- 28 Ocak 2019
- 704
- 1.419
- 32
yolk kesesini gördün mü kuzum benim de 5+5 9 mm kese hördük ama daha yolku göremedik haftaya gel dediCanlarım 6+3 sata göre ama 5+3 gözüktü karnımdan geç döllenme olabilir 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem kesenin boyutu yeri güzel dedi şimdilik çok şükür
Gözün aydın canim cok sukurCanlarım 6+3 sata göre ama 5+3 gözüktü karnımdan geç döllenme olabilir 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem kesenin boyutu yeri güzel dedi şimdilik çok şükür
Haftaya görürsün inşallah canim gözün aydın kes görünmüş bakyolk kesesini gördün mü kuzum benim de 5+5 9 mm kese hördük ama daha yolku göremedik haftaya gel dedi
Amin canım yaa birbirimize dua edelim Allah'ım sen yardım et yarabb inşallah görürüz inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yarabbimİnşallah canım inşallah ultrason a göre kaç olduğunu da söylemedi yaa inş canım dediğin gibi olur inşallah dua edelim bol bol Allah'ım korktuğumuza uğratmasın inşallah
Amin kuzum çok sağol inşallah görürüz darısı tüm isteyenlereHaftaya görürsün inşallah canim gözün aydın kes görünmüş bak
senin de gözün aydın hayırlı olsun kuzumHaftaya görürsün inşallah canim gözün aydın kes görünmüş bak
İnş canım inşallah Allah razı olsun ben şimdi birde özele gidecem 3.30 a randevu aldım bakalım ne diyecek inş korktuğumuza uğramayız canım inşallahAmin canım yaa birbirimize dua edelim Allah'ım sen yardım et yarabb inşallah görürüz inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yarabbim
Amin kuzum çok sağol inşallah görürüz darısı tüm isteyenlere
Canım onun için birşey demedi benimde 8 küsür kese boyutu şimdilik herşey güzel dedi 2 hafta sonra gidicem kısmetse o zaman kalp atışını görelim bakıcaz tekrar dedi Dra güveniyorum buranın en iyi dru zaten önceki gebeliklerde de ona gittiğim için. Baksana teyzesi çok minnak bu dahayolk kesesini gördün mü kuzum benim de 5+5 9 mm kese hördük ama daha yolku göremedik haftaya gel dedi
Sağol canım Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlere inşallahGözün aydın canim cok sukur
Çok şükür canım yaCanlarım 6+3 sata göre ama 5+3 gözüktü karnımdan geç döllenme olabilir 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem kesenin boyutu yeri güzel dedi şimdilik çok şükür
Öyle çok şükür canım darısı başına inşallahÇok şükür canım ya
Benim de sonucum çıkmıyor resmen gıcık oldum
Hadi inşallah vardır ipti aman olana kadar bi dert olunca bi dert tövbe tövbe Allah'ın gücüne gitmesin deÇok şükür canım ya
Canım sen hiç test yapmışmıydın evdeÇok şükür canım ya
Malesef bende elendim insan üzülüyor yaa neyse rabbim hepimize hayırlı vakitte nasip etsin inşallahKızlar bende kırmızı kart yedim malesefyani aslında üzüldüm ama dünden hazırlamıştım kendimi en azından adet olabildiğime şükrediyorum birde şunu fark ettim iki aydır ovulasyon testi yapıyorum ve tam pik olan günüde sayınca 14.günde adet oluyorum hiç şaşmıyor yani T tulperde beni de silebilirsin canım listeden
Ayyy ne kadar pahalı. Burda hcg testi 15 tl 45 dk da felan sonuç çıkıyor. O yüzden ben sürekli kan veriyorumBen 152 verdim geçenama çok şükür pozitif çıktı da içim daha az yandı
Amin canimAmin canım yaa birbirimize dua edelim Allah'ım sen yardım et yarabb inşallah görürüz inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine yarabbim
Amin kuzum çok sağol inşallah görürüz darısı tüm isteyenlere
Heyecanla bekliyoruz canım kalbimiz senle atıyor hadi inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç olur canimÇok şükür canım ya
Orası neresi bizde gelelimAyyy ne kadar pahalı. Burda hcg testi 15 tl 45 dk da felan sonuç çıkıyor. O yüzden ben sürekli kan veriyorum
Sonuç hayırlı olsunda bakalım hayırlısı inşallah aç kalmayana raziyimBu arada kizçeler akşam 5 te anca kan verebilirim ben sanirim zeşim işten o saatte çıkacak cunkuiftarı hastanede açarım heralde