Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eneee seninkiler küçükmüş benimkiler annemle teyzemle yaşıt sayılır 😂
Aynen enikler birisi bana kırık iğne alınsa çok kıskançlıklar yapıyor 🤣evde sorunlu zaten kimseyle anlaşamıyor evde bende ilk anlaşabilirim sandım benim yanımda çok kişinin arkasından atıp yüzüne güldüğünü gördüm oo bu napıyor dedim arama mesafe koydum. 👍 Tabi dedikodu yapacağız o ayrı kim yapmıyoruz dese yalan der. Ama söylenmeyecek sır gibi şeyleri yanımda açınca tiksindim kendi en yakınları hakkında 😕böyle insanlar ne yapsa sevemem. 🤷

Aynen enikler birisi bana kırık iğne alınsa çok kıskançlıklar yapıyor 🤣evde sorunlu zaten kimseyle anlaşamıyor evde bende ilk anlaşabilirim sandım benim yanımda çok kişinin arkasından atıp yüzüne güldüğünü gördüm oo bu napıyor dedim arama mesafe koydum. 👍 Tabi dedikodu yapacağız o ayrı kim yapmıyoruz dese yalan der. Ama söylenmeyecek sır gibi şeyleri yanımda açınca tiksindim kendi en yakınları hakkında 😕böyle insanlar ne yapsa sevemem. 🤷
Çok haklısın kimse sevemez😑

Çok haklısın kimse sevemez😑
Bana uzak olsun o sebeple 😉ben akıllı insanım küçükle de küçük büyüğümle büyük asla saygısızlık yapmam. Diyorum ya Allah böylelerinden korusun.🙏🏼 Arada bir denk geliyorum bu tiplere. 🙈Bana geliyor seninle sorunum yok diyor sonra oradan Kaynanam bana birşey verse evde kavga çıkarıyordu anlyordum neden olduğunu. sonra gidiyor tekrar kendisi bana hediye alıyor getiriyor yaptığını onla kapatacağım sanıyor böyle dengesizlikler yaptı bende bizden birşey olmaz zorlamayayım dedim. Kestim ilişkimi. 👍

Canım şimdi hastaneden geldim, evde yaptım çift çizgiyi görüp hemen hastaneye koştum beta hcg değerim 467 çıktı yarın da keseyi görmeye gidicem inşallah, Allah ım herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah 🙏😘
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. yarın kese görünür mü ki daha o değerde görünmeyebilir canım doktor mu çağırdı?

Kizlar reglmin uzerinden 6 gun gecti yarin direkt gidip saglik ocaginda kan verecegim, dedigini gibi randevu da aldim yogun olur diye. Tok ya da ac gitmek fark ediyor mu kaca kadar kan aliyorlar ve ne diicem gidip ay cok heyecanliyim🙈
Aç tok fark etmez. 10'a kadar alıyorlar diye biliyorum. Günüm geçti test yaptırmak istiyorum dersin canım.

Kizlar reglmin uzerinden 6 gun gecti yarin direkt gidip saglik ocaginda kan verecegim, dedigini gibi randevu da aldim yogun olur diye. Tok ya da ac gitmek fark ediyor mu kaca kadar kan aliyorlar ve ne diicem gidip ay cok heyecanliyim🙈
10a kadar kan alıyorlar. Hcg için tok aç fark etmez canım hayırlısı olsun

Öp öp o öyle olsun sen öp sarıl bunun hiçbir zaman vakti olmaz 🌸fırsat varken yapmak çok iyi birşey 💟ayyy anacığımı özledim 😪
Nerede anneciğin♥️ kiyamam sana çok haklısın

Canım şimdi hastaneden geldim, evde yaptım çift çizgiyi görüp hemen hastaneye koştum beta hcg değerim 467 çıktı yarın da keseyi görmeye gidicem inşallah, Allah ım herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah 🙏😘
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 1000i geçmeden usgde görülmez diye biliyorum ben biraz erken 2 gün sonra artışı takip edersin 🙏
Test yapmadın sanırım inşallah yarın müjdeyle gelirsin 10a kadar alıyorlar günüm geçti gebelik testi yapalım dersin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏🙏

Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 1000i geçmeden usgde görülmez diye biliyorum ben biraz erken 2 gün sonra artışı takip edersin 🙏

Test yapmadın sanırım inşallah yarın müjdeyle gelirsin 10a kadar alıyorlar günüm geçti gebelik testi yapalım dersin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏🙏
Sonuç ne zaman çıkıyor canım asm.de

X