Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bence hiç canini sıkmaaa Alttan baksaydi görürdü niye alttan bakmadı ben onu anlayamadım bakmak istemedim demiş ne alaka

Ağzımı bozmayım neyse mıymıybir doktor ya bide herkes çok övüyor
Doktorunu değiştir canım içine simediyse alttan bakmak istemiyorum ne ya kendine güvenmiyor heralde normalde alttan baktırmanin bi zararı yok diye biliyorum ben bnde hiç sevmem öle mıymınti doktorları lafı ağzında geveliyor en gıcık kaptığım sey

Daha çok küçük annesi karından görünmeyebilir. Yolk sac mı ne o göründü mü sanırım önce o görünüyordu?

Ağrılarım gecti cok sukur cok sevindim senin adinada idrar yolu enfeksiyonun bizde genetik olduğunu ogrendim var. Gebelige de engel oldugunu umarim yakin zamanda geciririm
Hayır canım bende de enfeksiyon çıktı ama sonra hamilelik çıktı bende öyle düşünmüştüm engel olur ağrılarım enfeksiyondan diye ama Rabbim nasip edince oluyor engel diye düşünme

Hayır canım bende de enfeksiyon çıktı ama sonra hamilelik çıktı bende öyle düşünmüştüm engel olur ağrılarım enfeksiyondan diye ama Rabbim nasip edince oluyor engel diye düşünme
Canm kuzenim annem halam hepimizde enfeksiyon cikana kadsr gebelik olusmamis ilac ve fitil kullandiktan sonra hepsi hamile kalmis yaklasik hepsinin bu sureci 7 ay surmus baklm nasip

He ya öyle dedi bide millet nasıl övüyor nasıl bende bir gariplik var galiba cuma Zübeyde hanıma giderim orda baktırım inş işten çağırmazlarsa

Birde izmirde gidebileceğim iyi Bi doktor, hastane var mı tavsiye edebileceğiniz ben hiç bilmiyorum

Olabilir o zaman hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım
Kuzum çok normal. Sen kimyasal olmasın diye baktirdin ama 6 haftada genelde gözükmüyor bunlar sıkma canını doktorlar da heveslendirmek istemiyor galiba ondan öyle konuşuyorlar ama tabi karşısındakinin duygularını dikkate almıyorlar.
Benden 3-4 tup aldi eger hamileysen zaten yapacagimiz bazi kan degerlendirmeleri var onlari da simdi yapalim bi daha gelmemis olursun bu pandemide dedi. Belki seninki de oyle dusunmustur canim
Hmm mantıklı canım sagolasin
Bana dün sağlık ocağında ebe 7 haftalık olduğunda doktora git dedi öncesinde de git demedi neden öyle dedi
Her şeyi görebileceğin hafta 7. Hafta canım o yüzden erken gitmene gerek olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…