Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir dahaki levelde bulusmamak dilegiyle. Sen benden once baska topiklere gideckmissin gibi neyse bura senin sayfa mecbr sahip cikacan

Bütün vedalar böyle olsa tek derdi bebiş olan gazel ve yüsra birbirlerine dualar ederken levellerde buluşmamak için kahretsin ki kader yine yollarını aynı levelde olmak için bağladı da olblr herşey olblr ayrıca burası tülperdenin grubu :) benim grup değil canım. Ama grubumu herşeyi göze alarak açtım dün sayımı ben bile sayamadın grup doldu taştı

Allah razı olsun canlar; bekliyorduk covidden yoğun bakımdaydı. Ama yine de zor geldi; bir de bu dönemde hiç bir şey yapamamak kötü oluyor.
Rabbim merhametiyle rahmet eylesin
Canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah mübarek günde ölmek her kula nasip olmaz Allah peygamber komşusu eylesin inşallah

Bende öyle diye diyee günleri yedim inşaaallah olmayız da hamişizdir canım

Mayis grubu iste anladn sen ben nisandan bir senle ben kaldk saniyordm masallh hep hamis haberleri

adetin 2 yada 3. Günü hormon değerlerine baktırmanı öneririm canım. Belki bi hormon düşmüş yada yükselmiştir takviye aldırır doktorun bende öyle oldu. İnşallah bu ay hamiş olursun üzülme S Smaozgl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…