Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah en kısa zamanda alırsınız o hayırlı haberleri. Mayıs başlığı da var isterseniz oraya bakın.

Evet benimde dikkatimi çekti test yapmadın mı canım 3 gün geçmiş @GaardennRosee
Adet günümde yaptım ilk idrarla değil 20 nisanda negatif çıktı sancı arada geliyo tamam olcam diyorum geri gidiyor pazartesi yi sabırsızlıkla bekliyorum

Canım seninki daha yüksek ihtimalli reglin geçmiş cunku
İnşalllahh Ağrı kesici antibiyotik kullandığım zaman oluyo gecikme ama bu ay klomenden başka ilaç kullanmadım bide rahim ağzı çok dardı doktor biraz orayı açtı yumurtamın çatladığı gün yaptı işlemi aynı gün ilişki yaşayıp belimin altına yastık koydum hiç kalkmadım

Bi türlü gelmeyen kırmızılarına kızmıştım ama yanlış oldu sanırım
Ya gelecek de aklınca oyun oynuyor illa benimle.
Bende dokunmuyorum. Nereye kadar olmayacak acaba. pazartesi gidicem kendi doktoruma hem aşılamayı konuşacam bakalım. Olunca direk aşılama istiyorum tamam derse. Birde başımda başka şeyler var doktor acilde test yapmıştı böbrekten doktora görün dedi taş kum olabilirmiş bu ay çok ağrım var anlamsız şekilde adet olamadığım gibi bu da var. Bugün gittim doktora kan aldılar baya bir ultrasona girecem salı günü o var. Üff valla iyice darlandım.

Çok geçmiş olsun kuzum.. bi olaydın da kurtulsaydın bari.. bi de aşılama deneyin bakalım hayırlısıyla tutar inşallah..

Regl olmak da resmen nimet ya inşallah en hayırlısı olur bir an önce canım
Nasıl olur peki canım rengi kıvamı ve ne zaman başlar
Değişebilir beyaz kremsi de olur yapışkan da canım
Ne oldu ipticiğim adet gelmedi demi inş gelmezde bebiş gelir inş
Gelmedi henuz canım bugün ve yarın da gelmezse ümitler tavan
Kendine inat et dinleme kendini diyorum 2 gün kafa dinle bekle batı rehavete kapılma inş bebiş seninle dır inş
Kendimi dinlememeyi beceremiyorum ya. Belki ilk ay diye hayırlısı bakalım kasık ağrılarım arttı regl gelecekse gelecek

Çok geçmiş olsun kuzum.. bi olaydın da kurtulsaydın bari.. bi de aşılama deneyin bakalım hayırlısıyla tutar inşallah..
Ramazanda zaten zor bu ay geçsin diyorm öyle böyle adette gelse gelişi güzel yaşamak istyrm. İster istemez sonrası aşılama canım rahat olmak işime geliyor. Allah işini bilir neyi ne zaman layık gördüyse o zamn verecektir ben bekliyorm sabırla tüm bekleyen herkese de versin isterim tüm kalbimle

Ben bunu ilk yaşadım valla olamayan arkadaşlara rabbim yardım etsin cidden çekilir çile değil komşum da arkadaşım var onla konuşuyoruz ben hep öyleyim diyor valla anlatırken anlar gibiydim yaşayınca seni çok iyi anladım dedim yani. Kızkardeşim de bebiş istiyor adet oldum diye çıldırıyor üstüme adet gördü kız sus öyle deme adet olmak gerçekten güzelmiş yoluna bakarsın dedim.

Başa gelmeden anlaşılmıyor işte ben zaten regl olmayı sevenlerdenim vücudum rahatlıyor. Ama tabi bir kez daha 9 ay olmasam sonrs 40 gün olsam hayır demem su an

Allah razı olsun canım benim. Evet tabi hepimiz çok istiyoruz. Benim için en zor şey belirsizlik şu hayatta. Şu bekleme süreci beni ondan bu denli yoruyor. Olmadığını bilsem su andan daha rahat olabilirim

Başa gelmeden anlaşılmıyor işte ben zaten regl olmayı sevenlerdenim vücudum rahatlıyor. Ama tabi bir kez daha 9 ay olmasam sonrs 40 gün olsam hayır demem su an
Ahh canım ona burada hayır diyen kadının işi yok herkes evet derdi evt başında olunca daha iyi anladım ama üzülürdüm ben yine de Allah illa herşeyin tadına baktıracak bana

Allah razı olsun canım benim. Evet tabi hepimiz çok istiyoruz. Benim için en zor şey belirsizlik şu hayatta. Şu bekleme süreci beni ondan bu denli yoruyor. Olmadığını bilsem su andan daha rahat olabilirim

Çok ama çooook iyi anlıyorum olsun artık adetse adetin gelsin belirsizlik kalksın, hamiş isen bebeğin gelsin haberini alasın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…