Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. yarın kese görünür mü ki daha o değerde görünmeyebilir canım doktor mu çağırdı

Heyecanla yanlış yazmışım ya randevu alıcam keseyi görmem için diyecektim 2 gün sonraya aldım bakalım randevu

Kız deme öyle zaten benimki tutturmuş ikiz olursa yandık diye tövbe bismillah bizde baya ikiz var bizi bulmadı ama benimkinin hep ağzında zorla ikiz yaptıracak bana çağıra çağıra
Benim de ailemde baya ikiz var
Ama pek istemem açıkçası

14 nisan yumurtlama günümde bugün adet olmam lazım olmadım karın ağrım var hafif test yaptım tek çizgiTekrar testi ne zaman tekrarlamalıyım ya adet olmazsam

Hayırlı olsun bebiş degeriniz gayet iyi masallah... peki sizin belirtiniz var mıydı?ne zaman basladı ?birde yumurtlama zamanı gangi günde ilişki oldu ?cok soru sordum kusura bakma
Şöyle söyleyeyim ciddi anlamda 2. ayım Yumurtlama takibi yapmadım ama düzenli olarak 2 güne ilişki şeklinde değerlendirdik. Belirti olarak sağ ve sol kasıkta kısa süreli batmalarım oldu bir de en önemlisi cumartesi günü normal yatarken şiddetli bir bel ağrısı oldu 2 gün devam etti bilmiyorum onunla mı alakalı bir de regl sancım var çok şiddetli olmayan yaklaşık 1 haftadır. Bendekiler bunlar umarım herkes en kısa zamanda alır güzel haberleri

Bana da yardımcı olur musunuz lütfen bugün adetimin ilk günü ama olmadım yumurtlama 14 nisan test yaptım negatifHamilelik yok mu bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…