Bir dahaki levelde bulusmamak dilegiyle. Sen benden once baska topiklere gideckmissin gibi neyse bura senin sayfa mecbr sahip cikacan
Allah rahmet eylesin. Nurlar içinde uyusunCanım siz yapın ben bugün babaannemi kaybettim sabah; dua da ederseniz sevinirim.
Yaaa cok guzel saglikla al kucagina insallahKızlar beta sonucum 356 çıktı çok şükür cumartesi yada pazartesi dra gidicem kısmetse
Canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah mübarek günde ölmek her kula nasip olmaz Allah peygamber komşusu eylesin inşallahAllah razı olsun canlar; bekliyorduk covidden yoğun bakımdaydı. Ama yine de zor geldi; bir de bu dönemde hiç bir şey yapamamak kötü oluyor.
Rabbim merhametiyle rahmet eylesin
Amin kuzum inşallah darısı sana tüm bekleyenlere inşallahYaaa cok guzel saglikla al kucagina insallah
Gani Gani rahmet olsun canım başın sağolsunCanım siz yapın ben bugün babaannemi kaybettim sabah; dua da ederseniz sevinirim.
İnsallah cok dua etAmin kuzum inşallah darısı sana tüm bekleyenlere inşallah
Bende öyle diye diyee günleri yedim inşaaallah olmayız da hamişizdir canım
Mayis grubu iste anladn senBütün vedalar böyle olsatek derdi bebiş olan gazel ve yüsra birbirlerine dualar ederken levellerde buluşmamak için kahretsin ki kader yine yollarını aynı levelde olmak için bağladı da olblr herşey olblr ayrıca burası tülperdenin grubu :) benim grup değil canım. Ama grubumu herşeyi göze alarak açtım dün sayımı ben bile sayamadın grup doldu taştı
Ben regl oldum malesefbende de oldu acaba gebelk mi sizin kaç gününüz var regle
Evet oldum yazmıştım
Hayırlısı olsun sıkma canını Allah büyük en güzel zamanda versin inşallahEvet oldum yazmıştım
Senden ümitliydim kıııızzz. Bugün yarın haber gelir diyordumKuruduk kaldik
Senden ümitliydim kıııızzz. Bugün yarın haber gelir diyordum