Aynen öle öle rabbim daim kılsın huzurumuzu sağlığımızı mutluluğumuzu inşallah sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza inşallahHayatin En guzel bekleyisi de bu sanirimhuzurumuz sagligimiz yerinde olsun da beklemek dert degil cok sukur rabbimize
Sagol canim, iste ben de bu ikileme dusmemek icin kan veriyorum cunku bazi arkadaslarin testte cok gunler sonra ciktigini okudum burda
InnnsallahhHayirlisiyla buralari senlik alanina cevirelim
Yarin topicte parti yapardik git git
Canım sen keseyi görmek için mi gidiyorsun? Kaç haftalık oldun, bi de hcg en son ne zaman kaç çıkmıştı?Bende gitcem ama Dr a öğlen 12 buçukta randevum bana da dua edin kuzum
Heee sende gidecektin doğruuuu pardon ben sabah 9.10 geçe randevum koşarak gidecem ayy çok uyku hali var bende ya sende nasıl durumlar canımBende gitcem yarın
Geçen hafta pazartesi günü 356ydı 1 haftayı geçicek yarın inşallah gitmişken keseyide kalp atışını da görürüm inşallah ilk defa gidicem 6+3 olucak yarın 45 gün çok heyecanlıyım valla salıyı zor ediyorum sanki ilk kızanCanım sen keseyi görmek için mi gidiyorsun? Kaç haftalık oldun, bi de hcg en son ne zaman kaç çıkmıştı?
Aralik 2021 annelerindesin sanirim yanlis hatirlamadiysam carsamba benim de randevum var. Insallah hayirli haberlerle donerizRandevuya da çarşambaya almış bulundum
Hahaha dur sen de çarşamba ver güzel haberiBen de mi yarın gitseydim ki ya özendim bak şimdi
Ay inşallah öyle hemen çıkar ya sağol kuzumCanım bizde sabah verince öğleden sonra çıkıyor en geç 2 gibi
Dualarımız seninle canımBende gitcem ama Dr a öğlen 12 buçukta randevum bana da dua edin kuzum
Ben akşamları kızı uyuturken uyuya kalıyorum sabah namazına uyanıyorum bugün temizlik yaptım kopuyor belim ama normalde sakinim pek bişey yok ondan baya da merak ediyorum inşallah Bi sıkıntı yokturHeee sende gidecektin doğruuuu pardon ben sabah 9.10 geçe randevum koşarak gidecem ayy çok uyku hali var bende ya sende nasıl durumlar canım
Kalp atışı bile görülebilir canım o zaman senin. Ben de ilkinde tam 6+3'te görmüştüm kalp atışınıGeçen hafta pazartesi günü 356ydı 1 haftayı geçicek yarın inşallah gitmişken keseyide kalp atışını da görürüm inşallah ilk defa gidicem 6+3 olucak yarın 45 gün çok heyecanlıyım valla salıyı zor ediyorum sanki ilk kızan
Bu bel ağrısı bende de var daha şimdiden. Akşam kıza banyo yaptırdım belim kopuyor şu an ağrıdan.Ben akşamları kızı uyuturken uyuya kalıyorum sabah namazına uyanıyorum bugün temizlik yaptım kopuyor belim ama normalde sakinim pek bişey yok ondan baya da merak ediyorum inşallah Bi sıkıntı yoktur12 buçukta benim randevu senin haberini alırım gidene kadar inşallah hayırlısıyla canım
Ocaktayım ben canımAralik 2021 annelerindesin sanirim yanlis hatirlamadiysam carsamba benim de randevum var. Insallah hayirli haberlerle doneriz
İnşallah canım güzel haberler alalım hepimiz inşallah gündüz işyerinde geliyor akşamları mayışıj geziyorum haffde bulantım var benim aman fazlası olmasın ya böle iyiBen akşamları kızı uyuturken uyuya kalıyorum sabah namazına uyanıyorum bugün temizlik yaptım kopuyor belim ama normalde sakinim pek bişey yok ondan baya da merak ediyorum inşallah Bi sıkıntı yoktur12 buçukta benim randevu senin haberini alırım gidene kadar inşallah hayırlısıyla canım
Amin canım inşallahKalp atışı bile görülebilir canım o zaman senin. Ben de ilkinde tam 6+3'te görmüştüm kalp atışınıhadi bakalım yarın sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberleri
İyi bile dayanmışsın 45 gün
Ben haftaya bi gideyim diyorum tam 5 haftalıkken bi de bayramdan sonra giderim herhalde kalp atışı için.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım
Valla bende öyle kızı zor yıkıyorum bugünde hadi bişeyim yok diye süpürdüm ettim ama çok pişmanım şuan kasığa bile vuruyor bel ağrısıBu bel ağrısı bende de var daha şimdiden. Akşam kıza banyo yaptırdım belim kopuyor şu an ağrıdan.
Amin inşallah canımİnşallah canım güzel haberler alalım hepimiz inşallah gündüz işyerinde geliyor akşamları mayışıj geziyorum haffde bulantım var benim aman fazlası olmasın ya böle iyi
Ben kaçırmışım sizde mi hamilesinizKız herhalde yani
İnşallah yarın hepimiz güzel haberleri alalım
Canım bahsettiklerin sanki regl olacakmışsın gibi ama inşallah bir mucize olur.. belki de yerleşme kanamasıdır inşallahKızlar ya perşembe regl olmam lazım hani diyorlardı ya regl öncesini de bazen değerlendirin diye, bugün kasığım çok ağrıdı yemek yaparken bile iki büklümdüm neyse akşam ilişki oldu hemen sonrasında açık kahvemsi bi sürü leke geldi karın ağrım devam ediyor regl ağrısı gibi aynı, duş aldım 2 saat oldu leke yok şu an. Yarın sökülür eğer regl ise, yumurtlamamdan sonraki 11.günüm bugün. Tedirgin oldum
Keşke, inşallahCanım bahsettiklerin sanki regl olacakmışsın gibi ama inşallah bir mucize olur.. belki de yerleşme kanamasıdır inşallah
Erken yumurtlamış olabilir misin? Ya da Ovulasyon testi yapmış mıydın? Reglden 3-4 gün önce olan lekelenmeler yerleşme kanaması olabilir çünkü.Keşke, inşallah
Bende regl bekliyorum zaten de yumurtlamadan sonraki 11.günüm bugün. 14 veya 15te oluyordum bu kadar erken gelmesi tedirgin etti beni
Ovulasyon kullanıyorumErken yumurtlamış olabilir misin? Ya da Ovulasyon testi yapmış mıydın? Reglden 3-4 gün önce olan lekelenmeler yerleşme kanaması olabilir çünkü.