Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa öyle mi süper canim ilk ayda tutar inşallah kuzum. İlk çocuğun mu olcak hayırlısıyla ?
Evet canım Allah nasip ederse ilk 9 ay önce ameliyat geçirdim rahim ameliyati o yüzden tedirginim acaba bebism olurmu olmazmi diye miyom ameliyatı oldum

Evet canım Allah nasip ederse ilk 9 ay önce ameliyat geçirdim rahim ameliyati o yüzden tedirginim acaba bebism olurmu olmazmi diye miyom ameliyatı oldum
Olur inşallah canim ortadaki engelde kalkmış ned3n olmasin ki 🙏

Aynen canim ya artik böyle kuruntu yapip kendimi sıkıntıya sokmicam hic yok yerlesmedir yok odur budur valla kendimizi üzüyoruz anca oluruna bırakmak en iyisi🤦🏼‍♀️🙂
Kesinlikle yüce mevlam vaktini saatini bilir nasip zaten dua edelim yeter şu mübarek ramazan ayının hürmetine inşallah çifte bayram yaşatır rabbim bizlere bu sevinçli haberi bizlerde alırız inşallah 🤲

Bakın

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    166,5 KB · Görüntüleme: 39
T tulperde canım ben bu ay değerlendiremedim maalesef covid dolayısıyla yani. Adet gördüm yani bugün o yüzden yeni batı söyleyeyim 19 Mayıs ☺️ Dilerim ki Mayıs bizim ayımız olur inşallah 🙏🏻 Moraller bozuktu pek buralara da uğrayamadım ama o kadar istiyorum ki ben de herkes gibi hayırlı bir haber yazmayı buraya 🙈

Kesinlikle yüce mevlam vaktini saatini bilir nasip zaten dua edelim yeter şu mübarek ramazan ayının hürmetine inşallah çifte bayram yaşatır rabbim bizlere bu sevinçli haberi bizlerde alırız inşallah 🤲
AGzindan bal damladi canim ins bu güzel günlerde guzel haberler aliriz ❤️🥰

X