Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayatin En guzel bekleyisi de bu sanirim😊 huzurumuz sagligimiz yerinde olsun da beklemek dert degil cok sukur rabbimize🙏🏼

Sagol canim, iste ben de bu ikileme dusmemek icin kan veriyorum cunku bazi arkadaslarin testte cok gunler sonra ciktigini okudum burda🙏🏼

Innnsallahh🙏🏼 Hayirlisiyla buralari senlik alanina cevirelim🥳

Yarin topicte parti yapardik git git😂😂
Aynen öle öle rabbim daim kılsın huzurumuzu sağlığımızı mutluluğumuzu inşallah sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza inşallah

Canım sen keseyi görmek için mi gidiyorsun? Kaç haftalık oldun, bi de hcg en son ne zaman kaç çıkmıştı?
Geçen hafta pazartesi günü 356ydı 1 haftayı geçicek yarın inşallah gitmişken keseyide kalp atışını da görürüm inşallah ilk defa gidicem 6+3 olucak yarın 45 gün çok heyecanlıyım valla salıyı zor ediyorum sanki ilk kızan 😂😂

Heee sende gidecektin doğruuuu pardon ben sabah 9.10 geçe randevum koşarak gidecem ayy çok uyku hali var bende ya sende nasıl durumlar canım
Ben akşamları kızı uyuturken uyuya kalıyorum sabah namazına uyanıyorum bugün temizlik yaptım kopuyor belim ama normalde sakinim pek bişey yok ondan baya da merak ediyorum inşallah Bi sıkıntı yoktur 🙏🙏12 buçukta benim randevu senin haberini alırım gidene kadar inşallah hayırlısıyla canım 🙏🙏

Geçen hafta pazartesi günü 356ydı 1 haftayı geçicek yarın inşallah gitmişken keseyide kalp atışını da görürüm inşallah ilk defa gidicem 6+3 olucak yarın 45 gün çok heyecanlıyım valla salıyı zor ediyorum sanki ilk kızan 😂😂
Kalp atışı bile görülebilir canım o zaman senin. Ben de ilkinde tam 6+3'te görmüştüm kalp atışını 😍 hadi bakalım yarın sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberleri 😍
İyi bile dayanmışsın 45 gün 🤣
Ben haftaya bi gideyim diyorum tam 5 haftalıkken bi de bayramdan sonra giderim herhalde kalp atışı için.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım 😍

Ben akşamları kızı uyuturken uyuya kalıyorum sabah namazına uyanıyorum bugün temizlik yaptım kopuyor belim ama normalde sakinim pek bişey yok ondan baya da merak ediyorum inşallah Bi sıkıntı yoktur 🙏🙏12 buçukta benim randevu senin haberini alırım gidene kadar inşallah hayırlısıyla canım 🙏🙏
Bu bel ağrısı bende de var daha şimdiden. Akşam kıza banyo yaptırdım belim kopuyor şu an ağrıdan.

İnşallah canım güzel haberler alalım hepimiz inşallah gündüz işyerinde geliyor akşamları mayışıj geziyorum haffde bulantım var benim aman fazlası olmasın ya böle iyi

Kızlar benim bu ay ilk denemem ve tek atış la hedefi 12 den vuracak mıyız bakalım zira malum ramazan girince araya sadece yumurtlamadan 2 gün önce yaşadık bir şeyler bir de benim kızım daha çok küçük ve yeni adet oldum bakalım neler olacak gebelik öncesi 27 gün sürerdi adetlerim yarın adet olmam lazım bakalım ne olacak

Kalp atışı bile görülebilir canım o zaman senin. Ben de ilkinde tam 6+3'te görmüştüm kalp atışını 😍 hadi bakalım yarın sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberleri 😍
İyi bile dayanmışsın 45 gün 🤣
Ben haftaya bi gideyim diyorum tam 5 haftalıkken bi de bayramdan sonra giderim herhalde kalp atışı için.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım 😍
Amin canım inşallah 🙏🙏🙏valla nasıl durdum bende bilmiyorum bel ağrısı da olmasa inanmıcam zaten 😂😂 Allah hepimizin kucağına almayı yüzünü görmeyi nasip etsin inşallah 🙏🙏
Bu bel ağrısı bende de var daha şimdiden. Akşam kıza banyo yaptırdım belim kopuyor şu an ağrıdan.
Valla bende öyle kızı zor yıkıyorum bugünde hadi bişeyim yok diye süpürdüm ettim ama çok pişmanım şuan kasığa bile vuruyor bel ağrısı 😬😬😬
İnşallah canım güzel haberler alalım hepimiz inşallah gündüz işyerinde geliyor akşamları mayışıj geziyorum haffde bulantım var benim aman fazlası olmasın ya böle iyi
Amin inşallah canım🙏🙏🙏 hepimiz güzel haberler alalım bende bulantı hiç olmadı kızda da öyle bunda da benim bünyede pej etkisi yok sonraları mideye vurucak onu iyi biliyorum 😂😂

Kızlar ya perşembe regl olmam lazım hani diyorlardı ya regl öncesini de bazen değerlendirin diye, bugün kasığım çok ağrıdı yemek yaparken bile iki büklümdüm neyse akşam ilişki oldu hemen sonrasında açık kahvemsi bi sürü leke geldi karın ağrım devam ediyor regl ağrısı gibi aynı, duş aldım 2 saat oldu leke yok şu an. Yarın sökülür eğer regl ise, yumurtlamamdan sonraki 11.günüm bugün. Tedirgin oldum 😐

Kızlar ya perşembe regl olmam lazım hani diyorlardı ya regl öncesini de bazen değerlendirin diye, bugün kasığım çok ağrıdı yemek yaparken bile iki büklümdüm neyse akşam ilişki oldu hemen sonrasında açık kahvemsi bi sürü leke geldi karın ağrım devam ediyor regl ağrısı gibi aynı, duş aldım 2 saat oldu leke yok şu an. Yarın sökülür eğer regl ise, yumurtlamamdan sonraki 11.günüm bugün. Tedirgin oldum 😐
Canım bahsettiklerin sanki regl olacakmışsın gibi ama inşallah bir mucize olur.. belki de yerleşme kanamasıdır inşallah 🤲

Canım bahsettiklerin sanki regl olacakmışsın gibi ama inşallah bir mucize olur.. belki de yerleşme kanamasıdır inşallah 🤲
Keşke, inşallah🤗
Bende regl bekliyorum zaten de yumurtlamadan sonraki 11.günüm bugün. 14 veya 15te oluyordum bu kadar erken gelmesi tedirgin etti beni 🙊

Erken yumurtlamış olabilir misin? Ya da Ovulasyon testi yapmış mıydın? Reglden 3-4 gün önce olan lekelenmeler yerleşme kanaması olabilir çünkü.
Ovulasyon kullanıyorum
Reglin 10.günü yum oldu 11.gün çatladı
O günden 14günde regle sayıyorum hep o şekilde regl oluyorum günü gününe
Yumurtlama günümde hep sabittir
Beklenen reglim perşembe olmalıydı bu ay böyle olunca kafam karıştı hiç de umudum yok oysa ki

X