekliyorum napayim

kızlar korona ilacı getirdiler ama içimden bir ses biseyler tersler gidiyor dedi bu zamana kadar hiç kahverengi lekelenmem olmadı adetime daha olmasına rağmen bir de eşimi gönderdim erken gebelik testi alsın diye.. ve sonuc.. mercimek benimle imiş
Çok agır atlatıyorum, 39.4 ateşim sürekli çıkıyor öksürük ve inanılmaz halsizlik var.. parol ve calpol vs de bilmeden içtim askalsın kovid ilacını da içiyordum .. tek sorun kahverengi lekenmem var durmadan sildikçe devam ediyor. Dusuk mu yapıyorum acaba yada kimyasal gebelik mi ?
Korona haberiyle bir gelen bi bebek oldu.. rabbim tüm hamilelerimizin saglıkla kucağına almasını, almamızı nasip etsin.. İsteyen herkese de saglıkla nasip etsin.. duanıza talibim

Eklentiler

• B6F66D2B-E51E-4A4C-91C9-33FC999DF9FD.jpeg
    80,4 KB · Görüntüleme: 62
Yaa ne kadar güzelll Hayırlı olsuunn inşallah herşey çok güzel olur rabbim bian önce şifa versin sağlıklı Bi hamiş olun inşallah

Arsoney benim canım sen neden üzülüyorsun herşeyin normalken bu kadar yapma strese sokma kendini bebişi. Daha erkendir ondandır belki alttan yapsa kesin görürdü bence ama birşey olmasın diye yapmamış bence. Bende yerinde olsam başka doktora giderdim tabikiii haber ver bizlere inşallah içini rahatlatır. Bende gittim bugün özele direk sonuçlarıma USG ye falan baktı çok güzel dedi şükür ama kese en az 1000.15000 olması gerektiği için haftaya salı birdaha gideceğim görünür kesin o zaman dedi rahimde kalınlaşmış sorun yok dedi. Bir sürü tahlil istedi ama maşallah 1100 TL tutuyordu yaptırmadım aldım devlette yaptırıp haftaya tahlillerimle gideceğim inşallah hala erken tabi ama çok güzel böyle giderse dedi dua edin inşallah da güzel gider böyle
E elifafraeminatlasinannesi canım benim çok sevindim haydi gözün aydın inşallah sağlıkla kalp atışlarını da duyarız

Teşekkür ederim balım bademim Allah razı olsun çok teselli ettin beni hakkını helal et canım

Hayırlı uğurlu olsun canım benim

Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun inşallah

Kuzum parol almak sorun yaratmaz gebelikte. Ama günde maks 3 tane alabilirsin. Covid ilaçlarını kullanma. Filyasyonda da çalıştım ben gebelere sadece parol kullanmalarını söylüyorduk

Cuma gidiyim diyorumbaşka hastaneye içime hiç sinmedi yalan yok
bennde ankarada yasıyorum bu surecte 7 doktor denemısımdır hepsı berbattı dun lokman hekımde ıbrahım alanbay dıye bı dr var bıde onu deneyım dedım benım hosuma gıttı ılk defa ,tavsıyem o olur benım de dusunursen :) ama tabıkı favorım op.dr.zeliha cigdem d. güler bi bak ıstersen bunada Insallah kalp atısınıda lokman hekımde duyduktan sonra duzenlı olarak ona gıdıcem :)

Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun inşallah

Kuzum parol almak sorun yaratmaz gebelikte. Ama günde maks 3 tane alabilirsin. Covid ilaçlarını kullanma. Filyasyonda da çalıştım ben gebelere sadece parol kullanmalarını söylüyorduk

çok çokk teşekkür amin
1 tanecik içmiştim, 3 ü geçmeyek şekilde kullanırım çok çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…