Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarım 6+3 sata göre ama 5+3 gözüktü karnımdan geç döllenme olabilir 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem kesenin boyutu yeri güzel dedi şimdilik çok şükür
yolk kesesini gördün mü kuzum benim de 5+5 9 mm kese hördük ama daha yolku göremedik haftaya gel dedi

İnşallah canım inşallah ultrason a göre kaç olduğunu da söylemedi yaa inş canım dediğin gibi olur inşallah dua edelim bol bol Allah'ım korktuğumuza uğratmasın inşallah
Amin canım yaa birbirimize dua edelim Allah'ım sen yardım et yarabb inşallah görürüz inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yarabbim
Haftaya görürsün inşallah canim gözün aydın kes görünmüş bak
Amin kuzum çok sağol inşallah görürüz darısı tüm isteyenlere

İnş canım inşallah Allah razı olsun ben şimdi birde özele gidecem 3.30 a randevu aldım bakalım ne diyecek inş korktuğumuza uğramayız canım inşallah

yolk kesesini gördün mü kuzum benim de 5+5 9 mm kese hördük ama daha yolku göremedik haftaya gel dedi
Canım onun için birşey demedi benimde 8 küsür kese boyutu şimdilik herşey güzel dedi 2 hafta sonra gidicem kısmetse o zaman kalp atışını görelim bakıcaz tekrar dedi Dra güveniyorum buranın en iyi dru zaten önceki gebeliklerde de ona gittiğim için. Baksana teyzesi çok minnak bu daha
Gözün aydın canim cok sukur
Sağol canım Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlere inşallah

Canlarım 6+3 sata göre ama 5+3 gözüktü karnımdan geç döllenme olabilir 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem kesenin boyutu yeri güzel dedi şimdilik çok şükür
Çok şükür canım ya
Benim de sonucum çıkmıyor resmen gıcık oldum

Malesef bende elendim insan üzülüyor yaa neyse rabbim hepimize hayırlı vakitte nasip etsin inşallah

Amin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…