Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya bişey soracam ben testin içini açıp baktım da en sonda hafif kırmızı bir çizgi var ama olması gereken yerden uzakta testin markası ovula erken gebelik testi güvenilir bir marka mı sizce yaa hatta kağıdı parçalayıp altına bile baktım niye böyle acaba ya başına gelen var mı

Eklentiler

• IMG_20210426_090057.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20210426_090055.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 68
Muayenede ve hormonlarda bi problem yok aslında benim ama eşimin genetik bir rahatsızlığı var ve tedavisiz olmaz diyorlar o yüzden üzgünüm aslında ama insan olmayacağını bilse bile ümidini kesemiyor
Belki tüp bebek şansınız vardır tabiki ümidini kesme canım rabbim sanada bir sağlıklı evlat nasip eder inşallah en hayırlı vakitte
Canim Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasib etsin. Nisan ayi maasallah cok bereketliydi. Mayis ayinda oyle olsun insallah
Amin inşallah canım nisanda regl olanlarında inşallah mayıs ayında göbüşleri bebiş dolar
Haftaya kipir kipir baslamissiniz desene:) Allah razi olsun dualarin icin. Allah gonlune gore versin
Aynen pek hareketli bir sabah oldu şimdi beni uyandırıp ikiside horul horul uyuyor valla Allah hepinizden razı olsun her zaman duamdasınız hepimizin gönlündeki duası nasibimiz olsun inşallah
Evet kuzum rahim filmi çektiktirdim eşim varikosel ameliyatı oldu değerleri düzeldi tüp bebek yaptım kimyasal gebelik oldu bende pko var sadece canım başka bir problem yok ama olmuyor hayırlısı bakalım
Rahim filminden ve kimyasal gebelikten sonra gebe kalan çok oluyor eşinin de değeri düzeldiyse pkonunda tedavisi var zaten hakkında hayırlısı olsun canım her zaman umut var inşallah en kısa zamanda seninde güzel bebiş haberini alırız
Kızlar test yaptım ve negatif her zaman ki gibi adet olmayı bekliyorum artık yapacak bir şey yok

Kuzum 14ü yumurtlama nın pik olduğu gündü 15 i de çatlama oldu iki veya üç gün var heralde bata sende bir hesaplasana canım
Canım testin erken miydi kaset miydi geç döllenme olup henüz çıkmamışda olabilir hemen moral bozma bir bat gününü bekle hele kırmızıyı ille pedde görecek değiliz ya elbet 2.çizgide de görülecek hayırlısıyla

Testini bat günü tekrarla canım daha koskoca 3,4 gün var gün doğmadan neler doğar

Kuzum geç döllenme olamaz çünkü ilişki olmadı eşim şehir dışına çıkmıştı en son 15 inde olmuştu işte çatlama olan gündü soğan kürü yaptım bal tarçın kürü yaptım incir kürü yaptım farklı aylarda tabi bu ay da çakşır ile aslan pençesi kürü yapıcam

Yinede daha 11. Gün bugün henüz çıkmayabilir her şekilde bat gününü bekle kür yapmadım hiç o konuda bilgim yok canım

Teşekkür ederim canım darısı başına inşallah

Kızlar günaydın 1 nisan da adet olmustum. Az önce test yaptım sanırım idrarı çok damlattım kontrol çizgisi silik çıktı baya.. yoksa test mi bozuk ? Yanda olması gereken çizgi yok ama üzerinde pembe dağılmış gibi bisey var ben anlamadım nedir sizce

Hayır diyelim hayır olsun inşallah içine doğmuştur Kız benimde cnazede karnıma dokundu gelinimiz ayy bebiş diye meğerse varmış inş senin de öyledir
İnşallah kuzum
Rüyasında beni bir mutfakta üzerimde çok güzel bir elbise ile görmüş. Tabiri bebeğim olacagiymis genelde de rüyaları çıkar

Bu ara herkes rüyasında görüyor beni. Kızımda da hep öyle aramislardi seni rüyamda gördüm diye haberi çoğu kişiye öyle vermiştim

Test bozuk gibi geldi bana
Kontrol çizgisi bordo oluyor çünkü normalde

Test bozuk gibi geldi bana
Kontrol çizgisi bordo oluyor çünkü normalde

Dağılmış çizgi de böyle.. rengini değiştirdiğim için böyle koyu gözüküyor yoksa kontrol çizgisi çok açık pembe

Eklentiler

• 299ABB22-1C2F-47AA-9B5B-1111C2E37733.jpeg
    460,2 KB · Görüntüleme: 38
günaydın herkese hasta sonu güzel haberler alan gebe arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağlıcakla kucaklarına alsınlar bebeklerini inşallah bugünde güzel haberler aldığımız bir gün olsun bekleyen herkesin rabbim kalbine gönlüne göre versin en kısa zamanda

Bende sehir hastanesinde şu suda dogum olayini arastiracagim 2. Doguma aliyorlarmis tabi bosluk bulursam
şehir hastanesinde gebelik okulu var eğer oraya katılım sağlanırsa bazı ayrıcalıklar tanınıyor gebelere aklınızda bulunsun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…