Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayın sonuna kadar tablonda yer kalır mı ki gelici gibiyim de ben.

Gelmemeni hamiş olmanı dilerim canım.
Tabloya gelince kaç kişi alıyor normalde bilmiyorm ki kalır dersem yalan olur kalmaz dersem kapasitesi var mı tablonun şuan 74 kişiyiz bugün de çok kişi var yazan.

Kızlar biz bu ay dogy pozisyonu denedik ilk defa, bu gebe kalma şansını artırıyor mu ne kadar doğru, bu sekilde gebe kalan oldu mu ?

3 tup bebek asilama cok tedavi sebebi bilinmeyen kisirlik mis bizimki

Bu sebebi bilinmeyen infertilite varya o kadar iğrenç birşey ki hani sorunun olsa aşmaya çalışırsın bunda aşılacak birşey yok. Bende 3 yıldır sebebi bilinmeyen kısırlık içindeyim.
Şuan okuyunca 16 yıl dile kolay valla çook zor durum. Yaş kaçtı acaba merak ettim?

Kızlar biz bu ay dogy pozisyonu denedik ilk defa, bu gebe kalma şansını artırıyor mu ne kadar doğru, bu sekilde gebe kalan oldu mu ?
Artırdığı söyleniyor ama pek takmamak lazım bence bunları. Olacak olduktan sonra sürtünmeyle bile hamile kalanlar varmış
Ben ilk gebeliğimde ne doggy bilirdim ne ayakları havada dikip beklemeyi. İlişki biter bitmez banyoya koşardım öyle bile tutmuştu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…