Benimde iş yaparken ayakta uzun süre kaldığımda ve dinlendigim sırada oluyor kuzum inşallah bebistendirsenin kaçıncı denemen ?
Yaa öyle mi süper canim ilk ayda tutar inşallah kuzum. İlk çocuğun mu olcak hayırlısıyla ?Ilk defa korunmayı biraaktik ilk İlk ay yani canim:)
Ahaha alemsin kiz☺Yok benim değil canm üst mesajlara bak biri bat 20 nisan yazmış da ona yazdim
Evet canım Allah nasip ederse ilk 9 ay önce ameliyat geçirdim rahim ameliyati o yüzden tedirginim acaba bebism olurmu olmazmi diye miyom ameliyatı oldumYaa öyle mi süper canim ilk ayda tutar inşallah kuzum. İlk çocuğun mu olcak hayırlısıyla ?
Olur inşallah canim ortadaki engelde kalkmış ned3n olmasin kiEvet canım Allah nasip ederse ilk 9 ay önce ameliyat geçirdim rahim ameliyati o yüzden tedirginim acaba bebism olurmu olmazmi diye miyom ameliyatı oldum
Evet evet erken gebelik pahali oluyor beybi ama ben sogudum artik su erken gebelik testlerinden nedense cikacaksa normal testte ciksinErken gebelik testi pahali ondan oldu benimkisi=)
Haydi bismillah =)Evet evet erken gebelik pahali oluyor beybi ama ben sogudum artik su erken gebelik testlerinden nedense cikacaksa normal testte ciksin
Bismillah diyelim bakalim kuzum testlerbize ugur getirsinHaydi bismillah =)
Olur inşallah canim ortadaki engelde kalkmış ned3n olmasin ki
Ahhh inşallah canimOlur inşallah canim ortadaki engelde kalkmış ned3n olmasin ki
Benimde öyle oluyor canm şuan yine sol kasık kasiliyor değişik bisey oluyorAhhh inşallah canimşuan bile rahatsız ediyor beni ağrı ayak bileğime ve bacağıma vuruyor arada
Kesinlikle yüce mevlam vaktini saatini bilir nasip zaten dua edelim yeter şu mübarek ramazan ayının hürmetine inşallah çifte bayram yaşatır rabbim bizlere bu sevinçli haberi bizlerde alırız inşallahAynen canim ya artik böyle kuruntu yapip kendimi sıkıntıya sokmicam hic yok yerlesmedir yok odur budur valla kendimizi üzüyoruz anca oluruna bırakmak en iyisi
Ben yapıcam inşallah öğlene doğruKimler sabah test yapıyor arkadaşlarBen çok heyecanlıyım ama cıkmazsada nasip diyelim
Hayırlı haberler almanı dilerim insallahBen yapıcam inşallah öğlene doğruAllah hayırlısını versin hakkımızda inşallah
AGzindan bal damladi canim ins bu güzel günlerde guzel haberler alirizKesinlikle yüce mevlam vaktini saatini bilir nasip zaten dua edelim yeter şu mübarek ramazan ayının hürmetine inşallah çifte bayram yaşatır rabbim bizlere bu sevinçli haberi bizlerde alırız inşallah
Amiinn isteyen herkes alır inşallahHayırlı haberler almanı dilerim insallah