Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba önceki nick mutlumumutsuzmu. Yeni hesabımla aranızdayım artık bugün kontrole gittim tekrar değerim 279 olmuş çok iyi yükselmiş dedi, cumartesi 105ti. Bide bana rahim arkasında sıvı var demişti o gün. Bugün tekrar baktı ağrı durumumu sordu yok dedim. O sıvı yumurtlama sıvısı olabilir. Cuma tekrar kan ver vatsaptan gönder dedi. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım

Gözün aydın canım valla bende yazacaktım şu ismini değiştir diye iyi olmuş değiştir diğin

Artımed marka, akşam gelirken eşim alıcak Çok fazla damlattıgım iicn olabilir mi
Canım bende artımed yapmıştım 2 tanesi bozuk çıkmıştı istersen 2 gün sonra tekrarla ya da kan ver garanti olsun hakkında hayırlısı
Benimde bugün 3.günüm transferimin.5. Gün embriyosu 4aa kaliteli bir embriyo transferi oldu duanızı bekliyorum
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sımsıkı tutunsun sana bebişin
Canım artışın %60 olması gerekiyor en azından bildiğim kadarıyla ama inşallah bebişin seninledir tekrar kan verip kontrol et bence artışını

Kolunda kan alınacak yer kaldı mı
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin

Kızlar ben de 2 sene önce dış gebelik yaşadım, korktum ve 1 sene korunduk. 1 senedir de istesek de olmuyor. Bu ay adetim 2 gün gecikti(Cumartesi olmam gerekiyordu), belki oruçtan gecikti bilemedim. dün de evde testle 2.çizgi hayalet gibi çıktı. Bugün kan vermeye gideceğim lütfen dua edin Artan beta hcg olsun. Allah en hayırlısıyla hepimize sağlıklı vatanına ailesine hayırlı evlat versin inşallah.
Bu arada beni de ekler misiniz? Bat 24 nisan yaşım 28

Benim de bugün gecikmenin 3. Günü.. akşam eşim gelirken alacak test. Bı yandan heyecanlıyım bi yandanda oruç etkilemiştir belki diyorum karışık duygularhakkımızda hayırlısı olsun ins bu arada hiç bı belirtim yok yani adet olacak gibi de değilim kafam da deli sorular dua edin kizlar

Ben dayanamadım eşimi beklemedim gittim bir tane daha aldım. Bu sefer sadece 3 damla damlattım 2 dakika da hayali çizgi çıktı.. ben çok anlamıyorum acaba hayali çizgi bebek yok demek mi.. öyle bi kırmızı rengi yok ama çizgi var.. benim bildiğim test bekleyince öyle çıkar ama bu 2. Dakika da çıktı sizce nedir ?
bir tanesi normal cekim, anlaşılmadığı iicn foto da koyulastırdım diğerini de

Eklentiler

• 13AD8EA3-2634-4324-95A6-19E9B359D2AD.jpeg
    290 KB · Görüntüleme: 64
  • 3806A148-D936-462B-8088-A54B2489824F.jpeg
    143,7 KB · Görüntüleme: 75
Valla al benden de o kadar canım tatlı yorgunluklar bunlar bende Bi uyandım mı öldür Allah tekrar uyuyamıyorum zaten uykum kızdan beri çok hafif oldu dönse yatakta uyanıyorum Allah inşallah o günleri de nasip eder
Çarşamba çıkacakmış sonuç çok geç çıkıyor ya neden bu kadar geç çıkıyor anlamıyorum
Bilemedim canım baya geç bizde öğleden sonra çıkıyor aman geç olsun güç olmasın diyelim
Hayırlısı bakalım bugün de regl olmicam mı bekliyorum ama sanki olucam gibi
Hadi olmazsın inşallah da bebiş vardır

Kuzum çizgin var bence.İnşallah vardır

Bi tek adetime güveniyorum gelince olay bitmiş oluyor
Çok haklısın
Ateşe de inanmıyorum ben, 2 ay önce nasıl ateş bastı kış soğuğunda terledim sabah test yaptım negatif ve 1 saat sonra regl oldum kahvaltı hazırlasaydım test de boşa gitmeyecekti öyle bi şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…