Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada ben de öpüşmem.
Covidden önce de sevmezdim soğuk nevaleyimdir bir miktar

Anladım canım ondan ayy çocukla Allah yardım etsin git gel sizlere yolda izde. Benim gösterecek çocuğum yok ya bahanem yok beni görüp napsınlar sıkılıyorum ben orada köydeleer kimse yok anlaşacağım tek kaynanam var o da bir yere kadar. Aslında görümcelerim var amma soğuk birşeyler odalarından çıkmazlar en iyisi evimde olmak geliyor banada. Ev kuşuyum ben çok pandemi hep eve bağladı

Güle güle gelin bize o zaman samsun şuracıkta bana

Beni de bıraksan evden hiiiiç çıkmam
Ha kv.ler Atakum'da yaşıyor biliyorsundur belki oraları çok güzel yerler canım sıkılmıyor. Eltimler de gelecek öyle olunca hiç sıkılmıyoruz.

Ben de kadınlar kulübüne ne ters bi kadınım görümcelerim de iyidir maşallah şükür

Bu arada ben de öpüşmem.
Covidden önce de sevmezdim soğuk nevaleyimdir bir miktar
Hele şu erkeklerin elini öpmek hiç istemiyorum.
Kaynanam tarafı hep el öpme sarılma vardı kayınpederim el öptürmeyi sever ama sevmediğimi anladı daha öptürmez elini çok hoşuma gitti böyle olası bir olması

Çocuktan önce gidince biraz insan yerine konuluyorsun
Çocuktan sonra iki aile de senin geldigini yarım saat sonra fark ediyor

Lut Lütfen kendini yipratma canım rabbimden hayirlisi herşeyin herşeyin bak bende gebeyim ama beta değerim ne çıkacak bilmiyorum illaki endişe var ama bu şekilde kendini yıpratıp zarar verirsin dua et sakın olmaya çalış

Kayinpederimin elini öperim
Ama başka erkeğin öpmem haram olduğu için. Bir kac sene önce bir adam zorla opmemi istedi adam da hacı yani dedim ki siz bana namahremsiniz o yüzden opemem
İlla öp illa öp etrafımızda 50 kişi
Dedim günahını siz kabul ediyorsanız öperim. Ederim dedi sen şahit ol Rabbim dedim öptüm

Deli ya ben senin dayın sayılırım dedi. Dedim kötü düşündüğüm için değil ama bu dinin bi kuralı var öz dayım değilsiniz sonuçta

Ayy bebem herkes iyi de anlaşmak önemli benim tarzım değiller onlar daha sus pus ben görüyorsun şen şakrak gelemem sessiz şeylere. Eltim yok zaten

Atakum' muazzam çok güzel birşey elit kesim canım biliyorm gittim gezdim eşimle oralarda

Sakin ol lütfen ben yumurtlamadan 18 gün sonra 57 ile öğrendim
Su an o embriyo 3 yaşına yaklaştı yanımda oturuyor

Boğazısım geliyoooo böylelerini yaa ne saçma bşr kadına karşı aman el öpme mi kaldı gerek yok aslında güler güz yeterli Kaynanam hiç öpüşmeyi sarılmayı sevmiyor ama ben ona hep çapçup sarılırım çook dadlu özledim çok naif çok iyi bir kadın rabbim uzun ömürler versin

Hepimizin tarzları çok farklı aslında ama ben başından beri biraz çat çat söylediğim için bana alıştılar
En başta sürekli alınganlık yapıyorlardı. Dedim ki isterseniz susup içime atayım görüşünce de 5 karış surat oturayım siz düşünün ne dedik de alındı bu kız diye

Ay yok yok tamam sen söyle yeter ki dediler

Çocuktan önce gidince biraz insan yerine konuluyorsun
Çocuktan sonra iki aile de senin geldigini yarım saat sonra fark ediyor
Amman etmesinler ben şuracıkta oturur giderim çocuğum olsa da alsam gitsem Biliyorum çok isterler ama Kaynanam birgün sormaz bunu bana muhabbet bile açmaz asla. Hatta ben anne böyle oldu şöyle o da hep nerde bebeği olmayan sonradan şöyle yapmış kadın varsa onları anlatır umud edeyim diye

Ben kendi annemi de öyle çok öpmem
Bi kızımla kocamı öperim.
Eşim zaten hep kendi annemlere gidince de ne soguksun insan annesini öper diyor.
Ay ben ten teması bile sevmem biraz gıcığım

Biz evlendikten 3.5 sene sonra hamile kaldım.
Kv hep içinde tutmus. Ay herkes soruyordu çocukları mı olmuyor diye ben de ev kredisi ödüyorlar diyordum ay iyi oldu artık kimse sormicak dedi kıyamam içinde kalmış

Ama 1. Olunca hemen 2.yi yap dedi
Ben yapmayı düşünmüyordum 6 ay öncesine kadar aman istemiyorum diyordum.

Yine girdi kalbime arzusu
İnşallah Rabbim hayırlısı ile nasip eder

Benim bildiğim Allah herkesi güzel insanlarla karşılaştırsın gerisi boş tabiki çıkıyor ufak tefek şeyler ama yinede Rabbim insanı insanla sınıyor kötüyle sınamasın kötülük görmüyorum saygısızlık da anlaşamıyorum zevk renk herşey farklı zaten ne bekliyorm ki 2000liler,

K Kartanesi343739
@Feyzaanrr
Kızlar sizin de bugün bat gününüz?
Ben bugün kırmızı kart gördüm mayısa transfer oluyorum :) yazamasamda takip ettim hep sizi :) gebe kalanlara sağlıklı bir gebelik, sağlıcakla evlatlarınız kavuşmamızı diliyorum darısı mayıs ayındaki bizlerin basına

Eneee seninkiler küçükmüş benimkiler annemle teyzemle yaşıt sayılır

Ben kendi annemi de öyle çok öpmem
Bi kızımla kocamı öperim.
Eşim zaten hep kendi annemlere gidince de ne soguksun insan annesini öper diyor.
Ay ben ten teması bile sevmem biraz gıcığım
Yok kuzum öp kokla anneni onu arayacağız belki keşke öpsem sarılsam diyeceğiz ben annemi de çap çup öperim annem de öyle Kaynanam sevmiyor ya bilerek yapyrm sonradan hoşuna gidiyor eminim sarılmak güzel bendeki sorun sevdiklerime öyleyim

Ben öpemiyorum ya bilmiyorum annem de benim gibidir. Virüs bulastirmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…