- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
Yarın öğleden sonra çıkar dediler niye ki ya
Saat 5 ten sonra devlet hastanesune gitsen de yaparlar.. yani rahatsızım dersin atiyorum karın ağrım var ama gebelik şüphem var dersen önce kan tahlili yapıyorlarNegatif çıkarsa üzülürüm
Burada 120 tl beta hcg testi hiç veremem
Devlet hastanesinde covidi de alır gelirimSaat 5 ten sonra devlet hastanesune gitsen de yaparlar.. yani rahatsızım dersin atiyorum karın ağrım var ama gebelik şüphem var dersen önce kan tahlili yapıyorlar
14 Nisan ise regln 28inde olurBana da yardımcı olur musunuz lütfen bugün adetimin ilk günü ama olmadım yumurtlama 14 nisan test yaptım negatifHamilelik yok mu bu durumda
Seninle aynıyız canım benim de dört gün geçti.. belirti var mı sende ins ikimizde hamileyzdirAdetim 4 gün gecikti; şu an henüz şüphe inşallah bugün öğreneceğim
Yaa süper hep beraber sürprizleri verelim inşallah
Valla kuzum bende bugün yarın yerim kırmızı kart
Var bazı belirtiler canım ama sonucu görmeden hamilelige yormak istemiyorumSeninle aynıyız canım benim de dört gün geçti.. belirti var mı sende ins ikimizde hamileyzdir
İnşallah yemezsinValla kuzum bende bugün yarın yerim kırmızı kart
Tabi o risk var her zaman o zaman en iyisi beklemekDevlet hastanesinde covidi de alır gelirim
Verdim zaten kanı beklerim :)
Ben şuanda herşeyi gebeliğe yoruyorumVar bazı belirtiler canım ama sonucu görmeden hamilelige yormak istemiyorum
Benden tek tüp almışlardı başka bir test de mi talep etti doktor acaba ? Bazen tsh a ve crp ye de bakıyorlar belki ondandırBenden 2 tüp kan aldılar bu arada öyle mi bakıyorlar yav
Doktor sistemde önceki kilomu görünce onu sordu ben 24 kilo verdim de son 6 ayda onun üzerine çok soru sordu herhalde tam kan sayımı falan istediBenden tek tüp almışlardı başka bir test de mi talep etti doktor acaba ? Bazen tsh a ve crp ye de bakıyorlar belki ondandır
Olabilir o zamanDoktor sistemde önceki kilomu görünce onu sordu ben 24 kilo verdim de son 6 ayda onun üzerine çok soru sordu herhalde tam kan sayımı falan istedi
Canım sakin ol bir sorun yoktur inşallah . Alttan bakmadığı için görmemiştir belki. Içine sinmediyse başka doktora git istersenKızlar hastataneye gittim Kese 11mm içinde bebek görmedi Altdan bakmak istemiyorum haftaya gel dedi kan aldı 7 tüp ilişki yok dedi ama 6+0 şuanda nasıl oldu ya çok canım sıkıldı ya birde gönülsüz konuştu
Hemen moralini bozma canım haftaya görürsünüz inşallahKızlar hastataneye gittim Kese 11mm içinde bebek görmedi Altdan bakmak istemiyorum haftaya gel dedi kan aldı 7 tüp ilişki yok dedi ama 6+0 şuanda nasıl oldu ya çok canım sıkıldı ya birde gönülsüz konuştu