Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizce ovulasyon testi hamileliği gösteriyor mu? Arkadaşım reglden 1 gün önce çift çizgi görüp hamile sandı kendini ama regl günü adet oldu. Güvenmemek lazım dimi ovulasyonlara

Kızlar sizce ovulasyon testi hamileliği gösteriyor mu? Arkadaşım reglden 1 gün önce çift çizgi görüp hamile sandı kendini ama regl günü adet oldu. Güvenmemek lazım dimi ovulasyonlara
Bunu hep diyorum benim de başıma geldi test çizgisi kontrol kadar koyuydu ama hamile değildim. Hamilelerde evet koyu oluyor ancak her koyuluk da hamilelik demek değil arada bir ilişki yok.

Bunu hep diyorum benim de başıma geldi test çizgisi kontrol kadar koyuydu ama hamile değildim. Hamilelerde evet koyu oluyor ancak her koyuluk da hamilelik demek değil arada bir ilişki yok.
Dimi aynen
Erken gebelik testine bile güvenmemek gerekiyor çoğu zaman
Kan testi hariç kimseye güven kalmadı

Mügecik iyidir ben seviyorum kuğul kadın şimdi izliyorum evde çok kaldım zaten kurma işim yok da sıkıldım sınavlarım vardı bunlarda mı etkiledi bilmiyorm aha şimdi oldum derken yok aha yarın derken amman ne hali varsa görsün diyorm bana bunu da yaptı ya herşey beklerim bundan

Gebelik camım gözün Aydın bende tedavimden geçen biri olarak bu testleri ve test günlerini iyi bilirim sen hamilesin kimyasalda düşmeye başlar kan yinede garantiye al işini yarın yada sonraki gün tekrar kan ver

Gebelik camım gözün Aydın bende tedavimden geçen biri olarak bu testleri ve test günlerini iyi bilirim sen hamilesin kimyasalda düşmeye başlar kan yinede garantiye al işini yarın yada sonraki gün tekrar kan ver
Ama çok yavaş ilerliyor hiç bir belirti yok arada kasık ağrısı 1 hafta oldu bu testleri vereli düşmez demi yaa

Ama çok yavaş ilerliyor hiç bir belirti yok arada kasık ağrısı 1 hafta oldu bu testleri vereli düşmez demi yaa
O zaman hemen bugün yine kan ver rabbim oldurmuşsa düşmez merak etme için rahatlar ver kanı onu göre doktorun ilaç iğne vs tutunsun diye önlem alsın

İki kan testini de aynı yerde mi verdiniz

Canım en az yüzde altmış artması gerekiyordu muhtemelen düşecek, kimyasal gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…