Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım.. ama bence bu durumda istesen de kandıramıyorsun. Geçen ay hiç hissetmedim hiç ağrım sızım da yoktu ve çok emindim tutmadığına. Bir şey var ki ümitleniyorsun..
Bu ilk ayım ve kızım şükür ilk ay olmuştu bu sebeple vücuduma neler yaptırabilirim bilmiyorum. Eğer hamile değilsem öğrenmiş olacağım 🙈

Yusra-61 Yusra-61 canım regln geldi mi ne durumdasın
Hayır canım gelmedi :mad: hayatımda regl olmayayım da hamiş kalayım derdim şimdi ise regl olayım diye dua ediyorm :63:herkes iyi kötü sonuça varıyor ben olduğum yerdeyim hala nerdeyse Nisan ayı bitecek 🙈olacak gibi oluyorum aha geldi diyorm yok 😏

Tüm belirtilerine yaşadım ovulasyon testinin son gunler koyulasmasina kadar tirt cikti hepsi
Aynen bende bu ay ovülasyon testi denedim. Hiç olmayan rahimde batma vs bile oldu ama regl oldum. O yüzden artık elimdeki ovülasyonu bile kullanmak istemiyorum. Akışına bırakıcam olursa olur olmasa yine regl...

Canım hiç üzülme ağlama sakın regl olmak bile bizim için ne kadar önemli mutlu olman lazım olamayan o kadar çok kadın var ki çok şükür bir problem yok olabiliyorsun demek ki sadece vakti değil belkide 🙂
Evet en azından düzenli regl oluyorum. Sonuçta ovülasyonu da değerlendirdim ama olmadıysa demek ki nasibinde bu ay yokmuş. Böyle düşünüp akışına bırakmak istiyorum

Hayır canım gelmedi :mad: hayatımda regl olmayayım da hamiş kalayım derdim şimdi ise regl olayım diye dua ediyorm :63:herkes iyi kötü sonuça varıyor ben olduğum yerdeyim hala nerdeyse Nisan ayı bitecek 🙈olacak gibi oluyorum aha geldi diyorm yok 😏
Şaka gibi ya
Son gittiğin doktor tarlusal vs vermedi mi gelsin diye regln🤔

Şaka gibi ya
Son gittiğin doktor tarlusal vs vermedi mi gelsin diye regln🤔
Verdi içmedim acilde ki doktor 10 günün geçsin içme dedi bende içmedim. 🙄pazartesi kendi doktoruma gideceğim o ne diyor bakacağım. 👍 Olmazsam o vakitte kadar. Adet olacağım öyle böyle zaten inşallah 🤗 ilaçla artık neyle olacaksa hatta adet söktürücü masajı yapıcam o da iyiymiş pazartesi doktoruma görüneyim de canım benim. Gögüslerim filan acıyor olacağım da zorluyor gibime geliyor 🙄

X