- 7 Ekim 2019
- 376
- 411
Yumurtlama ve çatlama aynı gün. Ben iki gün önce yaptım test negatifti. Daha da yapmam zaten alnımın ortasında üçüncü göz gibi koca bir sivilce çıktı, regl geliyoKuzum 14ü yumurtlama nın pik olduğu gündü 15 i de çatlama oldu iki veya üç gün var heralde bata sende bir hesaplasana canım
Günaydın tatluşlarGünaydın kızçeler, mutlu sabahlaryeni bir haftaya başladığımız bu erken saatlerde:
Anne olanlara sabırlar, hamile olanlara müjdeli haberler, henüz deneme aşamasında olanlara da bol bol umut ve güç kuvvet diliyorum.
Eşim tarafından 4 buçukta uyandırıldım kendisi yatakta yer açmamı istedihadi oruç yok hamileyiz malum bende namaz kılıyorum fırsat buldukça onu yapayım dedim tam hepimiz için duamı ettim yatıcam bunu hisseden kızım durur mu ışığı fırsat bilip kahvaltı istedi. Şimdi kızla kendime kahvaltı hazırlıyorum.
Hepimiz için hayırlı bir hafta olsun inşallah, hepinizi öpüyorum
Bu testten geçen gün yaptım ben. İlk başta öyle çok açık renkti kontrol çizgisi, sonra beş on dk içinde koyu hale geldi. Ama tabi benim negatif çıktı test çizgisinde gölge bile olmadıKızlar günaydın 1 nisan da adet olmustum. Az önce test yaptım sanırım idrarı çok damlattım kontrol çizgisi silik çıktı baya.. yoksa test mi bozuk ? Yanda olması gereken çizgi yok ama üzerinde pembe dağılmış gibi bisey var ben anlamadım nedir sizce Eki Görüntüle 2834520
Artımed marka, akşam gelirken eşim alıcakTest bozuk diye düşünüyorumfreely marka galiba bu test. Elinizde başka yok mu
Kuzum anlamadım ben bişey ya bugün o kadar arttı ki kasık batmalarım kimyasal gebelik olan gebeliğiimde de olan batmalar la aynı şekilde ama test te böyle çıktı kafam çok karışık moralim bozukYumurtlama ve çatlama aynı gün. Ben iki gün önce yaptım test negatifti. Daha da yapmam zaten alnımın ortasında üçüncü göz gibi koca bir sivilce çıktı, regl geliyo
NİSAN AYINDA GEBELİK PLANLAYAN ANNE ADAYLARI;Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
TABLOYA EKLEME SONLANMIŞTIR... İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ...
GÜNÜ GEÇTİĞİ HALDE YAZMAYANLAR VE UZUN SÜRE GÜNCELLEME BİLDİRMEYENLER TABLODAN ÇIKARILACAKTIR!!!
Sanmam fazla damlattigin zaman yine çizgi bordo ama arkasındaki beyazlık hafif pembeye çalıyor.Artımed marka, akşam gelirken eşim alıcakÇok fazla damlattıgım iicn olabilir mi
Ozaman hayırlı olsun diyelim miİnşallah kuzum
Rüyasında beni bir mutfakta üzerimde çok güzel bir elbise ile görmüş. Tabiri bebeğim olacagiymis genelde de rüyaları çıkar
Bu ara herkes rüyasında görüyor beni. Kızımda da hep öyle aramislardi seni rüyamda gördüm diye haberi çoğu kişiye öyle vermiştim
Ay yarın diyelim inşallahOzaman hayırlı olsun diyelim mi
Çarşamba çıkacakmış sonuçHaydi günün güzel haberlerini almaya ilk senden başlayalım inşallah
Teşekkür ederim canım
Valla ben beş yıldır bekliyorum, her ay bozuluyor artık alıştım sanırımKuzum anlamadım ben bişey ya bugün o kadar arttı ki kasık batmalarım kimyasal gebelik olan gebeliğiimde de olan batmalar la aynı şekilde ama test te böyle çıktı kafam çok karışık moralim bozuk
Bebiş bağırıyor iceriden anneeeegggg geliyoom diyeKızlar çarşamba kan vereceğim ama dayanamadım.. elimde son bi erken gebelik testi kalmıştı neden yapmiyim ki dedim..kontrol çizgisinden daha koyu çıktı çok şükür.. artıyo sanırım değerim
Eki Görüntüle 2834566
21 nisan da çatlama desek, en erken ayın birinde yap canım daha önce göstermesi çok düşük ihtimal.merhaba kızlar benim bat gecen aya göre 30 nisana ama yumurtlama 20 nisan da cıktı ovulasyon testinde erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım
Yumurtlamadan 14 gün sonra canım. 4 mayısta regl olman lazım. 2-3 mayısta ergen gebelik testi gösterir sanırımmerhaba kızlar benim bat gecen aya göre 30 nisana ama yumurtlama 20 nisan da cıktı ovulasyon testinde erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım
İnş deriz ya inşallah hemen çıkmıyor ya ASM yusra ertesi günü bekledi ya inş seninki öğleden sonra çıkar inşallahAy yarın diyelim inşallahkaçta çıkar ki sabah 9da randevum inşallah hemen çıkar