- 15 Şubat 2021
- 31
- 96
- 31
Hayırlısı olsun canım. Regl olacaksan sökülür birkaç güne.. olmazsan test yaparsın. Bazı aylar farklı olabiliyor.Ovulasyon kullanıyorum
Reglin 10.günü yum oldu 11.gün çatladı
O günden 14günde regle sayıyorum hep o şekilde regl oluyorum günü gününe
Yumurtlama günümde hep sabittir
Beklenen reglim perşembe olmalıydı bu ay böyle olunca kafam karıştı hiç de umudum yok oysa ki
Keseyi gördünüz mü? Lekelenme için doktora gittiniz mi?Bende carsamba randevu aldim insalalh hersey yolundadir 5 gun lekelnmem oldu insallah dis gebelik degildir kalp atisini duyabilirmiyim varsa tam 6.0 haftalik
Sağol canım sana da çok sevindim hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallahHayırlısı olsun canım. Regl olacaksan sökülür birkaç güne.. olmazsan test yaparsın. Bazı aylar farklı olabiliyor.
Ovulasyon akıntıları erken başlayabiliyor. Benim bu ay neredeyse bir hafta önce başladı akıntılarım erken yumurtluyorum sanmıştım ama zamanında yumurtladığımı düşünüyorum. Her ihtimale karşı adetin hemen sonra değerlendirmeniz daha iyi olur bence riske atmamak için.Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Benim yumurtlama akıntım adetimin hemen sonrasında yani 9-10-11. Günler gibi alırı yoğun sümüksü yani tam yumurtlama akıntısı oluyor. Ancak ovulasyonla takip ediyorum yumurtlama anca 15.,16. Günlerde oluyor o süreçte de sümüksü akıntı yok. 30 günde adet oluyorum. Başına böyle bişey gelen var mı?
Amin canım inşallah darısı başınızaSağol canım sana da çok sevindim hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallah
Olabilir canım. Akıntı yumurtladığını göstermiyor, yumurtlama dönemine girdiğini gösteriyor demişti bana doktor. Benim de 14-15 akıntı olur hafif ama 18-19 gibi yumurtluyorumKızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Benim yumurtlama akıntım adetimin hemen sonrasında yani 9-10-11. Günler gibi alırı yoğun sümüksü yani tam yumurtlama akıntısı oluyor. Ancak ovulasyonla takip ediyorum yumurtlama anca 15.,16. Günlerde oluyor o süreçte de sümüksü akıntı yok. 30 günde adet oluyorum. Başına böyle bişey gelen var mı?
Ben dayanamadım eşimi beklemedim gittim bir tane daha aldım. Bu sefer sadece 3 damla damlattım 2 dakika da hayali çizgi çıktı.. ben çok anlamıyorum acaba hayali çizgi bebek yok demek mi.. öyle bi kırmızı rengi yok ama çizgi var.. benim bildiğim test bekleyince öyle çıkar ama bu 2. Dakika da çıktı sizce nedir ?
bir tanesi normal cekim, anlaşılmadığı iicn foto da koyulastırdım diğerini de
Gebelik şüphem var deseydin kanda bakarlardı sanırım hcg'ye.Kızlar gündüz 2. Dakika da hayali çizgi çıkmıştı bende beyaz şeklinde şimdi test verdim covid olmuşum pozitif... ne yapmam lazım. Bebek var mı ilaç mi içeyim ne yapayım dondum kaldım
Canım bunun için önce kan ver ona göre ilaç kullan bence çok geçmiş olsunKızlar gündüz 2. Dakika da hayali çizgi çıkmıştı bende beyaz şeklinde şimdi test verdim covid olmuşum pozitif... ne yapmam lazım. Bebek var mı ilaç mi içeyim ne yapayım dondum kaldım
Carsamba ilkez gitcem kan degerim 1000 oldu ancak gozukuyormus udrasyondaKeseyi gördünüz mü? Lekelenme için doktora gittiniz mi?
Okadar haklisnki zaten dogumda heleki normal dogumda en cok buna ihtiyac duyuluyor su bile vermiyorlardi susuzluktan dudaklarim.kurudu doktor doguma adepte oluyirm hizli ilerliyor diye sirf bagirip cagirmiyorum diye 3yudum icmeme izin vermisti bu nasil bi iskenceSu da değilde insan gibi muamele etmelerini daha çok isterim açıkçası yani güzelce ilgilensiler rahat ettirsinler yeter bana ya
Yok canm yapmadim hafiften adet sancılari yokluyor adet günüm geçsin öyle bir daha yapayım diyorum. Geçen ayda silik çıktı ama regl oldum. O yuzden adetimin geçmesini bekleyecem.
Adetim 4 gün gecikti; şu an henüz şüphe inşallah bugün öğreneceğimBen kaçırmışım sizde mi hamilesiniz
Yaa süper hep beraber sürprizleri verelim inşallah