Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saat 5 ten sonra devlet hastanesune gitsen de yaparlar.. yani rahatsızım dersin atiyorum karın ağrım var ama gebelik şüphem var dersen önce kan tahlili yapıyorlar
Devlet hastanesinde covidi de alır gelirim
Verdim zaten kanı beklerim :)

Bana da yardımcı olur musunuz lütfen bugün adetimin ilk günü ama olmadım yumurtlama 14 nisan test yaptım negatifHamilelik yok mu bu durumda
14 Nisan ise regln 28inde olur
Gebelik idrar testleri kesin değildir. 3 günden fazla gecikme olunca kan veriniz

Hepinize merhabaaaa uzerimdeki olu topragini atmisken gelip bir bakayim dedim kimler hamiss ben gormeyeli henuz adet olmadim 2 gun gecikti baklm artik sabirla. Beklyrm sizlerde ne var ne yok

Benden tek tüp almışlardı başka bir test de mi talep etti doktor acaba ? Bazen tsh a ve crp ye de bakıyorlar belki ondandır
Doktor sistemde önceki kilomu görünce onu sordu ben 24 kilo verdim de son 6 ayda onun üzerine çok soru sordu herhalde tam kan sayımı falan istedi

Kızlar hastataneye gittim Kese 11mm içinde bebek görmedi Altdan bakmak istemiyorum haftaya gel dedi kan aldı 7 tüp ilişki yok dedi ama 6+0 şuanda nasıl oldu ya çok canım sıkıldı ya birde gönülsüz konuştu

Canım sakin ol bir sorun yoktur inşallah . Alttan bakmadığı için görmemiştir belki. Içine sinmediyse başka doktora git istersen

Kızlar bende kırmızı kart yedim malesef yani aslında üzüldüm ama dünden hazırlamıştım kendimi en azından adet olabildiğime şükrediyorum birde şunu fark ettim iki aydır ovulasyon testi yapıyorum ve tam pik olan günüde sayınca 14.günde adet oluyorum hiç şaşmıyor yani T tulperde beni de silebilirsin canım listeden

Hemen moralini bozma canım haftaya görürsünüz inşallah başka Bi Dr daha git yada istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…