Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağrılarım gecti cok sukur cok sevindim senin adinada idrar yolu enfeksiyonun bizde genetik olduğunu ogrendim var. Gebelige de engel oldugunu umarim yakin zamanda geciririm

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım bizim çocuğumuz olmuyor eşimden dolayı. Bugün adetim 13 gün geçti hiç test yapmadım olmayacağını bildiğim için. Bugün sağlık ocağına adet söktürücü yazdırayım diyorum öncesinde kan testi yapıyolar mı garantiye almak için benim mi istemem lazım. Daha öncd hiç adet söktürücü kullanmadım bikaç gündür masaj yapıyorum ama hala gelmedi

Bir de doktorum adet olunca gel kan testi ver dedi sanırım hormonlara bakacak tekrar (şubatta yaptırmıştım bi problem yoktu ama) adet söktürücü kullansam sonuçlara etki eder mi

Tabi canım doktouna düşmek çok önemli gerçekten rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah şuna bak ses etmiyor diye 2 yudum su rabbim merhametsizlerle muahattap etmesin bizi

Amin canım inşallah darısı başınıza
Tulperde canım ben duramadım sabah ovulasyon testi yaptım
Dünden önce yaptığımda çok silikti
Bugün böyle çıktı şüphelenmeli miyim sence?

Eklentiler

• 20210427_081135.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 35
Ben her çatlamadan bir gün sonrası dahil her günü değerlendirmiştim.

Günaydın canım Allah razı olsun bende öyle sabahı zor ettim saçma sapan rüyalarla çok güzel haberler alalım inş

Gebelik şüphem var deseydin kanda bakarlardı sanırım hcg'ye.

Canım bunun için önce kan ver ona göre ilaç kullan bence çok geçmiş olsun

Daha üç gün var ama kahverengi lekelenmem oldu Her şeyde bir hayır vardır belki böylesi daha iyidir. Bebiş olmadı diye üzüldüm tabi ama corona şekilde de Nasıl olurdu inanın bilmiyorum. Rabbim sizlere nasip eylesin inşallah, hamiş olanlar da sağlıkla alsınlar insallah kucaklarına

Amin insallahhhhh canlar, ben de birazdan cikacagim Gece boyunca mavi gozlu bi kiz cocugu ruyamdaydi tobeestagfurullah annem hep ben seni gordum ruyamda der o geliyor aklimaaa

Pik olup hamile olan da var regl olan da canım bilemiyorum o yüzden. Hcg testi yapsana elinde varsa, bat ı mı bekliyorsun?
Batı bekliyorum canım hüsrana uğramamak için
Bide pembemsi akıntı durmuştı şimdi az az yine var
Adetim de geliyor olabilir

Allah'ım işini aşını rast getirsin canım benimmmm bizimde bir buçukta haydi bakalım hayırlı haberler
İnşallah canım Allah razı olsun hayırlı haberlerimizi alalım bugün
Yarın öğleden sonra çıkar dediler niye ki ya
Allah Allah kuzum sen nerdesin sorması ayıp ist muydu belki büyük şehirde öyle oluyordur ille bekleticekler insanı bizde aynı gün çıkıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…