Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah gidecem. Doktor çok yoğunmuş neymiş attılar beni yarına yine bende böbrekten ultrasonum varya işime geldi ikisini aynı gün halledeceğim çok yoğun gün bekliyor beni ya iki hastane farklı yerde
Büyük gün salı hepimiz hastanelerde olcaz desene sen ben I ipti M Maviiiiiiii hayırlı haberler le gelelim inşallah Allah'ım iyi insanlarla karşılaştırıp güzel haberler aldırdım inşallah tatlım

Maalesef gunah karsidakine yikilmiyor sen bildigindennsaşma ve asla sana haramnolan erkrklerle tokalasma ellerini öpme haa yaşi 100 ustunde olur o başka erkeeklikten kesilmistir

Evde test yaptın mı canım
Hayir, kendimi uzmek istemedim emin olmadan. Asiri garanticiyim ben ya of
10a kadar kan alıyorlar. Hcg için tok aç fark etmez canım hayırlısı olsun

Nerede anneciğin kiyamam sana çok haklısın
Cok tesekkur ederim insallah hayirlisini gorelim
Test yapmadim emin olmadan Simdi bu kadar beklemisken de kan vereyim diye dusundum Insallah mujdeyle gelirimmmmm

Hayırlı olsun bebiş degeriniz gayet iyi masallah... peki sizin belirtiniz var mıydı?ne zaman basladı ?birde yumurtlama zamanı gangi günde ilişki oldu ?cok soru sordum kusura bakma

Kızlar merhaba, bat 29 nisan. Ovulasyon takibinde 16 nisanda yumurtlama 17 nisanda çatlama gördüm. Şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay C life macun kullandım. Yumurtlamadan sonra geçmeyen göğüs ağrısı var. Bugün yumurtlamanın 11.günü göğüs ucum acıyor, ara sıra kasık batması var ve bugün beyaz akıntı gelmeye başladı. İnşallah Ramazan ayı bereketiyle bebişlerimiz bizimledir :)

Hayir, kendimi uzmek istemedim emin olmadan. Asiri garanticiyim ben ya of

Cok tesekkur ederim insallah hayirlisini gorelim

Test yapmadim emin olmadan Simdi bu kadar beklemisken de kan vereyim diye dusundum Insallah mujdeyle gelirimmmmm
Hadi hayırlı haberler al ins benimde üç gün gecikti bugün test yaptım negatif bakalım ins test yanlıştir hala gelen giden yok

Zaten hayat hep beklemekle geçiyor canım
Hayatin En guzel bekleyisi de bu sanirim huzurumuz sagligimiz yerinde olsun da beklemek dert degil cok sukur rabbimize
Hadi hayırlı haberler al ins benimde üç gün gecikti bugün test yaptım negatif bakalım ins test yanlıştir hala gelen giden yok
Sagol canim, iste ben de bu ikileme dusmemek icin kan veriyorum cunku bazi arkadaslarin testte cok gunler sonra ciktigini okudum burda
Kız herhalde yani
İnşallah yarın hepimiz güzel haberleri alalım
Innnsallahh Hayirlisiyla buralari senlik alanina cevirelim
Ben de mi yarın gitseydim ki ya özendim bak şimdi
Yarin topicte parti yapardik git git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…