Büyük gün salı hepimiz hastanelerde olcaz desene sen ben I ipti M Maviiiiiiii hayırlı haberler le gelelim inşallah Allah'ım iyi insanlarla karşılaştırıp güzel haberler aldırdım inşallah tatlımSabah gidecem. Doktor çok yoğunmuş neymiş attılar beni yarına yine bende böbrekten ultrasonum varya işime geldi ikisini aynı gün halledeceğimçok yoğun gün bekliyor beni ya iki hastane farklı yerde
Maalesef gunah karsidakine yikilmiyor sen bildigindennsaşma ve asla sana haramnolan erkrklerle tokalasma ellerini öpme haa yaşi 100 ustunde olur o başka erkeeklikten kesilmistirKayinpederimin elini öperim
Ama başka erkeğin öpmem haram olduğu için. Bir kac sene önce bir adam zorla opmemi istedi adam da hacı yani dedim ki siz bana namahremsiniz o yüzden opemem
İlla öp illa öp etrafımızda 50 kişi
Dedim günahını siz kabul ediyorsanız öperim. Ederim dedi sen şahit ol Rabbim dedim öptüm
Deli ya ben senin dayın sayılırım dedi. Dedim kötü düşündüğüm için değil ama bu dinin bi kuralı var öz dayım değilsiniz sonuçta
Hayir, kendimi uzmek istemedim emin olmadan. Asiri garanticiyim ben ya ofEvde test yaptın mı canım
Cok tesekkur ederim insallah hayirlisini gorelim10a kadar kan alıyorlar. Hcg için tok aç fark etmez canım hayırlısı olsun
Nerede anneciğinkiyamam sana çok haklısın
Test yapmadim emin olmadanHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 1000i geçmeden usgde görülmez diye biliyorum ben biraz erken 2 gün sonra artışı takip edersin
Test yapmadın sanırım inşallah yarın müjdeyle gelirsin 10a kadar alıyorlar günüm geçti gebelik testi yapalım dersin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı olsun bebişCanım şimdi hastaneden geldim, evde yaptım çift çizgiyi görüp hemen hastaneye koştum beta hcg değerim 467 çıktı yarın da keseyi görmeye gidicem inşallah, Allah ım herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
Bak bak hemen kendine pay çıkarıyorSonuç ne zaman çıkıyor canım asm.de
Sabah olmak bilmez simdiAç tok fark etmez. 10'a kadar alıyorlar diye biliyorum. Günüm geçti test yaptırmak istiyorum dersin canım.
Zaten hayat hep beklemekle geçiyor canımSabah olmak bilmez simdiSabah olunca da sonuc cikmak bilmez ahh ahh
Hadi hayırlı haberler al ins benimde üç gün gecikti bugün test yaptım negatifHayir, kendimi uzmek istemedim emin olmadan. Asiri garanticiyim ben ya of
Cok tesekkur ederim insallah hayirlisini gorelim
Test yapmadim emin olmadanSimdi bu kadar beklemisken de kan vereyim diye dusundum Insallah mujdeyle gelirimmmmm
Hadi inşallah hepimiz güzel haberlerle gelelimmmBüyük gün salı hepimiz hastanelerde olcaz desene sen ben I ipti M Maviiiiiiii hayırlı haberler le gelelim inşallah Allah'ım iyi insanlarla karşılaştırıp güzel haberler aldırdım inşallah tatlım
Kız herhalde yaniBak bak hemen kendine pay çıkarıyor
İnşallah ipticiğim inşallah hayırlısı ile inşallahKız herhalde yani
İnşallah yarın hepimiz güzel haberleri alalım
Sende git hadi combo yapakBen de mi yarın gitseydim ki ya özendim bak şimdi
Randevuya da çarşambaya almış bulundumSende git hadi combo yapak
Canım bizde sabah verince öğleden sonra çıkıyor en geç 2 gibiSonuç ne zaman çıkıyor canım asm.de
Bende gitcem yarınSende git hadi combo yapak
Hayatin En guzel bekleyisi de bu sanirimZaten hayat hep beklemekle geçiyor canım
Sagol canim, iste ben de bu ikileme dusmemek icin kan veriyorum cunku bazi arkadaslarin testte cok gunler sonra ciktigini okudum burdaHadi hayırlı haberler al ins benimde üç gün gecikti bugün test yaptım negatifbakalım ins test yanlıştir hala gelen giden yok
InnnsallahhKız herhalde yani
İnşallah yarın hepimiz güzel haberleri alalım
Yarin topicte parti yapardik git gitBen de mi yarın gitseydim ki ya özendim bak şimdi
Bende gitcem ama Dr a öğlen 12 buçukta randevum bana da dua edin kuzumHadi inşallah hepimiz güzel haberlerle gelelimmm
Neyse sağlık olsun tatlım ne yapalımRandevuya da çarşambaya almış bulundum