Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım dün test yaptım pozitif ama kan vermedim daha. Darısı başına canım 😍

Evet canım. Dur bakalım regl olmadın daha sen birkaç defa yumurtladın ya belki onlar tutar canım 😍 ağrıların nasıl oldu?
Ağrılarım gecti cok sukur cok sevindim senin adinada idrar yolu enfeksiyonun bizde genetik olduğunu ogrendim var. Gebelige de engel oldugunu 🤦‍♀️🤦‍♀️ umarim yakin zamanda geciririm

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım bizim çocuğumuz olmuyor eşimden dolayı. Bugün adetim 13 gün geçti hiç test yapmadım olmayacağını bildiğim için. Bugün sağlık ocağına adet söktürücü yazdırayım diyorum öncesinde kan testi yapıyolar mı garantiye almak için benim mi istemem lazım. Daha öncd hiç adet söktürücü kullanmadım bikaç gündür masaj yapıyorum ama hala gelmedi

Bir de doktorum adet olunca gel kan testi ver dedi sanırım hormonlara bakacak tekrar (şubatta yaptırmıştım bi problem yoktu ama) adet söktürücü kullansam sonuçlara etki eder mi

Okadar haklisnki zaten dogumda heleki normal dogumda en cok buna ihtiyac duyuluyor su bile vermiyorlardi susuzluktan dudaklarim.kurudu doktor adepte oluyirm hizli ilerliyor diye sirf bagirip cagirmiyorum diye 3yudum icmeme izin vermisti bu nasil bi iskence
Tabi canım doktouna düşmek çok önemli gerçekten rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah şuna bak ses etmiyor diye 2 yudum su rabbim merhametsizlerle muahattap etmesin bizi 🙏🙏🙏

Amin canım inşallah darısı başınıza 😍
Tulperde canım ben duramadım sabah ovulasyon testi yaptım
Dünden önce yaptığımda çok silikti
Bugün böyle çıktı şüphelenmeli miyim sence? 🙊

Eklentiler

• 20210427_081135.jpg
    20210427_081135.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 35
Burada herkes tecrubeli buraya gondereyim dedim. Kizlar ovuya gore basladik gene hayirlisi. Bakabilir misiniz? Dun degerlendirildik. Esimin durumunu bilmiyoruz, baktirmadik. Sizce bugun de degerlendirilse mi yoksa bugunu atlayip yarin mi? Ne dersiniz? Siz isteyin ben yapayim dermisim😋Eki Görüntüle 2835136
Ben her çatlamadan bir gün sonrası dahil her günü değerlendirmiştim.

Günaydın kızçeler💕💕 inşallah güzel haberler aldığımız bir gün olur🙏🙏 valla ben çok heyecanlıyım sabahı zor ettim🥰🥰, Arsoney Arsoney I ipti T tulperde Z zesamu93 başka kim varsa Dr a gidecek hepinize dua ediyorum hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah 🙏🙏sizde benim için dua edin 🙏🙏😘😘
Günaydın canım Allah razı olsun bende öyle sabahı zor ettim saçma sapan rüyalarla çok güzel haberler alalım inş 💞💞💞💞💞

Gebelik şüphem var deseydin kanda bakarlardı sanırım hcg'ye.

Canım bunun için önce kan ver ona göre ilaç kullan bence çok geçmiş olsun 🙏

Daha üç gün var ama kahverengi lekelenmem oldu 😞 Her şeyde bir hayır vardır belki böylesi daha iyidir. Bebiş olmadı diye üzüldüm tabi ama corona şekilde de Nasıl olurdu inanın bilmiyorum. Rabbim sizlere nasip eylesin inşallah, hamiş olanlar da sağlıkla alsınlar insallah kucaklarına ❤️❤️

Cankuşlar eşim bi şekilde ayarladı dayanamadım ve bende yarın kan vermeye gidiyorum ama geç gideceğim saat 4 5 gibi 😊😊@tulperde I ipti Arsoney Arsoney 😊 sizde yarın vereceksiniz dimi😊😊 başka kim veriyordu yarın 😍😙😗

Günaydın kızçeler💕💕 inşallah güzel haberler aldığımız bir gün olur🙏🙏 valla ben çok heyecanlıyım sabahı zor ettim🥰🥰, Arsoney Arsoney I ipti T tulperde Z zesamu93 başka kim varsa Dr a gidecek hepinize dua ediyorum hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah 🙏🙏sizde benim için dua edin 🙏🙏😘😘
Amin insallahhhhh canlar, ben de birazdan cikacagim🥳 Gece boyunca mavi gozlu bi kiz cocugu ruyamdaydi tobeestagfurullah annem hep ben seni gordum ruyamda der o geliyor aklimaaa😍😍

Pik olup hamile olan da var regl olan da canım bilemiyorum o yüzden. Hcg testi yapsana elinde varsa, bat ı mı bekliyorsun?
Batı bekliyorum canım hüsrana uğramamak için
Bide pembemsi akıntı durmuştı şimdi az az yine var
Adetim de geliyor olabilir

Allah'ım işini aşını rast getirsin canım benimmmm bizimde bir buçukta haydi bakalım hayırlı haberler💓👶
İnşallah canım Allah razı olsun 🙏🙏 hayırlı haberlerimizi alalım bugün 🥰🥰💕💕
Yarın öğleden sonra çıkar dediler niye ki ya🥲
Allah Allah kuzum sen nerdesin sorması ayıp ist muydu belki büyük şehirde öyle oluyordur ille bekleticekler insanı bizde aynı gün çıkıyor ya

X