Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani herkeste aynı etki etmeyebilir Allah korusun. Allaha bırakalım inşallah önümüzdeki ay alırız haberini
İnşallah cümlemize nasip olur. Ama bana bu ay bir şeyler oldu gibi geliyor. Çünkü önceki zamanlardan farklı oluyor âdetim. Pıhtı şeklinde parça parça geliyor. Oldu da tutunmadı mı aceba diyorum.

Sizlerden bişey rica edebilir miyim konuyla epey alakasız olacak ama benim instagram hesabıma giriş yapamıyorum o yüzden yeni açtım eski olanı şikayet edebilir misiniz kapanması için orda öylece açık dursun istemiyorum da

İnşallah cümlemize nasip olur. Ama bana bu ay bir şeyler oldu gibi geliyor. Çünkü önceki zamanlardan farklı oluyor âdetim. Pıhtı şeklinde parça parça geliyor. Oldu da tutunmadı mı aceba diyorum.
Geçen ay benimde öyle 5 gün geçikti ve öyle olmuştu yani mevsimsel de olabiliyor canım kötü düşünme daha gelmek için zamanı var minnoşun demekki

Dönem dönem oluyor bende de oluyor Pıhtı şeklinde reglimin gecikmişse ondan olabilir

Geçen ay benimde öyle 5 gün geçikti ve öyle olmuştu yani mevsimsel de olabiliyor canım kötü düşünme daha gelmek için zamanı var minnoşun demekki
Hm olabilir o zaman. Bu ay artık ovulasyon testi falan denemeyecem:) takıntı yaptıkça kötü oluyorum. Doktor gün aşırı ilişkiyi önermişti ona dikkat edecem sadece :)

İnşallah canım benim ama âdet ağrıların böyle hiç 5.6 gün önceden gelir miydi ? Çünkü adet ağrısı gibi olanlar vaemis hamilelikte de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…