Yok canım aslında bende takmıyorum ve dediğin gibi benimde ilk gebeliğim öyle oldu hiç bisey bilmezdim direk lavaboya koşardım sıkışık olurdumArtırdığı söyleniyor ama pek takmamak lazım bence bunları. Olacak olduktan sonra sürtünmeyle bile hamile kalanlar varmış
Ben ilk gebeliğimde ne doggy bilirdim ne ayakları havada dikip beklemeyi. İlişki biter bitmez banyoya koşardım öyle bile tutmuştu yani.
Kızlar biz bu ay dogy pozisyonu denedik ilk defa, bu gebe kalma şansını artırıyor mu ne kadar doğru, bu sekilde gebe kalan oldu mu ?
Hm anladım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSağol canım Allah razı olsun hiçbirşey kullanmadım sadece folik asit
Belki de bebisin nazlanıyordur kendini gostermiyordur kuzum, hadi yap bir sürpriz de düş annenin karnınaBen bu ay onu denemiştim de naptığıını Dahalık çözemedim çocuğu çok uzak diyarlara yolladı sanırsam birtürlü gelemedi bana
Gözün aydın maşallah iyi çıkmış canım sağlıkla gelsinKızlar beta sonucum 356 çıktı çok şükür cumartesi yada pazartesi dra gidicem kısmetse
Canım clife macun kullandın mı? Kullanmadıysan bir dene3 tup bebek asilama cok tedavi sebebi bilinmeyen kisirlik mis bizimki
Cesaret edemeyecem muhtemelen bende. Kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum. Bu ay eşime keçiboynuzu özü yedirmeyi, kendimde bal, incir falan yemeyi düşünüyorum. Bilmediğim şeyleri birbirine karıştırmak riskli olur belkiBilemiyorum canım ben hiç kullanmadığım için bişey diyemiycem
Ben kullanıyorum canm bu 2. Ayım bak bir ortak özelliğimiz daha çıktıCanım clife macun kullandın mı? Kullanmadıysan bir dene
Amin inşallah canım darısı tüm bekleyenlere inşallahHm anladım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Başın sağolsun kuzum Allah rahmet eylesinCanım siz yapın ben bugün babaannemi kaybettim sabah; dua da ederseniz sevinirim.
İşe yarıyor mu bu macunCanım clife macun kullandın mı? Kullanmadıysan bir dene
Kız şunu kudurtma sesizce beklesin oSenden ümitliydim kıııızzz. Bugün yarın haber gelir diyordum
Sağol canım amin inşallah hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin inşallahGözün aydın maşallah iyi çıkmış canım sağlıkla gelsin
Belki de bebisin nazlanıyordur kendini gostermiyordur kuzum, hadi yap bir sürpriz de düş annenin karnına
Hoşuma gidiyorKız şunu kudurtma sesizce beklesin o
Yani herkeste aynı etki etmeyebilir Allah korusun. Allaha bırakalım inşallah önümüzdeki ay alırız haberiniCesaret edemeyecem muhtemelen bende. Kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum. Bu ay eşime keçiboynuzu özü yedirmeyi, kendimde bal, incir falan yemeyi düşünüyorum. Bilmediğim şeyleri birbirine karıştırmak riskli olur belki
Valla senin bu ay çok değişik bisey oldu ama kırmızıları görmeden umut var her zamanVarya cidden bu bende varsa benim çekeceğim var bundan bu bir der iki kişi gelir kızım der erkek gelir valla artık korkmaya başladım nerden ne çıkacak belli olmuyorçok iyiydi düşmüş olsa yarın sabah direk Acilde nereye ne düşmüş görecem aynım böyleyim
İnşallah canım inşallahSağol canım amin inşallah hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin inşallah
Benimde hoşuma gidiyor bıcır bıcır delinin teki amaHoşuma gidiyor
Grubumuzun neşesi.. seviyorum onu
Öyle bir sır ki senin durumun; heyecanla bekliyoruz bakalım sonu nereye çıkacakVarya cidden bu bende varsa benim çekeceğim var bundan bu bir der iki kişi gelir kızım der erkek gelir valla artık korkmaya başladım nerden ne çıkacak belli olmuyorçok iyiydi düşmüş olsa yarın sabah direk Acilde nereye ne düşmüş görecem aynım böyleyim