Canım şimdi hastaneden geldim, evde yaptım çift çizgiyi görüp hemen hastaneye koştum beta hcg değerim 467 çıktı yarın da keseyi görmeye gidicem inşallah, Allah ım herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
Aynen enikler birisi bana kırık iğne alınsa çok kıskançlıklar yapıyorEneee seninkiler küçükmüş benimkiler annemle teyzemle yaşıt sayılır
Çok haklısın kimse sevemezAynen enikler birisi bana kırık iğne alınsa çok kıskançlıklar yapıyorevde sorunlu zaten kimseyle anlaşamıyor evde bende ilk anlaşabilirim sandım benim yanımda çok kişinin arkasından atıp yüzüne güldüğünü gördüm oo bu napıyor dedim arama mesafe koydum. Tabi dedikodu yapacağız o ayrı kim yapmıyoruz dese yalan der. Ama söylenmeyecek sır gibi şeyleri yanımda açınca tiksindim kendi en yakınları hakkında böyle insanlar ne yapsa sevemem.
Bana uzak olsun o sebepleÇok haklısın kimse sevemez
Öp öp o öyle olsun sen öp sarıl bunun hiçbir zaman vakti olmazBen öpemiyorum ya bilmiyorum annem de benim gibidir. Virüs bulastirmiyoruz
Sabah gidecem. Doktor çok yoğunmuş neymiş attılar beni yarına yine bende böbrekten ultrasonum varya işime geldi ikisini aynı gün halledeceğimGittin mi hastaneye canım
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. yarın kese görünür mü ki daha o değerde görünmeyebilir canım doktor mu çağırdı?Canım şimdi hastaneden geldim, evde yaptım çift çizgiyi görüp hemen hastaneye koştum beta hcg değerim 467 çıktı yarın da keseyi görmeye gidicem inşallah, Allah ım herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
Aç tok fark etmez. 10'a kadar alıyorlar diye biliyorum. Günüm geçti test yaptırmak istiyorum dersin canım.Kizlar reglmin uzerinden 6 gun gecti yarin direkt gidip saglik ocaginda kan verecegim, dedigini gibi randevu da aldim yogun olur diye. Tok ya da ac gitmek fark ediyor mu kaca kadar kan aliyorlar ve ne diicem gidip ay cok heyecanliyim
Evde test yaptın mı canımKizlar reglmin uzerinden 6 gun gecti yarin direkt gidip saglik ocaginda kan verecegim, dedigini gibi randevu da aldim yogun olur diye. Tok ya da ac gitmek fark ediyor mu kaca kadar kan aliyorlar ve ne diicem gidip ay cok heyecanliyim
10a kadar kan alıyorlar. Hcg için tok aç fark etmez canım hayırlısı olsunKizlar reglmin uzerinden 6 gun gecti yarin direkt gidip saglik ocaginda kan verecegim, dedigini gibi randevu da aldim yogun olur diye. Tok ya da ac gitmek fark ediyor mu kaca kadar kan aliyorlar ve ne diicem gidip ay cok heyecanliyim
Nerede anneciğinÖp öp o öyle olsun sen öp sarıl bunun hiçbir zaman vakti olmazfırsat varken yapmak çok iyi birşey ayyy anacığımı özledim
Hahaha yok canım o kadar uzun süre kalamam dedi eşim
Hayırlı olsun tatlım sağlıkla gelsinCanım şimdi hastaneden geldim, evde yaptım çift çizgiyi görüp hemen hastaneye koştum beta hcg değerim 467 çıktı yarın da keseyi görmeye gidicem inşallah, Allah ım herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 1000i geçmeden usgde görülmez diye biliyorum ben biraz erken 2 gün sonra artışı takip edersinCanım şimdi hastaneden geldim, evde yaptım çift çizgiyi görüp hemen hastaneye koştum beta hcg değerim 467 çıktı yarın da keseyi görmeye gidicem inşallah, Allah ım herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah
Test yapmadın sanırım inşallah yarın müjdeyle gelirsin 10a kadar alıyorlar günüm geçti gebelik testi yapalım dersin hakkında hayırlısı olsun inşallahKizlar reglmin uzerinden 6 gun gecti yarin direkt gidip saglik ocaginda kan verecegim, dedigini gibi randevu da aldim yogun olur diye. Tok ya da ac gitmek fark ediyor mu kaca kadar kan aliyorlar ve ne diicem gidip ay cok heyecanliyim
Sonuç ne zaman çıkıyor canım asm.deHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 1000i geçmeden usgde görülmez diye biliyorum ben biraz erken 2 gün sonra artışı takip edersin
Test yapmadın sanırım inşallah yarın müjdeyle gelirsin 10a kadar alıyorlar günüm geçti gebelik testi yapalım dersin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Hahaha yok canım o kadar uzun süre kalamam dedi eşimneyse hamile değilsem de Mayısta bol bol evdeymisiz
İlçede yakın da yinede uzak oluyor şu işlerim Başıma bela oldu yoksam gidecektim10a kadar kan alıyorlar. Hcg için tok aç fark etmez canım hayırlısı olsun
Nerede anneciğinkiyamam sana çok haklısın
İnşallah hayırlı haberle gidersin canımİlçede yakın da yinede uzak oluyor şu işlerim Başıma bela oldu yoksam gidecektim