- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
Mayis grubu iste anladn sen ben nisandan bir senle ben kaldk saniyordm masallh hep hamis haberleri
Genelleme göz neye alışırsa onu görüyor sen öyle yapmışsın bende seni kaldı sanıyordum geri de :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mayis grubu iste anladn sen ben nisandan bir senle ben kaldk saniyordm masallh hep hamis haberleri
İnşallah bakalım hayırlısı olsun. Bende bal falan aldım. Şu çörek otu tarçın karışımını yapsam mı diyorum. Cesaret de edemiyorum ya.Hayırlısı olsun sıkma canını Allah büyük en güzel zamanda versin inşallah
Hayırlı olsun. Gözünüz aydın ❤ kullandığınız ekstra bir şey oldu mu acaba? Kür,macun vsKızlar beta sonucum 356 çıktı çok şükür cumartesi yada pazartesi dra gidicem kısmetse
16 yil olacak banaCanım ya 5 yıldır hiç olmadi mi ? Başka çocuğun var mi ?
Ayın sonuna kadar tablonda yer kalır mı ki gelici gibiyim de ben.Genelleme göz neye alışırsa onu görüyor sen öyle yapmışsın bende seni kaldı sanıyordum geri de :)
Anlamadım16 yil olacak bana
Nasıl yani16 yıldır olmuyor mu?16 yil olacak bana
Ayın sonuna kadar tablonda yer kalır mı ki gelici gibiyim de ben.
16 yildir bekliyorum sabirlaAnlamadım
Sağol canım Allah razı olsun hiçbirşey kullanmadım sadece folik asitHayırlı olsun. Gözünüz aydın ❤ kullandığınız ekstra bir şey oldu mu acaba? Kür,macun vs
Hadi yaa hiç tedavi falan oldunuz mu, sorun nedir ?16 yildir bekliyorum sabirla
3 tup bebek asilama cok tedavi sebebi bilinmeyen kisirlik mis bizimkiNasıl yani16 yıldır olmuyor mu?
Sorun ne peki? Aşılama, tüp bebek falan denediniz mi hiç?
MaşallahGelmemeni hamiş olmanı dilerim canım.
Tabloya gelince kaç kişi alıyor normalde bilmiyorm ki kalır dersem yalan olur kalmaz dersem kapasitesi var mı tablonun şuan 74 kişiyiz bugün de çok kişi var yazan.
Bilemiyorum canım ben hiç kullanmadığım için bişey diyemiycemİnşallah bakalım hayırlısı olsun. Bende bal falan aldım. Şu çörek otu tarçın karışımını yapsam mı diyorum. Cesaret de edemiyorum ya.
Allahım bu nasıl bir imtihandır çok üzüldüm hayırlısıyla daha fazla beklemeden evlat sahibi olursunuz inşallah3 tup bebek asilama cok tedavi sebebi bilinmeyen kisirlik mis bizimki
3 tup bebek asilama cok tedavi sebebi bilinmeyen kisirlik mis bizimki
Artırdığı söyleniyor ama pek takmamak lazım bence bunları. Olacak olduktan sonra sürtünmeyle bile hamile kalanlar varmışKızlar biz bu ay dogy pozisyonu denedik ilk defa, bu gebe kalma şansını artırıyor mu ne kadar doğru, bu sekilde gebe kalan oldu mu ?
Maşallah
Sınır konusunu bilmiyorum canım.