Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. yarın kese görünür mü ki daha o değerde görünmeyebilir canım doktor mu çağırdı

Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 1000i geçmeden usgde görülmez diye biliyorum ben biraz erken 2 gün sonra artışı takip edersin 🙏

Test yapmadın sanırım inşallah yarın müjdeyle gelirsin 10a kadar alıyorlar günüm geçti gebelik testi yapalım dersin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏🙏
Heyecanla yanlış yazmışım ya randevu alıcam keseyi görmem için diyecektim 🤦🏽‍♀️ 2 gün sonraya aldım bakalım randevu

Kız deme öyle zaten benimki tutturmuş ikiz olursa yandık diye tövbe bismillah 😂😂😂 bizde baya ikiz var bizi bulmadı ama benimkinin hep ağzında zorla ikiz yaptıracak bana çağıra çağıra 😂😂😂
Benim de ailemde baya ikiz var
Ama pek istemem açıkçası 🤣

14 nisan yumurtlama günümde bugün adet olmam lazım olmadım karın ağrım var hafif test yaptım tek çizgi😔Tekrar testi ne zaman tekrarlamalıyım ya adet olmazsam

Hayırlı olsun bebiş 😃😃😃 degeriniz gayet iyi masallah... peki sizin belirtiniz var mıydı?ne zaman basladı ?birde yumurtlama zamanı gangi günde ilişki oldu ?cok soru sordum kusura bakma 😁😁
Şöyle söyleyeyim ciddi anlamda 2. ayım Yumurtlama takibi yapmadım ama düzenli olarak 2 güne ilişki şeklinde değerlendirdik. Belirti olarak sağ ve sol kasıkta kısa süreli batmalarım oldu bir de en önemlisi cumartesi günü normal yatarken şiddetli bir bel ağrısı oldu 2 gün devam etti bilmiyorum onunla mı alakalı bir de regl sancım var çok şiddetli olmayan yaklaşık 1 haftadır. Bendekiler bunlar umarım herkes en kısa zamanda alır güzel haberleri ☺️

Bana da yardımcı olur musunuz lütfen bugün adetimin ilk günü ama olmadım yumurtlama 14 nisan test yaptım negatif😔Hamilelik yok mu bu durumda

X