- 13 Mayıs 2010
- 745
- 306
Ennaz 2 kat artmasi lazim bebegin saglikli gelisimini gisterir insallah senin ki artar ama cok dusuk cikmis senjn kan testiKızlar merhaba. Femera tedavisi görüyordum geçen ay ki adet tarihim 17siydi. Ayın 19unda kaset test yaptım pozitif çıktı kan testi verdim 147 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 187 çıktıyarın doktora gidicem adette olmadım bilgisi olan var mı daha önce kimyasal gebeliğim oldu korkuyorum
Ben sonuç 24 çıktığı zaman yapmıştım hala negatifti kaset test. O yüzden kırmızılar gelmeyene kadar umut hep var canım2. Dakika da çıktı ama renksiz bi şekilde.. ben de anlamadım insallah hepimize nasip olsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımKızlar merhaba önceki nick mutlumumutsuzmu. Yeni hesabımla aranızdayım artıkbugün kontrole gittim tekrar değerim 279 olmuş çok iyi yükselmiş dedi, cumartesi 105ti. Bide bana rahim arkasında sıvı var demişti o gün. Bugün tekrar baktı ağrı durumumu sordu yok dedim. O sıvı yumurtlama sıvısı olabilir. Cuma tekrar kan ver vatsaptan gönder dedi. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım
Canım hakkında hayırlısı olsun bende bu sefer hayaletle buldum inşallah bebişin seninledir daha çok erkendir hayalet olduğuna göre güzel haberlerle gel inşallahKızlar ben de 2 sene önce dış gebelik yaşadım, korktum ve 1 sene korunduk. 1 senedir de istesek de olmuyor. Bu ay adetim 2 gün gecikti(Cumartesi olmam gerekiyordu), belki oruçtan gecikti bilemedim. dün de evde testle 2.çizgi hayalet gibi çıktı. Bugün kan vermeye gideceğim lütfen dua edin Artan beta hcg olsun. Allah en hayırlısıyla hepimize sağlıklı vatanına ailesine hayırlı evlat versin inşallah.
Bu arada beni de ekler misiniz? Bat 24 nisan yaşım 28
Canım bence var ben öyle düşünüyorum bir kan verip emin olabilirsin hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledirBen dayanamadım eşimi beklemedim gittim bir tane daha aldım. Bu sefer sadece 3 damla damlattım 2 dakika da hayali çizgi çıktı.. ben çok anlamıyorum acaba hayali çizgi bebek yok demek mi.. öyle bi kırmızı rengi yok ama çizgi var.. benim bildiğim test bekleyince öyle çıkar ama bu 2. Dakika da çıktı sizce nedir ?
bir tanesi normal cekim, anlaşılmadığı iicn foto da koyulastırdım diğerini de
48 saatte en az %60lık artış olması gerekiyor biri öğleden sonra biri sabah verildiyse o bile fark eder böyle bir durumdaEnnaz 2 kat artmasi lazim bebegin saglikli gelisimini gisterir insallah senin ki artar ama cok dusuk cikmis senjn kan testi
Resim var mı testinKızlar ben de 2 sene önce dış gebelik yaşadım, korktum ve 1 sene korunduk. 1 senedir de istesek de olmuyor. Bu ay adetim 2 gün gecikti(Cumartesi olmam gerekiyordu), belki oruçtan gecikti bilemedim. dün de evde testle 2.çizgi hayalet gibi çıktı. Bugün kan vermeye gideceğim lütfen dua edin Artan beta hcg olsun. Allah en hayırlısıyla hepimize sağlıklı vatanına ailesine hayırlı evlat versin inşallah.
Gözün aydın dış hekimim yeni nickinde hayirlı olsunKızlar merhaba önceki nick mutlumumutsuzmu. Yeni hesabımla aranızdayım artıkbugün kontrole gittim tekrar değerim 279 olmuş çok iyi yükselmiş dedi, cumartesi 105ti. Bide bana rahim arkasında sıvı var demişti o gün. Bugün tekrar baktı ağrı durumumu sordu yok dedim. O sıvı yumurtlama sıvısı olabilir. Cuma tekrar kan ver vatsaptan gönder dedi. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım
Kızlar ben de 2 sene önce dış gebelik yaşadım, korktum ve 1 sene korunduk. 1 senedir de istesek de olmuyor. Bu ay adetim 2 gün gecikti(Cumartesi olmam gerekiyordu), belki oruçtan gecikti bilemedim. dün de evde testle 2.çizgi hayalet gibi çıktı. Bugün kan vermeye gideceğim lütfen dua edin Artan beta hcg olsun. Allah en hayırlısıyla hepimize sağlıklı vatanına ailesine hayırlı evlat versin inşallah.
[/QUOTE hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canimm
İnsallah çok teşekkür ederim, hemen kan vermeye gitmek istemiyorum olumsuzdur diyeAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Canım hakkında hayırlısı olsun bende bu sefer hayaletle buldum inşallah bebişin seninledir daha çok erkendir hayalet olduğuna göre güzel haberlerle gel inşallah
Canım bence var ben öyle düşünüyorum bir kan verip emin olabilirsin hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledir
48 saatte en az %60lık artış olması gerekiyor biri öğleden sonra biri sabah verildiyse o bile fark eder böyle bir durumda
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz bekliurouzcanim demin demin yanlış yazmismmKızlar ben de 2 sene önce dış gebelik yaşadım, korktum ve 1 sene korunduk. 1 senedir de istesek de olmuyor. Bu ay adetim 2 gün gecikti(Cumartesi olmam gerekiyordu), belki oruçtan gecikti bilemedim. dün de evde testle 2.çizgi hayalet gibi çıktı. Bugün kan vermeye gideceğim lütfen dua edin Artan beta hcg olsun. Allah en hayırlısıyla hepimize sağlıklı vatanına ailesine hayırlı evlat versin inşallah.
İnşallah çok çok teşekkür ederim, sizde saglıkla alın kucağınıza insallahBen sonuç 24 çıktığı zaman yapmıştım hala negatifti kaset test. O yüzden kırmızılar gelmeyene kadar umut hep var canımİnşallah senin bebişin de seninledir
Bu şekilde canım yok gibi bişeyResim var mı testin
Var bence kuzumBu şekilde canım yok gibi bişey
Benim de buugn 4aa 5.gün embriyosu konuldu inşallah bebişlerimiz bizimle olurBenimde bugün 3.günüm transferimin.5. Gün embriyosu 4aa kaliteli bir embriyo transferi oldu duanızı bekliyorum
Canım bence varrrBu şekilde canım yok gibi bişey
Senle aynıyız embriyolarımız hadi inşallh rabbim büyük .doktor transferin 3. Gün gonapetly iğne yap dedimi bir adetBenim de buugn 4aa 5.gün embriyosu konuldu inşallah bebişlerimiz bizimle olur
Bence daha yeni baksana belli ama çok net değil kan vermedin mi dahaBu şekilde canım yok gibi bişey
Reçete bakmadım yazdılar ama şuan 1 tane vurundum 3.gün yine var tutunması için sanırımSenle aynıyız embriyolarımız hadi inşallh rabbim büyük .doktor transferin 3. Gün gonapetly iğne yap dedimi bir adet
2 gün sonra testi tekrarla mutlaka canım bence var gözün aydın olsun inşallahBu şekilde canım yok gibi bişey
Dün akşam baktığımda gördüm onda da yine yoktur diye baktım bu ay ilk kez pek üstünde durmadım, delicesine spor yaptım, az yedim, saç vitamini vs kullandımBence daha yeni baksana belli ama çok net değil kan vermedin mi daha