- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
Kız şunu kudurtma sesizce beklesin o
Arzuuuu yaa uyuyan devi uyandırma der gibisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız şunu kudurtma sesizce beklesin o
Sen inş orda kalamazsın mayısda inşallahMaşallah ki maşallah çoşacak mayıs ayı bu kadar kadın bir arada neyse ki derdimiz ortak birbirimizi anlamakta zorlanmayacağız
İnşallah cümlemize nasip olur. Ama bana bu ay bir şeyler oldu gibi geliyor. Çünkü önceki zamanlardan farklı oluyor âdetim. Pıhtı şeklinde parça parça geliyor. Oldu da tutunmadı mı aceba diyorum.Yani herkeste aynı etki etmeyebilir Allah korusun. Allaha bırakalım inşallah önümüzdeki ay alırız haberini
Hakket ben böle bişey görmedim duymadımyaaÖyle bir sır ki senin durumun; heyecanla bekliyoruz bakalım sonu nereye çıkacak
Vıdır vıdır vıdır hiç susmuyor hiç bayağıda biliyor herşeyi haaaArzuuuu yaa uyuyan devi uyandırma der gibisin
Geçen ay benimde öyle 5 gün geçikti ve öyle olmuştu yani mevsimsel de olabiliyor canım kötü düşünme daha gelmek için zamanı var minnoşun demekkiİnşallah cümlemize nasip olur. Ama bana bu ay bir şeyler oldu gibi geliyor. Çünkü önceki zamanlardan farklı oluyor âdetim. Pıhtı şeklinde parça parça geliyor. Oldu da tutunmadı mı aceba diyorum.
Dönem dönem oluyor bende de oluyor Pıhtı şeklinde reglimin gecikmişse ondan olabilirİnşallah cümlemize nasip olur. Ama bana bu ay bir şeyler oldu gibi geliyor. Çünkü önceki zamanlardan farklı oluyor âdetim. Pıhtı şeklinde parça parça geliyor. Oldu da tutunmadı mı aceba diyorum.
Hm olabilir o zaman. Bu ay artık ovulasyon testi falan denemeyecem:) takıntı yaptıkça kötü oluyorum. Doktor gün aşırı ilişkiyi önermişti ona dikkat edecem sadece :)Geçen ay benimde öyle 5 gün geçikti ve öyle olmuştu yani mevsimsel de olabiliyor canım kötü düşünme daha gelmek için zamanı var minnoşun demekki
Aynen gecikmişti ondan demek kiDönem dönem oluyor bende de oluyor Pıhtı şeklinde reglimin gecikmişse ondan olabilir
Hahay. Ya insallh onden gider beni de pesinden suruklersinGenelleme göz neye alışırsa onu görüyor sen öyle yapmışsın bende seni kaldı sanıyordum geri de :)
Bence ben de gelicem bana da yer ayırır misinGelmemeni hamiş olmanı dilerim canım.
Tabloya gelince kaç kişi alıyor normalde bilmiyorm ki kalır dersem yalan olur kalmaz dersem kapasitesi var mı tablonun şuan 74 kişiyiz bugün de çok kişi var yazan.
Sizin test pozitifti sanki=/Hm olabilir o zaman. Bu ay artık ovulasyon testi falan denemeyecem:) takıntı yaptıkça kötü oluyorum. Doktor gün aşırı ilişkiyi önermişti ona dikkat edecem sadece :)
İnşallah canım benim ama âdet ağrıların böyle hiç 5.6 gün önceden gelir miydi ? Çünkü adet ağrısı gibi olanlar vaemis hamilelikte deBenim adet ağrılarım çoğaldı yarın test yapmamayı düşünüyorum az daha bekliyim şimdi cesaret edemedim. Âdet olacak gibi hissediyorum kendimi. Sen yapar güzel haberi verirsin inşallah M Maviiiiiiii
Benimde hoşuma gidiyor bıcır bıcır delinin teki ama
Vıdır vıdır vıdır hiç susmuyor hiç bayağıda biliyor herşeyi haaa
Evet böyle önceden geliyor bilmiyorum pek umudum yok benim sankiİnşallah canım benim ama âdet ağrıların böyle hiç 5.6 gün önceden gelir miydi ? Çünkü adet ağrısı gibi olanlar vaemis hamilelikte de
Bilgilerini yaz gruba ekleyeyim canım yer ayırma diye birşey yok kiBence ben de gelicem bana da yer ayırır misin
Hahay. Ya insallh onden gider beni de pesinden suruklersin
Ayyy sorma bende öleyim sorma kimsenin sesi çıkmaz ben konuşurum konuşmayanlar iyi olur ben kötü halbuki konuşmayanla arkadan konuşur illa doğrucu davut olcaz yaAçmıcam ağzımı sonra kötü oluyorum