- 28 Ocak 2019
- 704
- 1.419
- 32
Geç olsun güç olmasın bu kadar durmuşuz 1 gün daha sabredicez artık inşallah bebiş haberini alırız da bu bekleyişler hayırla son bulurYarın öğleden sonra çıkar dediler niye ki ya
Keşke özele gitseydin 1 saate çıkardıYarın öğleden sonra çıkar dediler niye ki ya
Aldım canım bakacağım. Herhalde hemşire asm.den sonuç alacağım diye düşündüBarkod numarasını alsaydın daha erken de belli olabilir akşama falan bakarsın e nabızdan.
Asmde barkod numarasına ihtiyaç var mı ki ben direkt tahlillerim kısmından görüyorum ama canımBarkod numarasını alsaydın daha erken de belli olabilir akşama falan bakarsın e nabızdan.
Negatif çıkarsa üzülürümKeşke özele gitseydin 1 saate çıkardı
Tahlillerim kısmına sonra düşüyor canım önce halk labim'e düşüyor sonuç asm oluncaAsmde barkod numarasına ihtiyaç var mı ki ben direkt tahlillerim kısmından görüyorum ama canım
İyi oldu bunu öğrendiğim gerçi ben bizim ebeyi arayıp sordum hep ondan sonra enabızda görmüştümTahlillerim kısmına sonra düşüyor canım önce halk labim'e düşüyor sonuç asm olunca
3.de barkodu alİyi oldu bunu öğrendiğim gerçi ben bizim ebeyi arayıp sordum hep ondan sonra enabızda görmüştüm
Ebeyle de kaç aylık olduğum hususunda konuştuk sonrasındaTahlillerim kısmına sonra düşüyor canım önce halk labim'e düşüyor sonuç asm olunca
Kız deme öyle zaten benimki tutturmuş ikiz olursa yandık diye tövbe bismillah3.de barkodu al
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. yarın kese görünür mü ki daha o değerde görünmeyebilir canım doktor mu çağırdı
Heyecanla yanlış yazmışım ya randevu alıcam keseyi görmem için diyecektimHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 1000i geçmeden usgde görülmez diye biliyorum ben biraz erken 2 gün sonra artışı takip edersin
Test yapmadın sanırım inşallah yarın müjdeyle gelirsin 10a kadar alıyorlar günüm geçti gebelik testi yapalım dersin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Benim de ailemde baya ikiz varKız deme öyle zaten benimki tutturmuş ikiz olursa yandık diye tövbe bismillahbizde baya ikiz var bizi bulmadı ama benimkinin hep ağzında zorla ikiz yaptıracak bana çağıra çağıra
Şöyle söyleyeyim ciddi anlamda 2. ayım Yumurtlama takibi yapmadım ama düzenli olarak 2 güne ilişki şeklinde değerlendirdik. Belirti olarak sağ ve sol kasıkta kısa süreli batmalarım oldu bir de en önemlisi cumartesi günü normal yatarken şiddetli bir bel ağrısı oldu 2 gün devam etti bilmiyorum onunla mı alakalı bir de regl sancım var çok şiddetli olmayan yaklaşık 1 haftadır. Bendekiler bunlar umarım herkes en kısa zamanda alır güzel haberleriHayırlı olsun bebişdegeriniz gayet iyi masallah... peki sizin belirtiniz var mıydı?ne zaman basladı ?birde yumurtlama zamanı gangi günde ilişki oldu ?cok soru sordum kusura bakma
Halk sağlığı laboratuvarından bak diyecektim.. oraya daha önce düşüyor. ordan bakmak için barkod no istiyor.Asmde barkod numarasına ihtiyaç var mı ki ben direkt tahlillerim kısmından görüyorum ama canım
Yaa keşke alsaydın barkod numarasıBana da yarini bulur dedi ve barkod no almadimYarin gecikmemin 8. Gunu olacak sabir agaciyim mubarek