Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Benim yumurtlama akıntım adetimin hemen sonrasında yani 9-10-11. Günler gibi alırı yoğun sümüksü yani tam yumurtlama akıntısı oluyor. Ancak ovulasyonla takip ediyorum yumurtlama anca 15.,16. Günlerde oluyor o süreçte de sümüksü akıntı yok. 30 günde adet oluyorum. Başına böyle bişey gelen var mı?

Hayırlısı olsun canım. Regl olacaksan sökülür birkaç güne.. olmazsan test yaparsın. Bazı aylar farklı olabiliyor.

Hayırlısı olsun canım. Regl olacaksan sökülür birkaç güne.. olmazsan test yaparsın. Bazı aylar farklı olabiliyor.
Sağol canım sana da çok sevindim hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına inşallah

Ovulasyon akıntıları erken başlayabiliyor. Benim bu ay neredeyse bir hafta önce başladı akıntılarım erken yumurtluyorum sanmıştım ama zamanında yumurtladığımı düşünüyorum. Her ihtimale karşı adetin hemen sonra değerlendirmeniz daha iyi olur bence riske atmamak için.

Olabilir canım. Akıntı yumurtladığını göstermiyor, yumurtlama dönemine girdiğini gösteriyor demişti bana doktor. Benim de 14-15 akıntı olur hafif ama 18-19 gibi yumurtluyorum Yavaş olgunlaşıp geç atılıyor olabilir.

Kızlar gündüz 2. Dakika da hayali çizgi çıkmıştı bende beyaz şeklinde şimdi test verdim covid olmuşum pozitif... ne yapmam lazım. Bebek var mı ilaç mi içeyim ne yapayım dondum kaldım

Kızlar gündüz 2. Dakika da hayali çizgi çıkmıştı bende beyaz şeklinde şimdi test verdim covid olmuşum pozitif... ne yapmam lazım. Bebek var mı ilaç mi içeyim ne yapayım dondum kaldım
Canım bunun için önce kan ver ona göre ilaç kullan bence çok geçmiş olsun

Su da değilde insan gibi muamele etmelerini daha çok isterim açıkçası yani güzelce ilgilensiler rahat ettirsinler yeter bana ya
Okadar haklisnki zaten dogumda heleki normal dogumda en cok buna ihtiyac duyuluyor su bile vermiyorlardi susuzluktan dudaklarim.kurudu doktor doguma adepte oluyirm hizli ilerliyor diye sirf bagirip cagirmiyorum diye 3yudum icmeme izin vermisti bu nasil bi iskence

Burada herkes tecrubeli buraya gondereyim dedim. Kizlar ovuya gore basladik gene hayirlisi. Bakabilir misiniz? Dun degerlendirildik. Esimin durumunu bilmiyoruz, baktirmadik. Sizce bugun de degerlendirilse mi yoksa bugunu atlayip yarin mi? Ne dersiniz? Siz isteyin ben yapayim dermisim

GeceMavi-
Naptın canım, tekrar test yapabildin mi?
Yok canm yapmadim hafiften adet sancılari yokluyor adet günüm geçsin öyle bir daha yapayım diyorum. Geçen ayda silik çıktı ama regl oldum. O yuzden adetimin geçmesini bekleyecem.

Senin testini gördüm masallah bebisin ben burdayım diyor, inşallah kanda da güzel bir değer göreceksin dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…