Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnn inşallah canım inşallah

Ne oldu ipticiğim adet gelmedi demi inş gelmezde bebiş gelir inş

Kendine inat et dinleme kendini diyorum 2 gün kafa dinle bekle batı rehavete kapılma inş bebiş seninle dır inş

Kızlar hayırlı akşamlar
Benim reglime 1 hafta kaldı 2 gündür sol kasıkta ağrı çekilme oluyor dayanılmayacak şekilde bu ay ilk defa böyle bişey oldu. Gebelige mi yormalıyım?
Canım iyi akşamlar benimde sol kasigimda bide arkaya denk gelen yeri yani belimin sol tarafında çekilme gibi bişeyler oluyor reglime 6 gün var benimde

Bat 20 Nisan yaş 20

Canım iyi akşamlar benimde sol kasigimda bide arkaya denk gelen yeri yani belimin sol tarafında çekilme gibi bişeyler oluyor reglime 6 gün var benimde
İnşallah güzel haberler alırız canm, goguslerimde yumurtlama gününden beri hassaslasti dokunamıyorum

İnşallah güzel haberler alırız canm, goguslerimde yumurtlama gününden beri hassaslasti dokunamıyorum
İnşallah kuzucumbenim göğüs agrim hemen oluşmadı yumurtlamadan bi hafta sonra falan oluşmaya başladı şu son hafta biraz aktiftim iş güç falan eyer ondan ağrımı olsa neden hep sol taraf olsunki diyorum sanki bebis var gibi hissediyorum. Ama umutlanmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı osun

Benimde iş yaparken ayakta uzun süre kaldığımda ve dinlendigim sırada oluyor kuzum inşallah bebistendir senin kaçıncı denemen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…