- 15 Aralık 2020
- 12
- 29
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi git ver bugün yaz sonucunu mutlakaİnşallah vereceğim burada da haberi
İmkanın varsa özel hastane acilinde ver canım genelde daha erken çıkıyor sonuçlarİnşallah vereceğim burada da haberi
Ağzını hayra açHayırlısı bakalım bugün de regl olmicam mı bekliyorum ama sanki olucam gibi
Gözün aydın canım valla bende yazacaktım şu ismini değiştir diye iyi olmuş değiştir diğinKızlar merhaba önceki nick mutlumumutsuzmu. Yeni hesabımla aranızdayım artık bugün kontrole gittim tekrar değerim 279 olmuş çok iyi yükselmiş dedi, cumartesi 105ti. Bide bana rahim arkasında sıvı var demişti o gün. Bugün tekrar baktı ağrı durumumu sordu yok dedim. O sıvı yumurtlama sıvısı olabilir. Cuma tekrar kan ver vatsaptan gönder dedi. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım
Kızlar günaydın 1 nisan da adet olmustum. Az önce test yaptım sanırım idrarı çok damlattım kontrol çizgisi silik çıktı baya.. yoksa test mi bozuk ? Yanda olması gereken çizgi yok ama üzerinde pembe dağılmış gibi bisey var ben anlamadım nedir sizce Eki Görüntüle 2834520
Canım bende artımed yapmıştım 2 tanesi bozuk çıkmıştı istersen 2 gün sonra tekrarla ya da kan ver garanti olsun hakkında hayırlısıArtımed marka, akşam gelirken eşim alıcak Çok fazla damlattıgım iicn olabilir mi
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sımsıkı tutunsun sana bebişinBenimde bugün 3.günüm transferimin.5. Gün embriyosu 4aa kaliteli bir embriyo transferi oldu duanızı bekliyorum
Canım artışın %60 olması gerekiyor en azından bildiğim kadarıyla ama inşallah bebişin seninledir tekrar kan verip kontrol et bence artışınıKızlar merhaba. Femera tedavisi görüyordum geçen ay ki adet tarihim 17siydi. Ayın 19unda kaset test yaptım pozitif çıktı kan testi verdim 147 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 187 çıktı yarın doktora gidicem adette olmadım bilgisi olan var mı daha önce kimyasal gebeliğim oldu korkuyorum
Kolunda kan alınacak yer kaldı mıKızlar merhaba önceki nick mutlumumutsuzmu. Yeni hesabımla aranızdayım artık bugün kontrole gittim tekrar değerim 279 olmuş çok iyi yükselmiş dedi, cumartesi 105ti. Bide bana rahim arkasında sıvı var demişti o gün. Bugün tekrar baktı ağrı durumumu sordu yok dedim. O sıvı yumurtlama sıvısı olabilir. Cuma tekrar kan ver vatsaptan gönder dedi. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım
Seni kizdirmadan rahat edemiyorumAğzını hayra aç
Bende hemen kızarımSeni kizdirmadan rahat edemiyorum
Aynen ya böyle daha iyi olduGözün aydın canım valla bende yazacaktım şu ismini değiştir diye iyi olmuş değiştir diğin
Ben dayanamadım eşimi beklemedim gittim bir tane daha aldım. Bu sefer sadece 3 damla damlattım 2 dakika da hayali çizgi çıktı.. ben çok anlamıyorum acaba hayali çizgi bebek yok demek mi.. öyle bi kırmızı rengi yok ama çizgi var.. benim bildiğim test bekleyince öyle çıkar ama bu 2. Dakika da çıktı sizce nedir ?Canım bende artımed yapmıştım 2 tanesi bozuk çıkmıştı istersen 2 gün sonra tekrarla ya da kan ver garanti olsun hakkında hayırlısı
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sımsıkı tutunsun sana bebişin
Canım artışın %60 olması gerekiyor en azından bildiğim kadarıyla ama inşallah bebişin seninledir tekrar kan verip kontrol et bence artışını
Valla al benden de o kadar canım tatlı yorgunluklar bunlar bende Bi uyandım mı öldür Allah tekrar uyuyamıyorum zaten uykum kızdan beri çok hafif oldu dönse yatakta uyanıyorum Allah inşallah o günleri de nasip ederGünaydın tatluşlar
Benim de günüm böyle başladı. Ama 8.30da kızım sagolsun 40 dk uyumama müsaade etmiş sızmışım resmen koltukta.
İftardan sonra 12ye kadar midem dolu olduğu için uyuyamıyorum sahurda sadece su içip namaz kılıp yatıyorum ama o zaman da uykum açılıyor uyuyamiyorum 1 saat sonra mesaim hemen başlıyor zaten
Allah sağlık versin
Eğer nasip ederse 2.leri 2 sene sonra bunu x2 yaşayacağız
Bilemedim canım baya geç bizde öğleden sonra çıkıyor aman geç olsun güç olmasın diyelimÇarşamba çıkacakmış sonuç çok geç çıkıyor ya neden bu kadar geç çıkıyor anlamıyorum
Hadi olmazsın inşallah da bebiş vardırHayırlısı bakalım bugün de regl olmicam mı bekliyorum ama sanki olucam gibi
Kuzum çizgin var bence.İnşallah vardırBen dayanamadım eşimi beklemedim gittim bir tane daha aldım. Bu sefer sadece 3 damla damlattım 2 dakika da hayali çizgi çıktı.. ben çok anlamıyorum acaba hayali çizgi bebek yok demek mi.. öyle bi kırmızı rengi yok ama çizgi var.. benim bildiğim test bekleyince öyle çıkar ama bu 2. Dakika da çıktı sizce nedir ?
bir tanesi normal cekim, anlaşılmadığı iicn foto da koyulastırdım diğerini de
Çok haklısınBi tek adetime güveniyorum gelince olay bitmiş oluyor
Bence biraz daha olumlu konuşmalıyız düşüncelerinizin doğruluk payı olabilir ama kırıcı oluyor bana kalırsa lütfen iyi yönde destek olalım.Canım en az yüzde altmış artması gerekiyordu muhtemelen düşecek, kimyasal gibi
2. Dakika da çıktı ama renksiz bi şekilde.. ben de anlamadım insallah hepimize nasip olsunKuzum çizgin var bence.İnşallah vardır