Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum 14ü yumurtlama nın pik olduğu gündü 15 i de çatlama oldu iki veya üç gün var heralde bata sende bir hesaplasana canım
Yumurtlama ve çatlama aynı gün. Ben iki gün önce yaptım test negatifti. Daha da yapmam zaten alnımın ortasında üçüncü göz gibi koca bir sivilce çıktı, regl geliyo

Günaydın tatluşlar
Benim de günüm böyle başladı. Ama 8.30da kızım sagolsun 40 dk uyumama müsaade etmiş sızmışım resmen koltukta.

İftardan sonra 12ye kadar midem dolu olduğu için uyuyamıyorum sahurda sadece su içip namaz kılıp yatıyorum ama o zaman da uykum açılıyor uyuyamiyorum 1 saat sonra mesaim hemen başlıyor zaten
Allah sağlık versin
Eğer nasip ederse 2.leri 2 sene sonra bunu x2 yaşayacağız

Bu testten geçen gün yaptım ben. İlk başta öyle çok açık renkti kontrol çizgisi, sonra beş on dk içinde koyu hale geldi. Ama tabi benim negatif çıktı test çizgisinde gölge bile olmadı

Kızım en son 4 aylikti yani benim doğumdan sonraki 2. Reglmdi 32. Günde olmuştum o zamandan beri 27 günden uzun beklememisim.
İnşallah vardır bunda bir hayır.
Ki arada hamile olduğumu zannettiğim aylar olduğu halde ya psikolojimi bu kadar bozamamisim ya da su an hamileyim İnşallah amin

Yumurtlama ve çatlama aynı gün. Ben iki gün önce yaptım test negatifti. Daha da yapmam zaten alnımın ortasında üçüncü göz gibi koca bir sivilce çıktı, regl geliyo
Kuzum anlamadım ben bişey ya bugün o kadar arttı ki kasık batmalarım kimyasal gebelik olan gebeliğiimde de olan batmalar la aynı şekilde ama test te böyle çıktı kafam çok karışık moralim bozuk

Benim bat bugün ama tertemiz negatif :) henüz gelen giden de yok. Mayıs ayına transfer olacagım sanırım

Ozaman hayırlı olsun diyelim mi

Teşekkür ederim canım mayısta nasip olsun inşallah sana da hayırlısıyla

Kuzum anlamadım ben bişey ya bugün o kadar arttı ki kasık batmalarım kimyasal gebelik olan gebeliğiimde de olan batmalar la aynı şekilde ama test te böyle çıktı kafam çok karışık moralim bozuk
Valla ben beş yıldır bekliyorum, her ay bozuluyor artık alıştım sanırım bu ay ümitliydim biraz farklı ama iki gün önce testte negatifi gördüm bugün de sivilce geldi zaten

Bebiş bağırıyor iceriden anneeeegggg geliyoom diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…