Bu ilk ayım ve kızım şükür ilk ay olmuştu bu sebeple vücuduma neler yaptırabilirim bilmiyorum. Eğer hamile değilsem öğrenmiş olacağımİnşallah canım.. ama bence bu durumda istesen de kandıramıyorsun. Geçen ay hiç hissetmedim hiç ağrım sızım da yoktu ve çok emindim tutmadığına. Bir şey var ki ümitleniyorsun..
Canım yarın yasak yok muAyy çok heycanlı ama böyle bekleyince geçmiyor sanki belirti arayınca buluyoz valla benim belirtim sadece adet olacakmışım gibi belim ağrıyor ki adet belirtisiyle aynı. Ben de yarın tekrar kan vercem yükseliyor mu diye bakalım:)
Hayır canım gelmediYusra-61 canım regln geldi mi ne durumdasın
Var canm ama doktor bi yazı yazdı polise denk gelirsem diyeCanım yarın yasak yok mu
Aynen bende bu ay ovülasyon testi denedim. Hiç olmayan rahimde batma vs bile oldu ama regl oldum. O yüzden artık elimdeki ovülasyonu bile kullanmak istemiyorum. Akışına bırakıcam olursa olur olmasa yine regl...Tüm belirtilerine yaşadım ovulasyon testinin son gunler koyulasmasina kadar tirt cikti hepsi
Evet en azından düzenli regl oluyorum. Sonuçta ovülasyonu da değerlendirdim ama olmadıysa demek ki nasibinde bu ay yokmuş. Böyle düşünüp akışına bırakmak istiyorumCanım hiç üzülme ağlama sakın regl olmak bile bizim için ne kadar önemli mutlu olman lazım olamayan o kadar çok kadın var ki çok şükür bir problem yok olabiliyorsun demek ki sadece vakti değil belkide
Amin inşallah canımÜzülme lütfen Allah en hayırlı zamanda nasip edecektir. Her birinize dua ediyorumRabbim tez zamanda gönlündekini sana nasip etsin
Şaka gibi yaHayır canım gelmedihayatımda regl olmayayım da hamiş kalayım derdim şimdi ise regl olayım diye dua ediyorm herkes iyi kötü sonuça varıyor ben olduğum yerdeyim hala nerdeyse Nisan ayı bitecek olacak gibi oluyorum aha geldi diyorm yok
Ay hadi inşallah canim sonuçta pozitif olurBen de kaynanamlardayım, yanımda getirdim testimi. yarın bulduğum ilk fırsatta yapacağım inşallah
Darısı başıma =)Heh işte bubende 10 tane almıştım hatta buraya da yazdım patlaya patlaya müjdeyi patlatcam diye
Erken gebelik testi pahali ondan oldu benimkisi=)Bende aldim canim simdi 10 ovulasyon 20 gebelik testi bu ay kullanirmiyim emin degilim ama elimin altinda bulunsun36 tl hemde ben daha ucuza buldum
Verdi içmedim acilde ki doktor 10 günün geçsin içme dedi bende içmedim.Şaka gibi ya
Son gittiğin doktor tarlusal vs vermedi mi gelsin diye regln
Nasıl olur peki canım rengi kıvamı ve ne zaman başlarEvet hamilelikte özellikle ilk 2 ay yoğun akıntı olur normaldir
Çok merak ediyorum kaç olacak değerin inşallah çok güzel yükselir saymiaVar canm ama doktor bi yazı yazdı polise denk gelirsem diye
Pozisyon o kadar önemli miymiş yaBiz uyguluyoruz bence var etkisi benm esim seviyor ama ben pek hazetmiyorum ama ise yaradigini cok yakinimdan biliyorum kuzenim 5 yilin sonunda o pozisyonu ilk denedigi ay hamile kaldi
Bende de 2 gündür var akıntıArkadaslar bende cok yogun akinti var sizdede oykemi hamileleikte boyle oluyormu