Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum 14ü yumurtlama nın pik olduğu gündü 15 i de çatlama oldu iki veya üç gün var heralde bata sende bir hesaplasana canım
Yumurtlama ve çatlama aynı gün. Ben iki gün önce yaptım test negatifti. Daha da yapmam zaten alnımın ortasında üçüncü göz gibi koca bir sivilce çıktı, regl geliyo:KK43:

Günaydın kızçeler, mutlu sabahlar 💕 yeni bir haftaya başladığımız bu erken saatlerde:
Anne olanlara sabırlar, hamile olanlara müjdeli haberler, henüz deneme aşamasında olanlara da bol bol umut ve güç kuvvet diliyorum.😘
Eşim tarafından 4 buçukta uyandırıldım kendisi yatakta yer açmamı istedi 😒hadi oruç yok hamileyiz malum bende namaz kılıyorum fırsat buldukça onu yapayım dedim tam hepimiz için duamı ettim🙏 yatıcam bunu hisseden kızım durur mu ışığı fırsat bilip kahvaltı istedi. 🙄 Şimdi kızla kendime kahvaltı hazırlıyorum.
Hepimiz için hayırlı bir hafta olsun inşallah, hepinizi öpüyorum 🥰🥰
Günaydın tatluşlar
Benim de günüm böyle başladı. Ama 8.30da kızım sagolsun 40 dk uyumama müsaade etmiş sızmışım resmen koltukta.

İftardan sonra 12ye kadar midem dolu olduğu için uyuyamıyorum sahurda sadece su içip namaz kılıp yatıyorum ama o zaman da uykum açılıyor uyuyamiyorum 1 saat😑 sonra mesaim hemen başlıyor zaten
Allah sağlık versin
Eğer nasip ederse 2.leri 2 sene sonra bunu x2 yaşayacağız 🙈

Kızlar günaydın 1 nisan da adet olmustum. Az önce test yaptım sanırım idrarı çok damlattım kontrol çizgisi silik çıktı baya.. yoksa test mi bozuk ? Yanda olması gereken çizgi yok ama üzerinde pembe dağılmış gibi bisey var ben anlamadım nedir sizce Eki Görüntüle 2834520
Bu testten geçen gün yaptım ben. İlk başta öyle çok açık renkti kontrol çizgisi, sonra beş on dk içinde koyu hale geldi. Ama tabi benim negatif çıktı test çizgisinde gölge bile olmadı 🙄

Kızım en son 4 aylikti yani benim doğumdan sonraki 2. Reglmdi 32. Günde olmuştum o zamandan beri 27 günden uzun beklememisim.
İnşallah vardır bunda bir hayır.
Ki arada hamile olduğumu zannettiğim aylar olduğu halde ya psikolojimi bu kadar bozamamisim ya da su an hamileyim İnşallah amin😂🙈

Yumurtlama ve çatlama aynı gün. Ben iki gün önce yaptım test negatifti. Daha da yapmam zaten alnımın ortasında üçüncü göz gibi koca bir sivilce çıktı, regl geliyo:KK43:
Kuzum anlamadım ben bişey ya bugün o kadar arttı ki kasık batmalarım kimyasal gebelik olan gebeliğiimde de olan batmalar la aynı şekilde ama test te böyle çıktı kafam çok karışık moralim bozuk

Benim bat bugün ama tertemiz negatif :) henüz gelen giden de yok. Mayıs ayına transfer olacagım sanırım
NİSAN AYINDA GEBELİK PLANLAYAN ANNE ADAYLARI;
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤

TABLOYA EKLEME SONLANMIŞTIR... İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ...

GÜNÜ GEÇTİĞİ HALDE YAZMAYANLAR VE UZUN SÜRE GÜNCELLEME BİLDİRMEYENLER TABLODAN ÇIKARILACAKTIR!!!

KullanıcıB.A.TYaşSonuç
@eddagokhan30.Mar28:anneadayı:
@Zenna2.Nis:anneadayı:
@Sadglozgrr3.Nis25:anneadayı:
@Sevme265.nis26:anneadayı:
@eymentaa8.Nis31:anneadayı:
@midge10.Nis31:anneadayı:
@muhasebecii3411.nis29:anneadayı:
Arsoney Arsoney 13.Nis33:anneadayı:
@saymia15.nis:anneadayı:
@love heart15.nis28:anneadayı:
@burcuerva16.Nis32
@zizi35353516.Nis33
@Matmazelkedi16.nis26:anneadayı:
@kozalak1117.Nis24:anneadayı:
@Zeymusra17.nis20
@dilaa5518.nis26:anneadayı:
@Sazaks19.Nis28
@nasipetsin19.Nis
@elifafraninannesi19.nis29:anneadayı:
@SssMK20.Nis28
@Gazel211020.Nis33
@asicadi4420.Nis28
@sinemmmmm0020.nis22
@Carpediem420.nis29
@mervekaraca20.nis
@kendininguncesi21.nis28
@Zeyneptaa21.nis25:anneadayı:
@Balbadem1322.Nis26:anneadayı:
@Damlafzt22.nis29
@Aslanb22.nis27
@Huzurluanne22.nis29
I ipti 23.Nis29
@Nurimran23.Nis22
@purple3824.nis26:anneadayı:
@mutlumumutsuzmu24.nis26:anneadayı:
@Cccaaaaa25.Nis37
@Gokcelim25.nis26
@gLssHh25.nis
@Maviiiiiiii25.nis:anneadayı:
K Kartanesi343739 26.Nis29
@Feyzaanrr26.nis24
@Birmeraklikedi26.nis31
Metsi6 Metsi6 26.nis22:anneadayı:
@Sblgnr27.nis30
T tulperde 28.nis34:anneadayı:
@coronabride28.nis33
@zesamu9328.nis27:anneadayı:
M morbalikkk2021 29.nis25
Hayat su 0606 Hayat su 0606 29.nis25
@-SnowFlake29.nis26
@buffyyy29.nis32
@pomegranate_29.nis28
@melevom29.nis27
@Hanimelibahar30.nis31
@dere0630.nis30
@LeyLA84db30.nis37
@Narence0630.nis25
@M e g g30.nis
S shtc 30.nis29

İnşallah kuzum
Rüyasında beni bir mutfakta üzerimde çok güzel bir elbise ile görmüş. Tabiri bebeğim olacagiymis genelde de rüyaları çıkar :dua:

Bu ara herkes rüyasında görüyor beni. Kızımda da hep öyle aramislardi seni rüyamda gördüm diye haberi çoğu kişiye öyle vermiştim 😅
Ozaman hayırlı olsun diyelim mi 🤭🤭

Kızlar çarşamba kan vereceğim ama dayanamadım.. elimde son bi erken gebelik testi kalmıştı neden yapmiyim ki dedim.. 😂 kontrol çizgisinden daha koyu çıktı çok şükür.. artıyo sanırım değerim 🤲
20210426_103238.jpg

T tulperde hamileymissiniz hayırlı olsunnn fazla bakamadim sayfaya bir sürü hamile kızlar var hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsin :KK54: darısı başımıza inşallah
Bende erken regl oldum silebilirsin canım mayısa tranferim artik
Teşekkür ederim canım🙂 mayısta nasip olsun inşallah sana da hayırlısıyla 🤲

Kuzum anlamadım ben bişey ya bugün o kadar arttı ki kasık batmalarım kimyasal gebelik olan gebeliğiimde de olan batmalar la aynı şekilde ama test te böyle çıktı kafam çok karışık moralim bozuk
Valla ben beş yıldır bekliyorum, her ay bozuluyor artık alıştım sanırım 😅 bu ay ümitliydim biraz farklı ama iki gün önce testte negatifi gördüm bugün de sivilce geldi zaten 🤷🏻‍♀️

Kızlar çarşamba kan vereceğim ama dayanamadım.. elimde son bi erken gebelik testi kalmıştı neden yapmiyim ki dedim.. 😂 kontrol çizgisinden daha koyu çıktı çok şükür.. artıyo sanırım değerim 🤲
Eki Görüntüle 2834566
Bebiş bağırıyor iceriden anneeeegggg geliyoom diye

X