Ağrılarım gecti cok sukur cok sevindim senin adinada idrar yolu enfeksiyonun bizde genetik olduğunu ogrendim var. Gebelige de engel oldugunuEvet canım dün test yaptım pozitif ama kan vermedim daha. Darısı başına canım
Evet canım. Dur bakalım regl olmadın daha sen birkaç defa yumurtladın ya belki onlar tutar canımağrıların nasıl oldu?
İnşallah canimAdetim 4 gün gecikti; şu an henüz şüphe inşallah bugün öğreneceğim
Yaa süper hep beraber sürprizleri verelim inşallah
Tabi canım doktouna düşmek çok önemli gerçekten rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah şuna bak ses etmiyor diye 2 yudum su rabbim merhametsizlerle muahattap etmesin biziOkadar haklisnki zaten dogumda heleki normal dogumda en cok buna ihtiyac duyuluyor su bile vermiyorlardi susuzluktan dudaklarim.kurudu doktor adepte oluyirm hizli ilerliyor diye sirf bagirip cagirmiyorum diye 3yudum icmeme izin vermisti bu nasil bi iskence
Allah'ım işini aşını rast getirsin canım benimmmm bizimde bir buçukta haydi bakalım hayırlı haberlerBende gitcem ama Dr a öğlen 12 buçukta randevum bana da dua edin kuzum
Tulperde canım ben duramadım sabah ovulasyon testi yaptımAmin canım inşallah darısı başınıza
Ben her çatlamadan bir gün sonrası dahil her günü değerlendirmiştim.Burada herkes tecrubeli buraya gondereyim dedim. Kizlar ovuya gore basladik gene hayirlisi. Bakabilir misiniz? Dun degerlendirildik. Esimin durumunu bilmiyoruz, baktirmadik. Sizce bugun de degerlendirilse mi yoksa bugunu atlayip yarin mi? Ne dersiniz? Siz isteyin ben yapayim dermisimEki Görüntüle 2835136
Günaydın canım Allah razı olsun bende öyle sabahı zor ettim saçma sapan rüyalarla çok güzel haberler alalım inş
Oooo süper hadi inşallahAdetim 4 gün gecikti; şu an henüz şüphe inşallah bugün öğreneceğim
Yaa süper hep beraber sürprizleri verelim inşallah
Gebelik şüphem var deseydin kanda bakarlardı sanırım hcg'ye.
Canım bunun için önce kan ver ona göre ilaç kullan bence çok geçmiş olsun
Amin insallahhhhh canlar, ben de birazdan cikacagim
Pik olup hamile olan da var regl olan da canım bilemiyorum o yüzden. Hcg testi yapsana elinde varsa, bat ı mı bekliyorsun?Tulperde canım ben duramadım sabah ovulasyon testi yaptım
Dünden önce yaptığımda çok silikti
Bugün böyle çıktı şüphelenmeli miyim sence?
Batı bekliyorum canım hüsrana uğramamak içinPik olup hamile olan da var regl olan da canım bilemiyorum o yüzden. Hcg testi yapsana elinde varsa, bat ı mı bekliyorsun?
İnşallah canım Allah razı olsunAllah'ım işini aşını rast getirsin canım benimmmm bizimde bir buçukta haydi bakalım hayırlı haberler
Allah Allah kuzum sen nerdesin sorması ayıp ist muydu belki büyük şehirde öyle oluyordur ille bekleticekler insanı bizde aynı gün çıkıyor yaYarın öğleden sonra çıkar dediler niye ki ya