Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa öyle mi süper canim ilk ayda tutar inşallah kuzum. İlk çocuğun mu olcak hayırlısıyla ?
Evet canım Allah nasip ederse ilk 9 ay önce ameliyat geçirdim rahim ameliyati o yüzden tedirginim acaba bebism olurmu olmazmi diye miyom ameliyatı oldum

Evet canım Allah nasip ederse ilk 9 ay önce ameliyat geçirdim rahim ameliyati o yüzden tedirginim acaba bebism olurmu olmazmi diye miyom ameliyatı oldum
Olur inşallah canim ortadaki engelde kalkmış ned3n olmasin ki

Aynen canim ya artik böyle kuruntu yapip kendimi sıkıntıya sokmicam hic yok yerlesmedir yok odur budur valla kendimizi üzüyoruz anca oluruna bırakmak en iyisi
Kesinlikle yüce mevlam vaktini saatini bilir nasip zaten dua edelim yeter şu mübarek ramazan ayının hürmetine inşallah çifte bayram yaşatır rabbim bizlere bu sevinçli haberi bizlerde alırız inşallah

T tulperde canım ben bu ay değerlendiremedim maalesef covid dolayısıyla yani. Adet gördüm yani bugün o yüzden yeni batı söyleyeyim 19 Mayıs Dilerim ki Mayıs bizim ayımız olur inşallah Moraller bozuktu pek buralara da uğrayamadım ama o kadar istiyorum ki ben de herkes gibi hayırlı bir haber yazmayı buraya

Kesinlikle yüce mevlam vaktini saatini bilir nasip zaten dua edelim yeter şu mübarek ramazan ayının hürmetine inşallah çifte bayram yaşatır rabbim bizlere bu sevinçli haberi bizlerde alırız inşallah
AGzindan bal damladi canim ins bu güzel günlerde guzel haberler aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…