Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz önce regl oldum elimde olmadan ister istemez üzülüp biraz ağladım. Mesajınızı okumak iyi geldi çok güzel yazmışsın
Canım hiç üzülme ağlama sakın regl olmak bile bizim için ne kadar önemli mutlu olman lazım olamayan o kadar çok kadın var ki çok şükür bir problem yok olabiliyorsun demek ki sadece vakti değil belkide

Hadi bakalım canm
Kan testine gitmek istemedim; sabrımı denemek istiyorum.
Ha bana kalırsa hamileyim çünkü ilk hamileligimde yaşadığım şeyleri yaşıyorum ama biliyorum ki bunları maalesef kafamıza yazınca biz de vücudumuza yaptirabiliyoruz

Hayırlısını diliyorum. Regl olursam kanı görünce bi A AAAAA DEĞİLMİŞİM DEMEK diycem buna eminim

Önümüzdeki perşembe doktor randevum var doktor hamile kalamazsan reglnden sonra gel demişti; belki o da bakar bir şey önerir

Bence var çıkmamış olabilir ama içimden öyle geliyor sen hamilesin

Yarın sabah bir kaset yapsana

Ayy çok heycanlı ama böyle bekleyince geçmiyor sanki belirti arayınca buluyoz valla benim belirtim sadece adet olacakmışım gibi belim ağrıyor ki adet belirtisiyle aynı. Ben de yarın tekrar kan vercem yükseliyor mu diye bakalım:)

Tamam canimbende öle düşünüyorum predictör gelince tekrar yaparım eşim birazdan gelir kayinvalidemlerde suan eczacıya erken gebelik demiş umarım doğrudur adam erken gebelik testi de var demiş insalah yanlış vermemislerdir yapayım bende çok heycanlandim

Canım sen öyle hissediyorsan vardır bir şey..

Evet maalesef
Benim su an aşırı yeme isteğim ki bu reglden önce hep olur, aşırı akıntı ve beyaz değil yumurtlama akıntısı gibi var ve bu olmaz normalde
Bir de ayakta fazla durunca kalcama bıçak saplanıyor gibi oluyorum.
Bu son ikisini sadece hamilelikte yaşadım ve unutmuştum. Yaşayınca hatırladım. Fakat bilinçaltı işte orası çok tehlikeli bir yer

Ben de kaynanamlardayım, yanımda getirdim testimi. yarın bulduğum ilk fırsatta yapacağım inşallah

Daha önce gebelik geçirince insan yine aynı ağrılar olduğunu fark edebiliyor. Ben de öyleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…