- 25 Mart 2021
- 533
- 1.057
Anladım kuzum benim hiç önceden gelmez ondan merak ettim olsun daha çok var koskoca 5.6 gün neler olur neler hem daha hiç test yapmadin demiEvet böyle önceden geliyor bilmiyorum pek umudum yok benim sanki
Ayyy sorma bende öleyim sorma kimsenin sesi çıkmaz ben konuşurum konuşmayanlar iyi olur ben kötü halbuki konuşmayanla arkadan konuşur illa doğrucu davut olcaz ya
Valla senin bu ay çok değişik bisey oldu ama kırmızıları görmeden umut var her zaman
Yok ama İlk aydan tutmaz gibi geliyor bana hayırlısı diyorum bende nasip ne zamansa o zaman olur zatenAnladım kuzum benim hiç önceden gelmez ondan merak ettim olsun daha çok var koskoca 5.6 gün neler olur neler hem daha hiç test yapmadin demi
Anladım Canım benim nasip tabikide dediğin gibi bir bakmışsın tutmuşYok ama İlk aydan tutmaz gibi geliyor bana hayırlısı diyorum bende nasip ne zamansa o zaman olur zaten
İnşallahAnladım Canım benim nasip tabikide dediğin gibi bir bakmışsın tutmuşgüzel haberlerle buluşalım inşallah
Aynen öle canım benim bende öle düşünüyorum seviliyorsun güzel yüreklim ben anlyorum seni boşver bizi sevende böle sevsin zatenBen yüzüne demeyi severim bu huyumla gerçek hayatta sevmeyen nadir insanlar vardırama burası şimdi biraz sanal olduğu için yazıyla yanlış anlaşılma da olabiliyor. Sessiz insan genelleme tehlikelidir pat pat diyen içinde birşey olmaz. Tabi ki yerine göre derim. Sessiz olursan iyi görünüyorsun çok seviyorlar istemiyom ben sevilme filan içimde tutarak seninle bu yüzden çok kaynaştık kalp herkes de var anlayış bambaşka birşey
Aynen öle canım benim bende öle düşünüyorum seviliyorsun güzel yüreklim ben anlyorum seni boşver bizi sevende böle sevsin zaten
Ben kullanıyorum canm bu 2. Ayım bak bir ortak özelliğimiz daha çıktı
Ben kullanmıyorum şu anBen kullanıyorum canm bu 2. Ayım bak bir ortak özelliğimiz daha çıktı
Aynen kuzum oruçsun ya ondan dır canım benim normalde oruç tutarken çok acıkırmıydınZaten sevilmek gibi de derdimiz olduğunu sanmıyorum herrr neyse bu uzun mevzu
Midem yanıyor bugün açıktım çooook ponçiğim ya
Sebepsiz infertilite ve pcosta çok iyi. Çikolata kisti ile hamile kalanlar da var ama bana nasip olmadı. Demek henüz zamanı değilmiş dedim. Denemeni tavsiye ederim hiçbir şey kaybetmezsinİşe yarıyor mu bu macun
Aynen kuzum oruçsun ya ondan dır canım benim normalde oruç tutarken çok acıkırmıydın
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesinCanım siz yapın ben bugün babaannemi kaybettim sabah; dua da ederseniz sevinirim.
İlk sabah tuvaletin olmadığı için olabilir, sabah bakalım ne çıkacak?Hafif pembeydi kuzum , ama simdi erken gebelik testi yaptim negatif cikti 4 gün öncesine kadar olandan test yaniltti beni sanirim
Kuzum kahverengi leke geldi öglen adet oluyorum galiba sabaha sökülür kesinBaşınız sağolsun, Allah rahmet eylesin
İlk sabah tuvaletin olmadığı için olabilir, sabah bakalım ne çıkacak?
Canım yerleşme kanaması olabilir test gebelik yoksa kolay kolay pozitif çıkmaz diye biliyorum benKuzum kahverengi leke geldi öglen adet oluyorum galiba sabaha sökülür kesin2 yil sonra test nasil oynadi benle bidaha test falan yapmicam cok üzüldüm